| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Říjen 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 19970  [Dalších 19870 >>]
Ivatema 52511
24.9.2015 16:16:55
Koukám, jak to tady zase ožilo...
Klárka už své páté narozeniny oslavila, měla tu šest holčiček ze školky a to byl nářez :-) ale bylo to fajn-velké holky mi pomohly s přípravou, pak i pomáhaly zabavit děti.
U nás to bude náročný rok-Markétka je v devítce, tak budeme objíždět střední školy a přemýšlet, kam půjde. Chce na peďák-takže asi Praha.
Terka končí na gymplu, tak vybíráme vejšku-ale vůbec neví, kam dál.
Klárku chceme dát příští rok do školy (už čte, počítá, píše tiskace...), ale nevíme, do jaké školy. Tady v Líbeznicích postavili krásnou moderní školu-kruhová budova plná světla, Klárce se tam moc líbilo. Jen si nejsem jistá, že je tam kvalitní personál.....A do toho ta naše hudebka-tu má na Žižkově a jenom klavír má už 2x týdně + sbor. Neumím si představit, že půjdu do práce a ona bude jezdit sama přes půlku Prahy do hudebky. A po babičkách to nemůžu chtít. když ji dám blíž k zušce, zase bude problém ráno, jak ji dopravit do vzdálené školy.

Nedávno jste tu někdo vzpomínal na holky, co sem už nechodí-taky si občas vzpomenu na nějaká jména a osudy. A holky, co začaly pracovat sem už taky skoro nechodí. Některé vídám aspoň na FB.
Tak užívejte krásného podzimu.
Moncaka 56657
23.9.2015 22:34:16
Ahoj,
taky přeji dětičkám vše nej k narozeninám.
Máte nějaké tipy na dárky, ocením, kdo má pořád něco vymýšlet.

Ras, přeji ať se Honzíkovi noha dá do pořádku. A ať se Toníkovi ve škole víc líbí. Ať se dobře šije. Softshell je na šití dobrej, úplet je horší na ten je lepší mít overlock.

Jit a jak se Ti v práci líbí? To je nejhorší, když člověk nastoupí do práce a má doma malé děti, zlatá mateřská. Mám poslední rok, pak už taky do práce. Mám v plánu jít taky na zkrácený úvazek.

Balci, ve které třídě je Erik? Už nějak ztrácím přehled. Ptám se kdy bude vybírat další školu. Nás to čeká letos s Vojtou, bude na jaře maturovat na gymplu. Takže budeme řešit kam půjde dál. On teda má nějakou představu, ale tak nějak bych ráda aby se neupínal jen na jedno.

Eli měla dnes plavání se školkou, tak byla spokojena, bude chodit ještě i na plavčo odpoledne, vodu miluje. Tak snad nebude moc marodit.
Balcirka+E+P+T 104116
23.9.2015 12:57:26
Jit to se mi také moc líbí,když se potkáváme s dětmi ze školky,jak se pěkně zdraví a přesně jak píšeš,pěkně hlasitě~t~~t~
je jasné,že toho máš ted hodně,ale neboj ono si to časem sedne a bude líp,časově je to prostě se třemi dětmi nářez,já to znám
Rasal neboj psaní Toník zvládne,některým dětem to prostě déle trvá,ale naučí se to stejně všechny~;)
jinak jsem teda koukala jak jsou některé školy náročné už i na ty prvnáčky,u nás v práci má kamarádka holčinu v první třídě a už normálně píšou písmena a číslice,přijde mi to hrozně brzy,tady u nás ve městě je to takové pozvolné,první dva měsíce děti jen uvolňují ruku a dělají grafomotorické cviky
každá škola to má prostě jinak..
užívejte si pěkné podzimní dny~3~

Balcirka+E+P+T 104116
23.9.2015 12:48:33
Ahojky holky moc vás zdravím,
i já přeji všem dětičkám všechno nejlepšííí k narozeninám~x~,strašně to letí..
my se máme celkem fajn,Erik je na druhém stupni ve škole celkem spokojený,Páta je ve škole spokojený pořád a Tobíšek v logopedické třídě ve školce dělá velké pokroky~;((
včera jsme měli rodičáky,všechno organizační záležitosti,ale tak jasné,stejně jsem se na kluky zeptala~;)
Páta budou mít v únoru 5denní lyžařský kurz,tak se těší už ted
všichni kluci budou chodit plavat ve škole a ve školce:-)
budou chodit i bruslit~z~
v práci nám od zítra začne podzimní Lego kampaň,dnes nám přivezli už kostičky,budeme dělat Lego City~R^
já jsem už 10 dní nachřapaná,nemůžu se toho nějak zbavit~:(
manžel je pořád v práci,tak je všechno zase na mě,ale tak už máme svůj režim tak to jde,odpoledne je i čas na procházky a na to,aby se kluci venku vyřádili..

