Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lefff | 13513 |
21.1.2012 22:42:43
Děkuji za gratulaci
Sofča je taky malá - v říjnu měla 107cm a 17,5kg. Schválně ji zítra zvážím a změřím. |
Raďule77+2 holky | 38758 |
21.1.2012 22:40:22
Anit, ahoj!!! Jj, zatím mi nikdo neřekl žádný argument pro odklad - teda kromě toho, že bude nejmenší, nejlehčí a nejmladší ve třídě - jenže ona bude malá a útlá po Martinovi - tudíž si nemyslím, že by to příští rok bylo jinak...a u zápisu byla holčička, kterou chtějí dát do školy "předčasně" - je narozená 16. září....tak třeba Luciána nakonec nebude ani nejmladší
|
Muffinka+Ella06+Anna09 | 33887 |
21.1.2012 22:40:08
Anit údaj ze srpna?!!! tak to se vám fakt daří no E taky nemá s tímhle problém, já si pořád říkala jaká je to žížala ale když čtu tu váhu tak není no ale ona je dlouhá má 18.5kg a tuším že naposledy měla 110cm takže je to fkat žížala
Lvice tak to moc gratuluji, no Elli má odklad my u zápisu byly v pátek taky vše uměla ale je to prostě příliš neprůbojná a stydlivá mámina prdelka |
Lefff | 13513 |
21.1.2012 22:39:13
No týýýjo, Kaplan by záviděl! Neskutečný!
|
Raďule77+2 holky | 38758 |
21.1.2012 22:36:20
Lvice, tak tu máš tu vodní turbínu - klikovou hřídel mám stále jen ve foťáku, musím to už konečně stáhnout:-(
|
21.1.2012 22:35:49
tak já o hubnutí pořád jen melu a melu a pak si dám v půl 11 bábovku jako ted a ještě to zapijím sladkým likérem!! no ale musím se nějak přinutit!!!
All, já tě stejně obdivuji se 4 dětma, já ted byla ještě věšet prádlo a přijdem mi že peru snad denně a o žehlení ani nemluvím!!! jak prosímtě zvládáš tohle? |
Lefff | 13513 |
21.1.2012 22:35:02
Raďule,
převaha bude, zdá se, ženských. |
Anita007 | 18430 |
21.1.2012 22:33:30
Holky dorty jsou krásné
All nééé, nejlíp se daří nám, 117 cm a 20,5 kg (a to je prosím údaj ze srpna) Argument, že by holky nemohly jít do školy, protože jsou maličké je stejně zcestný jako argument naší učitelky, že Tomík by jít měl, protože je urostlý a bude pak mezi spolužáky největší No ale potěšilo mě, když to doplnila tím, že na to má i inteligencí O sociální zralosti tehdy tiše pomlčela |
Lefff | 13513 |
21.1.2012 22:32:52
Vodní turbínu a část klikové hřídele bych chtěla vidět
Zprávy od nás: U Sofinky zvažujeme odklad. Na jednu stranu zvládá perfektně veškeré testy školní zralosti, má skvělou paměť krátkodobou i dlouhodobou, motoricky velmi šikovná, krásně maluje a vůbec tvoří, soustředí se 25 minut bez problémů, ALE - jen když ji mezitím nezaujme něco jiného, jí příjemnějšího. Kdeco se jí musí říct "desetkrát", než to provede. Prostě proto, že se zasní, nechá se rozptýlit a pak tiše zapomene, že po ní někdo něco chtěl. Co chvíli mám pocit, že z ní vyletím z kůže, a nepochybuju, že učitelka by z ní šílela taky. Navíc je to ego na nožičkách a druží se spíš se staršími, s vrstevníky (a nedejbože mladšími dětmi) si nerozumí vůbec. Zápis do ZŠ je začátkem února, během měsíce se přijde do MŠ podívat psycholožka z PPP, pak se ještě objednáme přímo do PPP na další testy a uvidíme, jestli nám do května Sofule dozraje tak, abych se ji nebála pustit do ZŠ. Na jednu stranu by potřebovala dozrát v soustředění, na druhou stranu hrozí, že se bude další rok v MŠ nudit. Takže zatím jasno nemáme. Alexovi je 2 a půl, prochází obdobím vzdoru, ale většinu času je to zlatíčko, mazlík a velmi společenské dítko. A špióni měli pravdu - třetí je na cestě. Ještě nezlobí, jen si vesele kope - vylodit se má na přelomu května a června. Čiliže do práce se nechystám, dál si nárazově pracuju z domova na PC. Práce bych ale brala víc - ne snad že bych nevěděla, do čeho dloubnout, ale peníze se hodí vždycky. |
21.1.2012 22:32:47
no tak Radule na tebe fakt nemám!!! turbínu bych teda asi nezvládla
ahoj lvice jak se máš? tebe tu moc ráda vidím, prý čekáte třetí miminko? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.