| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 124131  [Dalších 124041 >>]
Lefff 13513

Re: pátek

6.2.2009 9:51:37
Tu telefonující babu bych velmi rychle poslala do jetele s tím, ať si koupí nějaké Základy ekonomie, konkrétně hesla Nabídka a Poptávka. ~a~
Neumím si nějak představit, že si vyberu lokalitu dejme tomu Praha 8,9 a někdo mi bude ráno volat, proč nechci bydlet na Jižňáku, jestli náhodou nejsem zaujatá ~t~~q~
HelenaPa 48800

6.2.2009 9:44:26
Aha, tak pokud by šla roční s libovlným datem začátku, tak se mi asi o 30 korun vyplatí oproti jedné měsíční a třem čtvrtletním. Bože, to jsou počty....
HelenaPa 48800

6.2.2009 9:41:59
Lvice, já teda budu mít 2x tolik, co ta pokladní v supermarketu, ale když budu dojíždět do původní školy, tak budu mít jednorázové jízdenky denně za 96,-, nebo měsíčně za 1510 nebo čtvrtletně za 3940. Takže prostě pojedu na čtvrtletní. Celoroční je za 13000, to naráz nedám, navíc by se mi to asi kvůli prázdninám ani nevyplatilo.
Monča+Kačka(5/04)+Martin(8/06) 21165

6.2.2009 9:28:20
Anit,taky dobrý~a~Některý lidi jsou prostě neuvěřitelní!!
Lefff 13513

6.2.2009 9:27:31
Dobré ráno, holky ~x~

Kdyby aspoň člověk měl záruku, že se hromadnou dopravou nebudou přepravovat žádní černí pasažéři a že vybrané peníze půjdou zčásti na čištění a zvelebování jízdních souprav...~l~
Tady stojí roční předplatné 4750,- Kč. Kdybych jezdila jen v pracovní dny (dejme tomu, že jich je 200 za rok), tak mě jedna jízda kamkoli a jedna jízda zpět vyjdou asi na 24 Kč (jestli se nepletu, s matikou takový kámoš zas nejsem), což je oproti dvěma jízdám na lístky 26+26 Kč dost rozdíl.
S cenami jízdného v kombinaci s vydělanými penězi je to často hrůza - když slyším, že maminy musejí dát dítě do školky a dojíždět někam do práce, kde za práci dostávají výplatu takovou, že po zaplacení jízdného a zaplacení školky jim zbyde akorát tak vztek... ~;((

6.2.2009 9:27:02
Heli,díky,ale nevím,jestli wellness hotel pro naši zvěř je to pravý ořechový!!Jezdíme každoročně se známýma,ti mají taky dvě dítka a dohromady dělají docela velkej bugr,tak budu hledat dál,snad něco najdu.~;)
Anita007 18430

6.2.2009 9:25:53
Heli tak to je děs ~a~ Pak se diví, že na vesnicích je taková nezaměstnanost. Už vidím, jak nějaká žena dojíždí za tyhle peníze do města, aby tam dostala 8 tisíc měsíčně jako pokladní ~q~

Mončo přesně, když nemám peníze, tak si nevybírám z těch nejdražších kočárků. Kdyby nám ho tehdy nekoupil můj taťka, tak bysme ho taky neměli. No nemá smysl to rozpitvávat, někteří lidi mají prostě zvláštní logiku.

Jako třeba když jsem kupovala byt. To mi v 7.30 ráno zavolala ženská (probudila mě) a zdrbala mě, proč nechci byt v té lokalitě, kde bydlí ona. Že proč jsem zaujatá, že se tam bydlí dobře a tak dále. Málem mě tehdy trefilo! ~o~
HelenaPa 48800

6.2.2009 9:18:39
Mončo, já právě nemám moc zkušenosti s ubytováním tady. Mraveneček byli v nějakým wellness hotelu v Blansku, ale nevím, kde. Zkus jí napsat mail a zeptat se.

6.2.2009 9:18:04
Heli,to je děs!!Mě taky překvapuje,že za cestu do Mostu zaplatím vlakem 126 Kč,to už se mit o vyplatí jet autem~a~

6.2.2009 9:14:15
Ahojky,tak hlásím po dlouhé době klidnou noc od 9 do půl 7,jupí!!!~z~Hned se cítím líp,i když nastydlá jsem pořád!

Heli,to by bylo príma,kdybychom se viděly~R^!!!Jen jsem teda ještě nezajistila ubytování,nedoporučila bys mi něco?Na netu nějak nemůžu nic najít~a~

Anit - to je teda husa z toho MMB,tzohle taky nechápu,kamarádka je samoživitelka,přítel ji opustil,když se dozvěděl,že je těhu,penízky nemá,ale kočárek má za 20000,přijdou mi to zbytečně vyhozený peníze!Když nemám,tak si koupím za 4000 nový a na jedno dítko mi vydrží.

Snoopy - budu držet palečky,ať vše dobře dopadne!!

Mickey-tvoje story je hrůza,živě jsem si to představila a polejval mě pot hrůzou~;((

Nás dneska čeká návštěva logopedky,máme si vzít s sebou oblíbenou hračku a knížku,to teda nevím,co vezmu,když nejoblíbenější hračka je garáž a tabule z Ikey~;)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 124131  [Dalších 124041 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.