Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Balcirka+E+P+T | 104116 |
30.6.2015 12:53:37
Ahojky holky,
tak my už máme také prázdninyyyy Patriček měl na vysvědčení samé jedničky,Eriček i když samé jedničky nemá,tak mě příjemně překvapil a mám z obou vysvědčení velkouuuuu radoooost Pátovi se dnes nechtělo ani ze školy a paní učitelka říkala,že se na tento den vždycky těší a pak se ji od dětí ani nechce jít,tak si tam ještě chvíli s paní učitelkou hráli naše 5.A dnes měli smíšené pocity,jako jo huráá prázdniny,ale loučili se se svojí paní učitelkou,s kolektivem dětí ve kterém jim bylo fajn a od září vše nové,druhý stupeň,komplet nový učitelé,nové děti mě včera napadlo děti ještě vyfotit ve stejných tričkách i s paní učitelkou,tak jsme se domluvili a ještě jsem je byla fotit at mají památku Tobíška jsem dnes vyzvedla po O ze školky a čekáme na tatku až přijede z práce a jedeme oslavit poslední školní den krásné léto vám všem |
Mikita.miki | 141149 |
26.6.2015 21:41:43
moje dítko chce být paleontologem. a pokud to nevyjde, tak by zkusil hlídače v muzeu
|
21.6.2015 8:58:06
Rasal lepili jsme novinku od lega friends (kapela,pódia,autobusy-celou sestavu) a pak City ( mořský svět-lod,vrak,poklad,žraloky,ponorky-také celou sestavu)
ted děláme Star Wars ta raketa je pěkná,ale ty figurky jsou příšerně pracné a to jich děláme 10 000 ks a už přišla další zakázka,no máme toho už dost |
21.6.2015 8:55:02
Ahoj holky,
Jit s tou prací super,přeji at se ti tam líbí a jsi spokojená Rasal dodatečně vše nejlepší tvému manželovi ke kulatinám třeba se Toník do školy začne těšit přes prázdniny až bude mít aktovku,penál loučení s předškoláky ve školce mě vždy dojímá,mám to za s sebou už dvakrát a pokaždé mi ukápla slzička tady ve školce měli v pátek předškoláci modní přehlídku aktovek a spaní ve školce,v úterý budou mít pasování na školáky,tak si vzpomínám jak tam byl loni i Patriček a jak moc to letí a už z něho bude od září druháček už jsme dostali seznam sešitů a pomůcek na výtvarnou a pracovní výchovu,už jsme to Pátovi i Erikovi zaplatili a škola to nakoupí což je fajn s Tobíkem cvičím logopedii,jde mu to pěkně a na další jdeme 15.července tady je dnes zima a zataženo,ale odpoledne tu je akce pro děti,tak se nabalíme a vyrazíme včera jsme byli koupit dětem nové autosedačky,už to bylo potřeba a nutné,Páta je drobný,tak mají s Tobíkem už ty největší jaké jsou,Páta chvíli jezdil na podsedáku,ale jak je drobný tak se mu špatně sedělo a neměl pohodlí užijte si neděli |
Annaka | 93428 |
20.6.2015 23:08:17
Tak už vím, co jsem to chtěla. Naše říjňátko chce být doktorkou , alespoň to tvrdí. Je tedy fakt, že knížky o lidském těle hltá ve velkém a jde docela do hloubky. Vlastně jsem si díky ní slušně rozšířila obzory .
