| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6461  [Dalších 6281 >>]
Lefff 13513
21.1.2012 22:42:43
Děkuji za gratulaci ~x~

Sofča je taky malá - v říjnu měla 107cm a 17,5kg. Schválně ji zítra zvážím a změřím.
Raďule77+2 holky 38758
21.1.2012 22:40:22
Anit, ahoj!!! Jj, zatím mi nikdo neřekl žádný argument pro odklad - teda kromě toho, že bude nejmenší, nejlehčí a nejmladší ve třídě - jenže ona bude malá a útlá po Martinovi - tudíž si nemyslím, že by to příští rok bylo jinak...a u zápisu byla holčička, kterou chtějí dát do školy "předčasně" - je narozená 16. září....tak třeba Luciána nakonec nebude ani nejmladší~t~~d~
Muffinka+Ella06+Anna09 33887
21.1.2012 22:40:08
Anit údaj ze srpna?!!! tak to se vám fakt daří:-) no E taky nemá s tímhle problém, já si pořád říkala jaká je to žížala ale když čtu tu váhu tak není:-) no ale ona je dlouhá má 18.5kg a tuším že naposledy měla 110cm takže je to fkat žížala

Lvice tak to moc gratuluji, no Elli má odklad my u zápisu byly v pátek taky vše uměla ale je to prostě příliš neprůbojná a stydlivá mámina prdelka:-)
Lefff 13513
21.1.2012 22:39:13
No týýýjo, Kaplan by záviděl! ~g~~R^ Neskutečný!

Raďule77+2 holky 38758
21.1.2012 22:36:20
Lvice, tak tu máš tu vodní turbínu - klikovou hřídel mám stále jen ve foťáku, musím to už konečně stáhnout:-(

21.1.2012 22:35:49
tak já o hubnutí pořád jen melu a melu a pak si dám v půl 11 bábovku jako ted a ještě to zapijím sladkým likérem!!~t~~o~ no ale musím se nějak přinutit!!!
All, já tě stejně obdivuji se 4 dětma, já ted byla ještě věšet prádlo a přijdem mi že peru snad denně a o žehlení ani nemluvím!!! jak prosímtě zvládáš tohle?~t~
Lefff 13513
21.1.2012 22:35:02
Raďule,
převaha bude, zdá se, ženských. :-)
Anita007 18430
21.1.2012 22:33:30
Holky dorty jsou krásné ~R^

All nééé, nejlíp se daří nám, 117 cm a 20,5 kg (a to je prosím údaj ze srpna) ~t~
Argument, že by holky nemohly jít do školy, protože jsou maličké je stejně zcestný jako argument naší učitelky, že Tomík by jít měl, protože je urostlý a bude pak mezi spolužáky největší ~3~ No ale potěšilo mě, když to doplnila tím, že na to má i inteligencí :-) O sociální zralosti tehdy tiše pomlčela ~j~
Lefff 13513
21.1.2012 22:32:52
Vodní turbínu a část klikové hřídele bych chtěla vidět :-)

Zprávy od nás:
U Sofinky zvažujeme odklad. Na jednu stranu zvládá perfektně veškeré testy školní zralosti, má skvělou paměť krátkodobou i dlouhodobou, motoricky velmi šikovná, krásně maluje a vůbec tvoří, soustředí se 25 minut bez problémů, ALE - jen když ji mezitím nezaujme něco jiného, jí příjemnějšího. Kdeco se jí musí říct "desetkrát", než to provede. Prostě proto, že se zasní, nechá se rozptýlit a pak tiše zapomene, že po ní někdo něco chtěl. Co chvíli mám pocit, že z ní vyletím z kůže, a nepochybuju, že učitelka by z ní šílela taky. Navíc je to ego na nožičkách a druží se spíš se staršími, s vrstevníky (a nedejbože mladšími dětmi) si nerozumí vůbec. Zápis do ZŠ je začátkem února, během měsíce se přijde do MŠ podívat psycholožka z PPP, pak se ještě objednáme přímo do PPP na další testy a uvidíme, jestli nám do května Sofule dozraje tak, abych se ji nebála pustit do ZŠ. Na jednu stranu by potřebovala dozrát v soustředění, na druhou stranu hrozí, že se bude další rok v MŠ nudit. Takže zatím jasno nemáme.
Alexovi je 2 a půl, prochází obdobím vzdoru, ale většinu času je to zlatíčko, mazlík a velmi společenské dítko.
A špióni měli pravdu ~;) - třetí je na cestě. Ještě nezlobí, jen si vesele kope - vylodit se má na přelomu května a června.
Čiliže do práce se nechystám, dál si nárazově pracuju z domova na PC. Práce bych ale brala víc - ne snad že bych nevěděla, do čeho dloubnout, ale peníze se hodí vždycky.

21.1.2012 22:32:47
no tak Radule na tebe fakt nemám!!! turbínu bych teda asi nezvládla~t~

ahoj lvice jak se máš? tebe tu moc ráda vidím, prý čekáte třetí miminko?
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6461  [Dalších 6281 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.