Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Raďule77+2 holky | 38758 |
21.1.2012 22:59:43
Lvice, ona není ani tak dobrá, jako je prostě po nás Je buď rýpalka po mamince nebo arogantní po tatínkovi...ale prostě se rychle všude rozkouká a pak jede a jede...ona má asi pocit, že pokud nemluví, tak ani nežije - takže mluví FURT a je jí asi jedno s kým Na druhou stranu to bohužel někdy vypadá, že je fakt děsně drzá
|
Lefff | 13513 |
21.1.2012 22:54:34
Raďule,
to je Lucinka fakt dobrá Sofča takových sociálních dovedností není schopná. Ta by se tak maximálně vyptávala na počty krvinek nebo na to, jestli fakt nosej na zádech kyslík, jako to viděla v seriálu Byl jednou jeden život. Raduš, nestraš! Jak posledních 6 let buď kojím, nebo jsem těhotná, odvykla jsem alkoholu natoli, že mě porazí doslova i decka vína. Cigára jsem před lety opustila, alkohol jsem opustila, třezalku teď nemůžu - jak já mám s tím stresem bojovat? |
21.1.2012 22:53:52
All, no od ledna 2010 do cca května 2011 jsem zhubla cca 48 kg Pak jsem něco málo nabrala schválně zpět - už jsem nevypadala hezky po obličeji:-( No a za ty dva měsíce jsem nabrala 5 kg No, něco už mám zase dole A dám to zase dolů všechno, to vím na 100%...
A jak? Jednoduše - hlídám si co, kolik a v kolik jím...a k tomu pohyb, pohyb, pohyb a hlavní věc - pitný režim. Takže klasika, žádný světoborný recept nemám |
Radus,Terezka10, Natálka5 | 4792 |
21.1.2012 22:51:19
Lvice, to zvládneš, to já už jsem docela blízko
|
Lefff | 13513 |
21.1.2012 22:49:56
Ahoj Allian
Při takovém provozu látkovat, klobouk dolů! Já s myšlenkou na látkovky koketuju, láká mě vyzkoušet Anavy plenky a s Alexem se mi osvědčily PUL kalhotky Haipa-Daipa (látkovala jsem jen 2 měsíce, ale...), sušičku ale nemám kam dát ani při nejlepší vůli, takže s prádlem to bude ještě větší bojovka než doteď. |
21.1.2012 22:48:08
Hm, tak to my máme opačný "problém" - Lucinka rozhodně není neprůbojná - je to držka po mamince Když jsme se bavily s doktorkou na pětileté prohlídce, že pokud půjde do školy normálně, tak že bude asi nejmenší, nejlehčí a nejmladší, a že to může být někdy problém atd. atd., tak se mezitím Lucka rozkoukala, sama se na něco vyptávala doktorky, pak se rozloučila, že prý jde za sestřičkou a tam mě počká, než si popovídáme...no, doktorka to zhodnotila tak, že sice možná bude nejdrobnější, ale že ona si to okecá
|
Lefff | 13513 |
21.1.2012 22:47:50
Děkujuuu!!
Často si říkám, že jsem se zbláznila - Sofča má kliku, že jsem s ní nikdy nebyla u psychologa, protože by pravděpodobně slízla nějakou tu nálepku sdělující, že je hyperaktivní. Plus já jsem stará nervóza, takže když děti ječej a dupou, z čehož šílí pod námi bydlící soused, a ani na třetí upozornění nereagujou, rozhodně se nechovám dle RaR, ale jako rotný na cvičáku S třetím dítkem asi budu muset začít brát valium. Nebo |
allian* | 15196 |
21.1.2012 22:47:47
Ahoj Lefff ;-)
Raďule, ale tak to jsi toho za ty 2 měsíce nemohl moc stihnout, ne? Kolik jsi zhubla před tím, jestli to není moc dotěrná otázka a jak jsi na to šla? Muffi a to považ...ještě látkuju no...v zimě používám sušičku, v létě normálně...peru pračku denně, holky už tolik neprasí a nežehlím všechno, jen Košile a věci do práce a do školy. Ale do nového domu se chystám pořídit si novou pračku...na 8 kg prádla...tahle se se mnou stejně potichu loučí, tak doufám ,že to do května vydrží A ještě něco jsem chtěla? |
21.1.2012 22:46:34
Muffi, bud v klidu já se nadchla při Lats Dance a začala chodit na latinskoamerické tance
|
21.1.2012 22:43:08
Gratulujem Lvice!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.