Jit+3 106035
22.9.2015 22:59:09
Ahoj zdravím taky všechny. Rasal hlavně tebe ;)

Nějak poslední dobou net nestíhám, v práci na něj není vůbec čas a doma chuť ani síla. Je to nářez, po deseti letech zase chodit do práce, byť na zkrácený úvazek.

I já přeju našim velkým miminkům všechno nejlepší, říkám si, že to snad není ani pravda. Přijde mi, že přes prázdniny udělal Albert obrovský pokrok, najednou už je to málem předškolák, ve školce patří mezi ty starší, ukazuje mi koho tam mají nového, minulý týden mě volal, ať se jdu podívat "na naši novou Gábinku" ;) Občas potkáme některé děti ze školky na různých akcích u nás v městské části a to je pak halasně zdraví. Asi mu prospělo, že už tam nemá Anežku a může být konečně sám za sebe.

Ale abych ho jenom nechválila, někdy je to pěkný šídlo, strašně se pošťuchují s Bořkem, že by mě mohli čerti vzít, ale asi je to normální. Nedávno jsem na FB četla nějaké "moudro", že ať jsou děti jaké jsou, hlavně že jsou zdravé a že je to to, co se nám v životě nejvíc povedlo ;) Asi je to pravda, jenom to nezbabrat ~:-D

Anežka je docela nadšená školačka i když i ona občas nechce dělat úkoly, ale v zásadě je to o dost lepší než u Bořka. Možná taky tím, že na to nemám tolik času.

Tak vás všechny zdravím a přeju hezký podzim.
Rasala 107719
22.9.2015 9:29:43
Postupně s přicházejícím podzimem budou naše říjňátka slavit páté narozeniny. Všem přejeme to nejlepší, aby měly krásné dětství ~;((~x~~g~
U nás je to pořád stejné - Toník nerad chodí do školy, trochu bojujeme s psaním, zatím píšou jen číslice, uvolňovací cviky a velká tiskací písmena.
Honza chodí dvakrát týdně na rehabilitaci, na nohu je opatrný, vyvrací ji do bohku a pajdá. Na kole jezdí rád a střídá to s odrážedlem, na tom si je jistější. Takže do školky ještě nešel. Ale mohl by už příští týden s přestávkami na rehabku nastoupit.
Já jsem se pustila do šití, nakoupila jsem si materiály, ze kterých jsem ejště nešila - softshell a bavlněné úplety. Taky po večerech a volných chvilkách pletu, ale víc času mi zabírá obstarávání domácnosti. Máme kolem baráku třímetrový výkop, opravujeme izolaci. Takže zahrada je plná hlíny (pískovec + kaolín), k tomu červený písek a když jdou kluci ven, tak se vrací špinavý od ponožek až po vlasy.
O víkendu jedeme k našim, protože jsme pozvaní na zlatou svatbu mojí tety a strejdy. Ti to pojali jako veliké rodinné setkání, protože tam bude lidí víc než sto. Oba pocházejí z mnoha dětí, ti měli taky hodně dětí a ti mají taky hodně dětí.
Tak se mějte hezky a občas někdo něco napište, chodím sem a nikde nikdo.
Rasala 107719
1.9.2015 23:13:20
Ahoj,
tak už nám to taky začalo, i když s pomalým rozjezdem. Honzík se byl v nové školce jen podívat a vyzvedla jsem si papíry. Vybral si značku, nemluvil, jen se culil (klasika). Paní učitelky jsou mi velmi sympatické a zjistila jsem, že v této třídě je hodně dětí ze Záluží, tak se snad seznámíme se sousedy ~:-D.
Toník do školy nechtěl a nechce, jsou to boje. Včera večer chtěl dokonce rozstříhat aktovku, aby tam nemusel. Nakonec jsme mu slíbila slavnostní oběd (pizza až domů ~y~ ~t~) a tak to tam hodinu vydržel. Postupně z něho vypadává, jak a čeho se bojí. Prostě všechno je špatně, takže krůček po krůčku zjistí, že to zvládne. paní učitelka už má letitou praxi, vypadá, že ji to pořád baví a už má takový nadhled. snad bude trpělivá a bude mít porozumění. Je to zvláštní, vidět to takhle z druhé strany. Asi už budu učit jinak než za svobodna nebo bezdětna.
Kuba chtěl jít taky do školky, ale toho jsme přemlouvala, aby se mnou byl doma, že si ještě chci užít poslední rok mateřské se svým muchláčkem ~6~.
Odpoledne jsme měli schůzku ve školce a hodinu na to i ve škole. To se teda protáhlo do večera a ještě jsem letěla nakoupit. Kluci šli spát hrozně pozdě.