|
Annaka | 93428 |
20.6.2015 17:39:37
Jit, ať se ti v nové práci daří
Já bojuju s výslovností u všech dětí. U toho nejmladšího to zatím moc neřeším, s ním je to spíš takové hraní, protože na logopedickou péči je ještě malý. S Verčou je to taky docela dobré, protože děláme zábavné věci, ale u starší mě to už vyloženě nebaví , jí to R snad nikdy nenaskočí . V podstatě má už 6 let stejnou výslovnost . Co se týká malování, tak Verča maluje podle nálady, někdy si dá záležet a má to moc hezké a někdy se jí nechce a čmárá. Co mě trochu překvapuje je, že je jedna z mála ve třídě, která namaluje celou postavu. Většina dětí (i holčičky), pořád malují hlavonožce a to z nich od září už budou předškoláci. Tak nevím, jestli se sešla nějaká nemalující třída nebo mám jen vysoké nároky . Ras, tobě posílám hodně sil , máš to dost náročné, ale snad bude lépe, jak kluci porostou. Honzíka chápu, taky jsem taková povaha. A ještě jsem něco chtěla, ale už musím běžet . |
Jit+3 | 106035 |
17.6.2015 7:06:54
Ras nastupuju jako vedoucí stravování ve školce.
|
Vlaďka Burdová |
• |
13.6.2015 21:10:51
DObrý den, našla jsem starý inzerát ohledně plen disney? Prodáváte je ještě?
|
Rasala | 107719 |
12.6.2015 22:16:15
Jit, kde nastupuješ?
|
Rasala | 107719 |
12.6.2015 22:15:57
Ahoj,
Balci, to je mi tě hrozně líto. Hlavně, abys to dospala a uklidnila se. A co jste lepili? U nás v Olympii je před hračkárnou několik figur v nadživotní velikosti z Lega Friends, kamarádčina dcera je s nimi vyfocená a je to sranda. Ta malá sedmiletá holčička je docela prťavá proti těm panáčkům Zítra má Toník svátek a manžel narozeniny, kulaté 40. Měla přijet babička s dědou, ale přijedou až příští týden. Tento týden byl v Rusku, přijela včera večer, tak jsem mu pekla a připravovala občerstvení do práce. A Toník, když se na něco těší, tak je na zabití. Minulý víkend v těch vedrech jsem klukům napouštěla bazének. Ale někde má už asi dírky a utíká z toho voda i vzduch, ale ještě dřív si do toho nanosí sajrajt, protože naše zahrada nemá moc trávy, jen takový nálet. ZAtím to nijak neřeším, protože tady ještě v létě bude jezdit bagr. Ale nejspíš se Honza nachladil, tak trochu kašle. Ale nic vážného, tak pěkně chdoí do školky. po bouřkách se ale strašně ochladilo, v úterý bylo přes den pořád 10,5 stupNě a lilo. Oproti sobotní 32,6 ve stínu to byl tepllotní šok. PAk se to trochu zvedalo a dnes najenou od rána pařák, večer zase třicítka. Já ty změny už nějak hůř prožívám, možná, jak jsem hodně přibrala, nebo stárnu, ale mně je z toho vedra mdlo. Včera měla Honzíkova třída odpoledne ve školce rozloučení s předškoláky, tak jsme tam také vyrazili a kluci si to hezky užili. Honza si za celý rok našel jednoho jediného kamaráda. Shodou okolností se s jeho maminkou známe z nemocnice, kde jsme se sešly na jednom pokoji, když bylo klukům pár měsíců. Škoda, že bydlí tak daleko. Od září si bude muset Honza zvyknout na novou školku, nový kolektiv a nové učitelky. Asi to zase bude dlouho trvat s jeho povahou, ale dojíždět už nebudu, je to šílený. Toník bude mít také rozloučení, ale poslední týden a dopoledne, jen s kamarády a paní učitelkou. Chodí do speciální třídy, kde jich je malinko a některé děti jsou autisté nebo děti cizinců, takže se tam takové společné akce s rodiči nekonají. Ale paní učitelka je zlatá, vytáhla ho hrozně nahoru a je mi docela líto, že se s ní loučíme. Toník se do školy netěší, ani aktovku ještě nemá a nechce si ji vybírat. Tak jsem mu řekla, že buď mu ji vyberu já, nebo půjde s igelitkou a bude mít ostudu. Užívejte si sluníčka, bazénů, vody a výletů a až budeme mít jednou hotové podkroví, zvu vás k nám na borůvky a do Plzně |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.