Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ariela5 | 50189 |
27.1.2012 16:23:35
Ahoj, já byla moc spokojená na Bulovce u primáře, ale nevím jsetli ta ještě bere.
Jinak holky jsou celkem v pohodě, astma a topie je pořád, Anuška stále chodí a je moc houževnatá a bojovná, takže si neztěžuji, dodává mi sílu a energii. |
Švestka,Vojtík06&Tomík08 | 23808 |
27.1.2012 16:18:45
Ahoj Adélo, jak je na tom Anetka zdravotně?
Taky si užíváš... koukám, samé zamotané životní příběhy já tedy musím zaťukat, že u nás v pohodě, smaozřejmě se někdy chytnem, ale tak nějak v normě |
27.1.2012 16:16:06
Mickey, jo, atopik, astmatik... Tomášek to vychytal :-(
Budu ráda, pokud tu má někdo podobný problém - vím jen o Lvici, té se zeptám určitě , když mi písne kontakt na nějakou dobrou imunologickou ordinaci v Praze, zatím je Tomík registrovaný v Šumperku, ale po přestěhování sem na kontroly jezdit nechci |
Ariela5 | 50189 |
27.1.2012 16:08:43
Mickey myslím že mě znáš, dřív jsem měla ikonku áčka - dcerky Adéla, Anetka, Alžbětka no a teď ... Annemari
porod se pomalu blíží. Co se mezitím stalo? rozvedla jsem se a čekám další mimi s novým přítele a už končím. Manža ex dost často prudí, hlavně teď co se mi blíží porod, docela mě to dost dostává. Jsem unavená a pořád se mi chce plakat. Bětulinka je s Anetkou teď u babičky a učí se u ní. Doufám, že mi tam moc nezvlčí. Já bojuji s nevlastním synem, kterého má přítel v péči (zaplať pánbůh za dcery) je mu 14 a asi budu vraždit. Jak čtu, tak už jsme skoro všichni prodělali s ratolestma zápisi - gratuliji, my se rozhodli pro odklad, tak teď musím do toho jít. Bet je hodně malinká a myslím si, že jí rok neublíží. |
Mickey.de |
• |
27.1.2012 15:16:37
No jo, a kdyz si vezmes ze 3 tydny pred maturitou mam operaci, pak soud... blbej timing :)
Svestko, on ma astma nebo tak neco? Zni to dost hrozne :o A me boli zub- moudrak, jdu si hledat novyho zubare (tj mesic cekat na termin...)- stavajici zubar je exovo kamarad :( To zas bude dilo, po tom excesu pred 6ti lety v Praze mam ze zubaru fakt docela hruzu a chodim k nim ne za pet minut dvanact, ale spis minutu po dvanacty :) takze zmenu zubare nesu velmi tezce. Ale nechci riskovat ze se tam s nim potkam. |
27.1.2012 14:40:26
Lvice, z rýmy šílím hlavně u Tomáška, automaticky to znamená zvýšit dávky flixotide a v případě kašle ještě ventolin. Jsem zvědavá, jestli se neustálých kontrol na imunologii někdy zbavíme
|
Anita007 | 18430 |
27.1.2012 14:25:48
Mickey tak to je mazec Fakt by mě odvezli, kdybych k normálním běžným problémům měla něco takovýho
Jinak já je po něm nechci psát, jen poznávat. No ale já mu to píšu, tak ať to nepíšu blbě, že jo Venku je nádherně slunečno, tak jdem načerpat trochu toho vitamínu D |
Mickey.de |
• |
27.1.2012 13:43:15
My mame taky s Misou a Maiou pyzamkovej den, Misu uz kasel castecne presel takze tu oba radili jak cerna ruka- dvojice Spiro+ Maia by byla vyrazne klidnejsi :/ Maia je hroznej posuk a chytne se kazde kraviny, podarilo se ji rozbit nejakym zahadnym zpusobem rost Misovi postele (Misa teda tvrdi ze Maia skalala a zpivala a skakala, az se najednou i s matraci propadla :D )
Na psani cehokoli krome eventualne podpisu bych se vybodla (a to muze zkratit na prvni 3 pismenka :D ), vetsinou kdyz uz tak spis chteji pismena poznavat a cisla pocitat (kolik mam v ruce kulicek...) ne napsat- teda podle mych dosavadnich zkusenosti s mistnimi prohlidkami. Detskej doktor mu napr na papir nakreslil radu trojuhelnik- kolecko- ctverecek- krizek a chtel ji pod to prekreslit. (Misa to udelal a vedle nakreslil dinosaura :D ). Jo a nechali ho vystrihnout nakej slozitejsi tvar, tusim sneka s ulitou a tykadlama. Jinak drama s exem pokracuje, zas mi volali ze skolky ze tam byl ackoli mu to zakazali :( zenska z uradu pro mladez jako vzdy nedostupna, ucitelka ho po 10 min vyhodila s tim ze si ma pockat na soudni rozhodnuti. A od pondelka bude celej areal uzamcenej (docela pakarna, protoze krome nasi skolky a skoly jsou v budove jeste 2 tridy jiny zakladky ktera s uzamykanim nesouhlasila, takze se to muselo resit pres mesto pod ktery spada) a pravdepodobne si Spiro s Misou nebudou moct hrat odpoledne pred vyzvednutim venku pred budovou ale budou muset byt zamceny s jednim z vyucujicich vevnitr :/ |
27.1.2012 13:30:07
Anit, máme opačný problém, tedy donedávna, snad už jsme si to vysvětlili
Vojtíšek všechno odkývá, že ví, rozumí, umí (písničku atd) a pak když by to po něm někdo chtěl, by asi koukal |
Anita007 | 18430 |
27.1.2012 12:40:41
Švesti no právě, může tam být cokoli, tak se snažím ho aspoň částečně připravit. A čísla už umí většina dětí tohoto věku, spíš si říkám, že jsem s tím měla začít dřív
Mohlo by mi to být jedno, když má jasný odklad, ale nechci, aby z toho měl špatný pocit pro příští rok. Navíc když neví do čeho jde, tak má tendenci úkoly vzdávat dopředu. Je schopný říct "nevím" i na sebelehčí věc a bohužel spousta lidí to vezme jako fakt a ani se nepokusí to z něj vytáhnout. Což je taky důvod odkladu, ve škole se ho nikdo doprošovat nebude, aby něco dělal. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.