| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Květen 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 62710  [Dalších 62660 >>]
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
4.12.2013 10:03:14
Kryštof už je zdravý a v klidu ho držím.Ondřej ho chtěl tenhle pátek už hnát na trénink ve fotbale.Tak to jsem mu zatrhla.
Pro změnu mám doma Emičku.V pondělí přišla ze školky s horečkou,včera ještě teploty,ale dneska nic.No pro jistotu jsem s ní sjela k doktorce,ale naštěstí je to jen viróza.

V práci máme taky blázinec.Teď před Mikulášem obch. řetězce objednávaly jablka a hrušky ve velkém.Včera jsem byla v práci od 7 do 22h.Hrůza
..maya.. 86852
2.12.2013 19:52:20
čauky

Teri, tak at je brzy zdravý a bacha na angínu...Ondřej jak měl spálu tak potom měl ještě třikrát angínu..prostě ten bacil někde v těle zůstal a musel nakonec i na urologii jestli z té spály nemá problém s ledvinama...po spále by měl mít dlouho klidový režim..a kor ted v zimě~x~

já jsem taky nachlazená ale jaksi smůla...v práci jsem potřeba...vánoce že a lidi zase blázní jak by měl být konec světa~b~

30.11.2013 14:02:06
Já mám Kryštofa doma už dva týdny.Nějak se z té spály nemohl dostat a do včera dobíral atb.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
29.11.2013 19:07:36
tak to jsem ráda, já už taky tu obří sedačku vyhodila, ale jezdí na podsedáku se zádama a větší děti mají už jen podsedáky.

měla jsem ted honzu týden doma. kašlal a smrkal a bolelo ho v krku a bříško, k tomu teploty a to fakt hodně, že jsem v noci chtěla jet na pohotovost s podezřením na angínu, vydrželi jsme do druhého dne a naše dr vše vyloučila. už je mu dobře...

a už se těším na čerty!!! potřebuje je jako sůl!!!
cervicek3888+3holky 99809
23.11.2013 20:58:44
Ahojky,
my vozme jak kdy, když jedeme nějakou delší trasu, tak mají sedačky se zádovýma opěrkami a Ajka podsedák, ale je to děsně nafest, blbě se tak zapínají a odpínají takže jen na menší popojížďky mají jen sedáky a Ajka jezdí bez, sem se na to ptala kamaráda policajta a že Alča može v tomto případě jezdit aj bez sedačky, ale třeba do zahraničí nebo na delší cesty bych si to nelízla, samozřejmě, když jede Alča sama nebo jen s jednou z dvojčat, tak musí sedět na sedáku ~b~~b~
..maya.. 86852
23.11.2013 10:41:03
čauky,

my nevozíme v ničem~t~~t~

a když teda někam jedeme tak má pouze podsedák, protože mě se na to semtam ježdění neoplatí kupovat velikánskou sedačku kterou by musela mamka tahat nahoru do bytu nebo si kvůli ni nechat vykrást auto...Kuba má stejně více než 16kg tak už na podsedáku sedět může a má takový robustní, kvalitní...a my fakt jezdíme max jednou za dva měsíce...

19.11.2013 22:40:13
Ahoj,
už jsem v práci sama a zaučená,tak mám celkem záhul.
Do toho Kryštof má spálu a Emmu mám taky doma,protože dost kašle.Jen se modlím,aby to nechytila taky.

Zuzko,kštici ještě nemám ~:-D,vzala jsem zatím jen pár prášků a změna žádná.To čekám až kdyžtak trochu později.

Jinak s tím neposloucháním.Kryštof mě doma taky vůbec nevnímá,když na něj mluvím a stejný problém s ním má i učitelka ve škole.On pak vůbec neví,že jim diktovala domácí úkol,nebo zadávala nějakou práci.Ale když mu u dětské kontrolovali sluch,tak ho měl v pořádku,takže hluchý není :-)

Emičku vozím v sedačce do 36kg,už jen s tříbodovým pásem a Kryštof má už podsedák.

A pak nevím co jsem chtěla.
Už řešíte ježíška? Já jsem už letos Ondrovi povolila Playstation.Kupujeme dětem jen starší PS2,ale myslím,že víc to bude dárek pro tatínka.Ten by ho nejradši koupil Kryštofovi už k prvním narozeninám ~8~
Pro Emču mám problém něco vymyslet.Zatím mám nějaké oblečení a vymyšlenou kuchyňku.Ona jediné co si přeje je kočička.Ale živou Ondra doma nechce ani vidět (já s tím problém nemám,já jsem vesnický vidlák),tak jí tchýně koupí,alespoň tu Furreal kočičku.Pak nějakou knížku,ale jinak fakt nevím.A to musím vymyslet dárky ještě od druhé babičky a od dědečka ~d~
cervicek3888+3holky 99809
19.11.2013 22:13:46
Ahojky
Zuzi to poslouchání zná Báře možu taky říkat co chci a ona je nevidím neslyším :-( a když po mě něco chce, tak taky vůbec nevnímá okolí a pořád si mele svoje, vydrží i pul hodiny (to už potom nevydržím já), u Alče sem toto vůbec neznala ~a~~a~
Jinak 5.12. jedeme do Prahy můj je pozvaný na hrad, tak tam jedeme s Alčou s ním napřed se projdeme po Pze, chceme vyjet na Petřín, poto na 14 hod pujde můj na Hrad a my s Alčou někam zapadneme, sice ještě nevím kam, ale snad něco najdeme a domů pojedeme večer nebo spíš v noci ~t~
V práci je to pohoda, práce která mě baví, jen by to chtělo trochu jiný přístup vedení, ale s tím já nic nenadělám, sem ráda, že si vydělám aspoň nějaké peníze ~d~
18.11.2013 9:52:00
jo jsem zapomněla!!!!

koukala jsem se na fotky, když byl vojta ve věku, co je ted honzík. a vojta už seděl v autě v té velké autosedačce!!!

honza má ted tu sedačku do 18kg, pětibodové pásy. vojta už seděl v té větší kategorii, pak už je jen podsedák!!!!

v čem děti vozíte?

honza je dlouhán a hubený, vojta byl prcek, ale statný (ne tlustý, má silnou kostru, široká ramena, široký hrudník)
18.11.2013 9:49:39
zubař - no nic moc. našel mi na zubu vedle kázek, od té doby mě zuby samy od sebe nebolej, ale jakmile sáhnu na ten můj problémový zub, tak bolí. ale na chlad není citlivý!!! dr si myslí, že nemůže být úplně mrtvý. mám strach, jak je možné, aby mi zub z ničeho nic sám bez varování odumřel!!! snad to bylo rozbouřené tím kazem vedle. mám to ted nechat vstřebat a uvidíme.

lendul - no kolikrát na něj mluvím, kouká na tv a to mě nevnímá vůbec, nebo je do něčeho zabraný (do hry) a to mě taky nevnímá, pak dělá, že neslyší, když vím, že slyší a schválně mi neodpovídá (to bych řekla, že to je forma vtipu - puberty atd)

na všechno má dost času, nikam nepospíchá. neumí zrychlit. prostě lážo plážo - flegmatik.

červi-to je teda dobrý, nastoupíš do práce a hned takto marodíte, vid? tak se držte

terí-tak co ty prášky, už je to nějak znát? už máš pořádnou kštici ~;)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 62710  [Dalších 62660 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.