| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 128269  [Dalších 128189 >>]
Šárka, Anička 30.8.05 39525

Re: ahoj

1.10.2008 18:41:38
Sauny, pokud se jaterní selhání neléčí, jde to ráz na ráz... Hodně sil hlavně tvé mamince!!!
18.11Sauni13 24930

1.10.2008 17:36:16
holky díky...
zrovna jsem volala domů-zrovna je tam brácha :-(,jezdit tam zatím nemám-pojedu,pokud se věci nezmění v pondělí......Prý je to děs....:-(((

s tím ,,víkendovým srazíkem" jsem to popletla-něco teda namyslíme na pozdní jaro...
krupice. 33843

1.10.2008 14:43:00
Ahoj,
téda to jsou zvěsti. Jane, to vám nezávidím a držím palce, ať vás to mine. U nás už po příchodu do školky ženou děti umýt ruce. Ale nevím, jestli se to u dětí opravdu dá uhlídat. Danda neustále strká ruce do pusy. Venku šahá na všechno a stokrát ji vyndavám ruce z pusy. Už jsem fakt na mrtvici. A kromě toho strká prsty do nosu a do očí, takže fakt lahůdka.

A Sauny, tvojí maminky je mi opravdu líto, musí to být hodně těžký. Můj otec sice není alkhoholik, ale život s ním je taktéž utrpení. Teď zrovna je v nemocnici po operaci prostaty, zřejmě pro něj v pátek pojedu. Mamka si taky poslední měsíce před operací dost užila, měl vývod s pytlíkem a znáte to, když chlapovi něco je. Mamce je skoro 70 let a chodí ještě do práce poslední dobou i na 8 hodin...Celý loňský rok běhala za babičkou na LDNku a teď má zase otce...Ale to je na dlouhé povídání. Můj vztah k němu se rovná také nule, je mi ho akorát líto jako člověka, když mu něco je, toť vše.

A taky mám těžkou hlavu z Dandy. Do školky a ze školky s úsměvem, ale dneska jsem se tak začala ptát, jestli jí a tak, až mi učitelka řekla, že je dost nesamostatná, u všeho vyžaduje asistenci - čůrání, mytí rukou, jídlo, oblékání. Když ji neoblíknou hned, protože jsou třeba u jiných dětí, začne brečet a vztekat se. Pořád se chce mazlit a chovat...Tak nevím, co s tím. S oblékáním jsem se snažila už o prázdninách, aby to vzládla sama. Myslela jsem, že ve školce se to nějak podá, když uvidí jiné děti. A s tím mazelením - vyžaduje to i po nás třeba vnoci. Vzbudí se a je vzteklá a pak neusne jinak, než v náruči. Nevím, jestli není na vině i naše domácí prostředí, určitě to vycítí, že není všechno vpořádku, vždyť se skoro nebavíme.
dib (matěj 21.8.05) 34252

1.10.2008 14:04:08
vítit = cítit.. ačkoliv ve spojení se saunerkou je to celkem příhodné i bez opravy :-)

jane - uf.. tak to je mazec. jaká je pravděpodobnost, že vás to
mine, to nevím.. a co děti ve školce, mají dočasnou karanténu?? nebo chodí dál jakoby nic??
no, držím vám palce. a tobě, ať máš aj klid a odpočinek.
Jane + Viktorie 26.8. 38000

1.10.2008 13:59:41
Ahoj holky, tak dnes odvezly od Viktorky ze třídy kluka, přímo sanitkou do nemocnice se žloutenkou. Tak teĎ nevím, co mám jaksi dělat. Informace žádné, zítra jdeme k DR na tříletou, volala jsem jí, prý máme normálně přijít. A navíc se všechno v práci sype na mě, kolegyně (míň nemocná) zůstala doma. Že bych taky mohla mít žloutenku ? ~;)
dib (matěj 21.8.05) 34252

.

1.10.2008 13:45:41
oj oj, sauny :-(
situace s tvojim tatínkem je strašně těžká.. ach jo :-( je mi líto tvojí maminky, po drsné a těžké době s ním - eště drsnější a těžší zkouška :-(
a k tej škole - škoda.. ale snad se ti ve škole podaří dostat se mezi slušné lidi, se kterýma se budeš taky vítit živá a veselejší. držím ti moc palce, ať tě to baví, ať se všecko utřepe do pohody..

sraz větší mě nenapadl.. není už moc zima?? hm. to bude spíš lenost.. no, zkusím se zamyslet.. asi by bylo dost těžké zkoordinovat víc ldií dohromady..
18.11Sauni13 24930

1.10.2008 13:20:45
Šári,jestli brzy nakoukneš-máš představu jak dlouho takové stavy mohou trvat???? (drsná otázka-já vím)
Šárka, Anička 30.8.05 39525

1.10.2008 10:35:40
Sauny, ch jooo :-( Se Ti to všecko sesypalo na jednu hromadu, že? Maminky je mi moc líto. Tvůj otec je takový poblouzněný, protože má určo "jaterní encefalopatii"- když už játra nefachčí, nestíhají se odvádět určité odpadní látky z organismu a ty obluzují mozek. To je děs takové stavy ~Rv Drž se a přeji ti u rozhodování jasnou mysl!
Letím do práce.
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

1.10.2008 10:23:27
Sauny, ach jo ach jo ach jo, holka drž se a tvoje maminka taky, víc nevím jak povzbudit...
S tou školou se ti to komplikuje, to je mi líto, rozhodování to asi není jednoduché, ale to taky znám.

Jinak já jsem to pochopila tak, že prozatím ten srazík alespoň v Praze, kdo je schopen tam dorazit, na pár hodinek. Jestli ještě někdy nějaký víkendový to nevím, to je asi na delší přípravu a organizaci.

Hani vítám z dovči, my jsme tu naši už taky odpískali, holt mi musí do dalšího léta stačit těch 3000 km za 4,5 dne, koupání v moři celkem 3x..
18.11Sauni13 24930

1.10.2008 10:12:36
srazík-pokud by to nějak trošku šlo (pochopila jsem že jde o víkendový srazík?),snažila bych se přijet -ale podle výše napsaného nevím dne a ani hodiny,abych nemusela být úplně někde jinde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 128269  [Dalších 128189 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.