| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 128269  [Dalších 128179 >>]
18.11Sauni13 24930

ahoj

1.10.2008 10:10:21
Ahoj ahoj....

Hanííí-prostě taková klasická rodinná dovolená,viď,hlavně že jste měli krásný moříčko a že jste zdraví!!!!!

Elli-seš borec,že to tak zvládáš..jak to utíká,letost už bakaláře!Držím palečky,ať Ti to pořád tak jde!

Ratu-to je vždycky jak ,,na sviňu",viď? Ale Ty jsi určitě se zaťatými zuby v plném pracovním procesu...

Šári-Andulka je fakt dobrá,že si to tak hezky pamatuje......

Dib,hodná že se ptáš...ani sem sem nějaký den nelezla,abych nemusela stěžovat ~Rv Všechno je na pikaču...
-od manži mám ,,ultimátum" -buď sauna(brigáda)nebo škola-bohužel teď jsem s ním za jedno,neb Štěpánek moji nepřítomnost v pozdně odpoledních-večerních hodinách špatně nese,navíc se mi zdá že pokud nejsem večer doma,že se i víc budí a pobrekává-navíc když ještě ráno chodí do školky,je toho na něj dost. A ještě nemám žádné hlídání kromě manži-tudíž ho nemá kdo vystřídat,zastoupit a pochopitelně i on má svoje povinnosti.
Když se rozhodnu pro školu(tento týden se musím zásadně rozhodnout),musím příští týden nastoupit a zaplatit kurz do angliny a nezbyde mi nic jiného než vydržet....Moje milovaná sauna bude muset jít stranou,to není co rozhodovat-penízky zde vydělané nás nevytrhnout,i když mně to teda bude moc a moc líto protože práce tam a kolegové jsou můj životabudič...(kdoví jestli kvůli malýmu nebudu muset saunu zrušit,i kdybych do školy nechodila-ale opět pokud by tím prcek trpěl,není co řešit!)
Předměty ve škole jsem minimalizovala,jeden co měl ,,nocovací" semináře jsem odepsala jak první...Včera jsem musela na hodinu večer do školy-manža se nabídl,že mě do Brna zaveze a čekali na mě s malým venku-malej mě nechtěl pustit :-((((
Do toho jsem měla v autě telefon-ubrečená máma-otec byl poslední týden na interně-podepsal v neděli revers-je doma,neskutečně trpí,nemůže ležet,sedět,jíst....prý ale v nemocnici umřít nechce....(je alkoholik,takže má játra v h*jz*l*,hodně moc se zavodňuje,teď už má v břiše infikovanou tekutinu,která dělá ještě další neplechu,má tolik léků že mluví jako 75 letý roztřepaný stařík(je mu 56),a vypadá jako by měl hodně promile v krvi-to víme,že nemá bezpečně,neb mu jasně řekli,jestli si teď dá sklenku-tak je všechno jasný....).Takže máma je s nervama v háji-neb doma má chlapa na umření,kterému je zle,pomoct mu nemůže,sama dělá 12 v práci-pochopitelně si se s ním nevyspí,neodpočine-do práce musí neb její plat v kuchyni v nemocnici je jejich jediný příjem,neb tata nedělal.
Jen doupřesním situaci,k otci nemám žádný vřelý citový vztah-jediné co se bojím je o mámu,aby všechny ty roky nedolehly na nia a nešlehlo to dřív s ní...............

Po sobě to už nečtu,promińte chyby.

Šárka, Anička 30.8.05 39525

Re: Ahoj po dovolené

1.10.2008 8:25:58
Ahoj Hani! A všichni ostatní. Váš odjezd na dovču je naše klasika, já si to ani jinak neumím představit :-D Základ je mít pohromadě všechny účastníky zájezdu, cestovní doklady a platební kartu (teda ještě na účtu k ní trochu peněz). Vše ostatní je řešitelné :-) Loni na lyže doma Roman zapomněl lyžařskou bundu, letos na horách neměl trekové boty.... To jenom abys věděla, že ne jenom u vás vládne dovolenou chaos. Ale je fajn že jste trochu zamořovali, neee?
My jsme podzimní dovču odpískali. Možná pojedeme v říjnu na pár dní na hory,k ale jinak to kašleme. Irenka (moje šéfka z práce) je nemocenka, nemá za mě kdo zaskočit, peněz bysme za to vyvalili hafo, kašlem na to. Ale za to Vánoce jsou jasné, už máme zamluvený pobyt 21.-28.12. Se na to už neskutečně těšíme. Andulka se ptala,k esli budeme na Vánoce zase válcovat cukroví (jakož válet těsto) a esli bude lyžovat s Michalem.
Ch jooo, musím něco dělat, dneska odpo vyzvedává Andulku tchýně, musí tady být pořádek a nachystané jídlo, jinak mě zase neskutečně pomluví...
krupice. 33843

Re: Ahoj po dovolené

30.9.2008 22:37:29
Jo a se srazem vůbec nevím. 1.11. máme se Jane a Viktorou divadlo a jinak v říjnu chci ještě o víkendech jezdit na chalupu, dokud se jakž takž dá. Máme tam nějakou práci. Takže se podle nás neřiďte, když budu moc, dorazím.

Jane, jsem ráda, že se vám divadlo líbilo.

A Jani, gratuluju k dokonalý práci~:-D. Já už taky pomalu dávám dohromady životopis...

A ještě jeden dotaz k rostoucím židličkám. Kromě té Jitro, je ještě nějaká levnější, ale dobrá varianta? Docela o ni začínám uvažovat. Danda ještě doma na jídlo používá tu baby dream, nebo co to máme, ale už by to chtělo něco "dospěláckýho".
krupice. 33843

Ahoj po dovolené

30.9.2008 22:27:16
Ahoj, tak jsme od neděle zpátky doma. Danda po 2 týdnech opět zvesela nastoupila do školkového procesu, už se nemohla dočkat.

