| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Květen 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 62710  [Dalších 62650 >>]
..maya.. 86852
14.11.2013 10:27:42
jj asi tak...dneska jsem se ptala tak říkala že v pohodě, ty dva od sebe drží dál, on je ten druhý chlapeček trošku aktivní, nechci říct rovnou hyperaktivní a možná leze Jakubovi na nervy...on taky byl minulý rok s jinou třídou, tam se perfektně adaptoval, měl i kamarády a letos zůstal mezi prdolama tříletýma (taky má tři ale nastupoval v květnu) a nějak se mezi ně nemůže dostat...to jsme se i dneska s učitelkou shodly ale přeřadit ho do té třídy nepůjde, to je škoda~:(
Vendy a dve holky 109075
13.11.2013 19:04:18
V tom pripade tam bylo kazde treti autista v te skolce:-)
..maya.. 86852
13.11.2013 10:50:37
jj vím, akorát mi to pak do telefonu podala tak že koušou jen děti s autismem, ona totiž ví že náš prostřední autista je....no tak jsem ji ujistila že Jakub nemá žádné rysy autismu a byl u něj dávno vyloučen..na to mi řekla že ona přece nic takového netvrdila~t~....ten kluk ho prý bouchl..a Kuba nevěděl jak se bránit tak ho kousnul~d~
Vendy a dve holky 109075
13.11.2013 6:12:30
No to nektere deti delaj, to prejde neboj:-)Nektere kousou a jine skrabou.Jine v zachvatu vzteku mlati hlavou o zed.Chvili jsem ve skolce delala.
..maya.. 86852
12.11.2013 14:41:25
náš Kuba už i nějakého kluka ve školce kousnul...holky, do líca...jsem z toho byla úplně hotová~7~~7~~7~...
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
12.11.2013 11:28:50
To jo,to on už dávno není takové zlatíčko.Pořád něčím šije do Emičky.Hrozně mu dělá radost,když jí může zlobit.
A tuhle na tréninku prý řekl "ty p.čo" trenér si to s ním vyřídil a dlouho nám nechtěl říct o co šlo.Tak my to pak už s Kryštofem neřešili a zatím jsem ho neslyšela.Trenér říkal,že už ho to u těch kluků nepřekvapuje,ale že zrovna od Kryštofa to nečekal.
Nějak se nám chlapeček začíná vybarvovat.To by jeden neřekl,co s nima škola udělá.

Emička šla dneska do školky poprvé s pláčem.My akorát přišli ke školce a děti s paní učitelkama už stáli venku a čekaly na autobus.Jely plavat,ale smí děti až od čtyř let.Emma se k nim hned zařadila a chtěla jet s nimi.Pak se bála,že bude ve školce sama a že tam s ní musím počkat.Sama jsem z toho byla vykulená.Pláč jsem u ní nečekala a zase mě to vzalo,jako když tenkrát brečel Kryštof.

Léky - snad zaberou,jsem sama zvědavá,co to se mnou udělá :-)
..maya.. 86852
12.11.2013 7:16:50
jéééééé tak přeci umí zlobit ~t~~t~~t~~R^

držím Teri pěsti at ti léky sednou a je ti lépe~;((~x~
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
11.11.2013 14:57:51
Já byla dneska taky u zubaře ~t~ Ale jen vypadlá plomba,takže to byla rychlovka.Kryštof se zuby taky dost trpí.Už měl i pod mléčným zubem váček,tak šel zub ven.To já jsem třeba nikdy neměla.

Už mám i výsledky z laborky a na tu štítnou žlázu teda dostanu hormony.Zítra si jdu pro recept.

Kryštof dneska dostal první poznámku,že kopal do kamaráda ~8~ A okomentoval to slovy,že mu to kamarád oplatil,tak co.A že by rád dostal už pětku ~8~ To se mu jen tak nesplní.Paní učitelka teprve začne dávat trojky ~t~ Ale prý tam má adepty,kteří by byli i na čtyřku a úplně se jí příčí jim tu dvě mínus dát.Tak Kryštof ještě dvě mínus nedostal,tak to snad není jeho případ :-)
..maya.. 86852
9.11.2013 8:21:02
Zuby mi ani nemluvte...měla bych zajít k dr vytrhnout jeden kořen ale nějak se k tomu pořád nemám..

Zuzi, díky, zatím dostal sprej do nosu a počkáme jak se to vyvrbí, na ko jdeme, já to enchci řešit takto radikálně, kor když je po nachlazení..dva dny bere ten sprejík a zdá se mi že už tolik nehuhná, snad to bude dobré...u nás jsou děti v nemocnici dva dny a pak doma...tak to vidím na dovolenou a pak paragraf....ale je dlouhá objednací doba, říkala až půl roku, asi to trhají jak na běžícím páse a prý se moc nemůže trhat v létě, kvůli sluníčka a větší možnosti krvácení..no děsím se toho...

Na fb jsem dala fotky ze školky, jak pečou štrudl, jsem si uvědomila že stejně jsme všechny i tam tak nebudu tapetovat...

Zuzi, jak že tě nevnímá? Jak to myslíš? Když tam mi písni na fb~;((
cervicek3888+3holky 99809
8.11.2013 21:28:35
Ahoj,
Terí uvidíš zánět se přeléčí a všechno bude OK.
Zuzi to s tím zubem nezávidím, sama mám se zubama dost problémy, tak vím jak je to nepříjemné, nejhorší, že Alča zdědila asi zuby po nás, všechny mléčné co jí zatím šly ven měli pod sebou zánět, některé šly samy a některé musela trhat DR ~a~~a~
Jinak já sem byla v pekárně zatím na jedné směně a bylo to super, jen sem se parádně nachladila, tak sem dnes musela k Dr a mám opět chytlé průdušky, okamžitě mi chtěla vystavit neschopenku, no tu sem odmítla a zajela se za šéfem domluvit a upravit směny, takže budu příští týden doma a do práce pujdu až vyberu ATB K tomu všemu sem byla včera u Dr s Bárou a á Laryngitýdu ~a~~a~ takže nemocná skoro celá rodina ~a~
Něco se ještě chtěla, ale vůbec nevím co :-(
Jinak Aka má rodičák v pondělí, tak jsem zvědavá, ale zatím nosí samé jedničky, tak uvidíme ~6~~6~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 62710  [Dalších 62650 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.