Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Anita007 | 18430 |
7.2.2012 15:55:30
Gratuluju k miminku
No tak my na tu show jdeme za hodinu, už aby to bylo za náma Teoreticky jsem tam mohla jít jen já s papírama a nahlásit odklad, ale chci, aby si to Tomík vyzkoušel, ať příští rok ví do čeho jde Ještě včera se mi zdálo, že je mu ten odklad šumák, ale dnes to vypadá, že se snad i těší, no tak to mu nemůžu vzít Držte pěsti |
Lefff | 13513 |
7.2.2012 15:31:20
Tak oprava - A. se prý sekla, beruška má 48cm
|
Lefff | 13513 |
7.2.2012 15:12:34
"Ahoj, tak jsem tu. Narodila jsem se ve třičtvrtě na devět s váhou i mírou úcty hodnou. Dvě kila šedesát a 45 cm. Já i maminka jsme v pořádku. Vaše Annemari."
Kapesní princeznička... |
Lefff | 13513 |
7.2.2012 14:06:35
Podobnou akci jsem zažila koncem 8. měsíce těhotenství se Sofčou. Velmi blízká kamarádka a kamarád slavili dohromady 80. narozeniny (30 a 50) na lodi, na tu párty nešlo nejít. A druhý den mě čekala více než šestihodinové testování z AJ - dělala jsem CAE a potřebovala to udělat.
Aspoň si při té akci vyčistíš hlavu a na chvíli zbavíš mozek stresu z toho, co nastane další den. Tady je pořád zima jak v ruském filmu Dvakrát jsem dneska vylezla s dětmi před barák, jen abych si přebrala zásilky, a hned se oba draci stereo rozkašlali. Takže budeme doma zalezlí ještě alespoň den dva a léčit se. Ariela5 už má berušku určitě u sebe - těším se, až dá vědět |
Mr. Miçkey | 124689 |
7.2.2012 12:15:29
Drzim palce at vse dobre dopadne
Koukam na vase zapisy, my jsme o takovou show prisli... diky vseobecne skolni povinnosti od urcityho data neni co resit, dite se do skoly proste prihlasi. V patek mame uz prvni rodicak pro prvni tridu tak jsem zvedava co se dozvime. Pokud tam teda pujdu, docela to koliduje s moji pisemkou z anglictiny... jesteze ja ve skole skoncim driv jak Misa nastoupi, koukam ze by se to tlouklo No a Spiro ma ve ctvrtek balet, prvni hodinu zarli na Misu ze tanci nekolikrat tydne, tak zacne aspon v baletni pripravce (cokoli jinyho je az od 5ti let). A Misa ma za mesic prvni vystoupeni, tak jsem na nej teda zvedava, jednak je neuveritelne stydlivej a jednak se uci dve choreografie protoze ma tancovat dvakrat. Bavi ho to teda ohromne, ale znamena to dojizdeni a pro kluky minimum volnyho casu... a pro me taky, dost mi vadi ze treba generalka (na ktery musi bejt) je 18.3. odpoledne a pravdepodobne se protahne pozde do vecera, pricemz 19.3. rano pisu maturitu z matiky |
HelenaPa | 48800 |
5.2.2012 11:39:06
Taky zdravím všechny Áčka a přeji ať to všechno dobře dopadne.
|
Lefff | 13513 |
5.2.2012 11:04:58
Ahoj Arielo5,
držím pěsti , ať jste brzy obě v pořádku doma, a těším se na fotky |
Ariela5 | 50189 |
5.2.2012 9:03:23
Ahoj holky, tak se mi to šíííleně krátí, zítra nastupuji do nemocnice. Menší holky jsou u maminky v Praze a teˇd mi maminka volala,že je děda nechodící. Já bych potřebovala aby u ní byli ještě týden a teď nevím co s tím.Asi zíta pošlu Luboše jak mě odveze do porodnice k našim pro holky a co pak to nevím, asi bude muset zafungovat jeho otec. Když má Luboš ranní tak odjíždí ve 4 ráno a když má noční, tak to by vůbec nešlo. Nevím co s tím. Achjo. Snad bude tatínkovi lépe a holčiny tam zůstanou ještě ten týden.
|
HelenaPa | 48800 |
3.2.2012 11:40:42
Sofinka je šikulka a určitě to zvládne s přehledem levou zadní
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.