Dovolenkování bylo v duchu nálady před dovolenou, ani jsem to jinak nečekala. Už balení v úprku, neboť taxikář dojel o 45minut dříve, že prý je jakýsi závod a budou zácpy. Houby. Byla sobota a prázdno, akorát mě tak zjančil, že jsem až v autě, pár metrů od baráku koukla na Dandy nohy a vidím - zelený "domácí" ponožky v růžových střevíčkách, tedy došlo mi, že jsem jí nepřipravila ponožky a ani žádný nezabalila s sebou. Dana, který ji převlíkal, to samozřejmě netrklo, tak jsem brzdila taxík a letěla zpátky pro ponožky. No pak jsem zjistila, že nemám víc drobností, ale nic, co by se nemohlo přežít. Let měl 2 hodiny zpoždění, v hotelu jsme byli ve 3 hodiny ráno a ještě k tomu lilo jak z konve...Ale pak se počasí zlepšilo, takže jsem i já za 2 dny vlezla do vody a dokonce jsme se opálili. A dojem z Kréty...nevím, jestli jsem ovlivněná tím, co jsme procestovali, ale připadá mi dost zanedbaná, šetří se, kde se dá, ale na turistech se rejžuje o 106. Měli jsme mít 8 dní, ale první den byl prakticky pryč, jelikož jsme dorazili až po půlnoci a poslední den jsme měli opustit pokoj do 12 hod., takže jsem si za 50 EU připlatili pobyt do 8 večera, jelikož autobus dorazil až ve 22hod. Nechtěla jsem vidět, co bude nevyspalá Danda vyvádět, tak jsme radši platili, i když z těch původních 8 dní, jsme vlastně měli v ceně nějakých 6 dní a kousek. A taky mě dostala v centru Heraklionu žampionová polévka za 3,50 eura, která ovšem byla instantní rozmíchaná z pytlíku, ještě i prášek na kraji misky byl~:-D. Tak příští léto nakoupím 2 kufry instantních polívek a jdu si otevřít na náměstí liberty stánek ~j~. Alespoň budeme mít tu hypotéku z čeho platit. Už tak se bojím, že než dojde na druhou splátku bytu, která je částečná z našich zdrojů, zkrachuje nám banka a my budeme v háji~:-©. Ale Dandě se na dovolený líbilo, samozřejmě největší zážitky jsou z posílání kufrů po pásu a vůbec všech cestovních procedůr. Koupání ale jen v bazénu, protože se jí "nelíbily vlny". Celý týden se živila pouze hranolkama, takže jsme u předposlední večeře měli kvůli nezvládnutelnému dítěti hádku...A už neskuhrám, moře je moře, na pár dní jsme si prodloužili léto. Chtěla jsem pěknou pláž přímo u hotelu a to se opravdu splnilo. Krásný písek, velmi pozvolný vstup a čistá voda. Tečka.

A pár fotek
Danda na "pískovišti" (u baráku by se vyřádila stejně)

Krétské akvárium (omluvte sníženou kvalitu neprofesionální fotografky)

a jedno česko-neměcké přátelství
ratunka 32460

Re: cusky busky

30.9.2008 18:52:28
Jejda, já bych se taky srážela:-)
zatím jsem se srazila jen s blbým schodem v buse a mám podvrtnutý kokotník:-((((
Tak zítra k doktorovi, pak do práce, neb sem si chytře domluvila pána z prahy abym i přijel předvést vozíky a různá polohovací zařízení.Ještě ho ukecávám, ať dojede zítra a teď si způsobím úraz, chjo:-(((
no, budu tam muset to dopoledne přečkat....
... anebo se ráno vzbudím a budu moct chodit, nebude mě to bolet...chacháááááááá
mapina+3 kluci(01,05,11) 29057

30.9.2008 13:15:52
Jejda, srazík...no to by bylo fajn. MY zatím nejsme doma jen poslední víkend v říjnu, jinak zatím o ničem nevím. A sobota neděle je celekm jedno.

JAni, mě taky dnes děsně bolí hlava...holt se mění počasí a já trpím :-(
dib (matěj 21.8.05) 34252

30.9.2008 11:45:42
jo, tak na 10. to určitě nestihnem, ale jinak to právě bude hurá akce :-)
takže zatím:
18.-19.října
1.-2.listopadu
15.-.16.listopadu
nebo předvánooční 29.-30. listopadu
napište mi eště, jestli nějak preferujete sobotu-neděli, jo? jinak bych to dala určitě na odpoledne.
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

cusky busky

30.9.2008 11:20:04
... zdravim z prace ... tak treti den OK, akorat me desne boli hlava (zmena pocasi)... jinak vse v poho... za 1/2 hodky padim do skolky pro Martase...

... na srazik se hlasim - zatim muzeme kazdy vikend krom 11.10. - ale to se stejne nestihneme ani domluvit na terminu :-D...
dib (matěj 21.8.05) 34252

Re: ahoj

30.9.2008 11:02:14
já to klidně zorganizuju, když sem aspoň vy občas nakukující napíšete kdy můžete nebo nemůžete, abych se měla při prvnímm nástřelu čeho chytit..
elli, držím palce na školu a všecko sratí s ní..
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

Re: ahoj

30.9.2008 10:01:17
Jani, práce vypadá super super, tak ať se to brzo "utřese".

A srazík bych brala hned, alespoň na pár hodin, když už né na pár dnů, při pohledu na fotku na mě padla nostalgie. Určitě nemůžu 26.10. a 22.+23.11. Jen kdo to zorganizuje....
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 128269  [Dalších 128179 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.