Honza má sádru celou ošoupanou, špinavou, smradlavou...ale příští pondělí už mu to sundají ~g~. Těšíme se všichni.
A dále pokračujeme skoro celý srpen ve velkých stavebních pracech kolem baráku. Teď máme odkopanou všechnu hlínu až k základům, protože se musí měnit a opravit izolace podsklepené části (to jsou 3/4 baráku). Všechnu hlínu bagr naházel na zahradu, takže tam teď je měsíční krajina včetně kráterů. Když chci rajčata nebo bylinky ze záhonku, musím to obíhat málem kolem sousedů, abych se tam zezadu dostala.
Založila jsem si fotoblog na Modré střeše, tak tam je toho vidět postupně hodně.

Všem školákům a školkákům přejeme krásný školní rok.
Balcirka+E+P+T 104116
30.8.2015 21:17:56
Ahoj holky,
tak máme před sebou poslední den prázdnin,ach jo ~:(
já jsme dnes byla s mamčou na výletě v Hradci Králové,užily jsme si to parádně,hlavně bez chlapů~z~ po snad 100 letech
já jsem ted připravila dětem tašky do školy,oblečení na úterý,opsala Pátův rozvrh hodin z internetu,Tobíškovi jsem připravila všechno do školky at máme zítra ten poslední prázdninový den klidný a nelítám tady
Páta se do školy těší (jde do jiné budovy,takže vše bude jinak než v první třídě,Erik má trošku nervíky, (nový kolektiv,nová učitelka,jiná třída,druhý stupeň),ale bude mít ve třídě docela dost dětí které s ním byli 5 let v jedné třídě,tak snad to bude v pohodě,s učitelů neznám z druhého stupně nikoho,tak uvidíme..
Tobíške jde ve školce do jiné třídy
takže nás čekají docela dost velké změny,vzala jsem si ještě příští týden dovolenou v práci,abych to nehodila na manžela než si děti trošku zvyknou a seznámí se s novým prostředím..
Tobík jde do logopedické třídy,kde je jen 13 dětí,ale bohužel tam nebude mít kamarády,které měl doted..ale snad to zmákneme,paní učitelky dobře zná..
Balcirka+E+P+T 104116
29.8.2015 9:02:39
Ahojky holky,
přeji vám a vašim dětičkám krásný poslední prázdninový víkend~x~
uteklo to jako voda :(
my jsme včera slavili Eričkovy už 13.narozeniny~s~,strašně to utíká
má sice nározky až dnes,ale jdeme na oslavu 60ti let nepřetržité práce s dětmi od hasičů,děti tam budou mít ukázky,budou soutěže pro děti,tak se těšíme,že ty naše mladé hasiče uvidíme zase v akci~z~
Annaka 93428
19.8.2015 14:36:23
Ahoj holky,
my jsme si vedra částečně užili na dovolené a pak doma a u bazénu, což bylo mnohem přijatelnější. Ale jsem opravdu ráda, že se ochladilo a taky konečně zapršelo. Teď ještě, aby se ta žlutá tráva brzy zazelenala.
Ras, někdy fakt stačí málo a průšvih je na světě ~:(, tak hlavně, že to Honzík nese statečně.
Darjo, gratuluju k tomu, co jste s Nely dokázaly ~g~, jste holky šikovné a vytrvalé ~R^. Jsem zvědavá, jak to bude u nás. Zdá se mi, že zaostávání v hrubé motorice se pořád zvětšuje, ale uvidíme, co nám v září řekne neurolog.
Jinak prázdniny byly fajn, žádné vstávání, žádné nemoci, ale dnes malému vyskočila horečka, tak čekám, co z toho bude. Až mě to zaskočilo, protože dopoledne ještě řádil jak černá ruka a teď jen znaveně leží a hoří jako kamínka ~:(. A to jsme se zrovna s mužem domluvili, že si večer (asi po 150 letech) vyjdeme ven ~y~.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 19970  [Dalších 19870 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.