| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Říjen 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 19970  [Dalších 19880 >>]
Rasala 107719
18.10.2015 1:16:20
ahoj,
Zdenda to bere hopem. Schválně jsem kontrolovala Honzovi zuby, protože mu první zub narostl ve třech měsících, ale nekývá se mu nic. Jen se mi zdá, že mu začínají růst dole šestky.
Od středy má Toník spálu, tak jezdíme od včerejška každý den na penicilínové injekce, je to boj. Nejvíc mě mrzí, že se tím pádem ruší víkendová akce na Šumavě, kam jsme měli jet velká parta rodin. Ale pak budou podzimní prázdniny a pokud to nechytne někdo další, tak bychom jeli k babičce a dědovi.
Kolem baráku máme pořád hradní příkop, ale pomalu se to zahazuje a hutní. Trochu nám to komplikuje déšť a to bahno z toho. Manžel je na to sám a pořád obvolává kamarády a dědu, jestli by nepřijeli pomoci. Pak to nakonec ztroskotá na tom, že nemůže přijet bagrista. ale snad se udělá tepleji, musíme dodělat fasádu.

Tak a už nevím, co jsem ještě chtěla.
Mikita.miki 141149
1.10.2015 14:23:28
tak Zdendovi už vypadl první zub, dolní jednička a druhá se kýve. V sobotu blbnul s Janouchem a najednou přilítl a zub byl na nitce dásně, druhý se mu kýve už dýl ale drží. No a dneska koukám a už mu tam vykukuje nový. Říkám si že je to relativně brzo, ale on měl brzo i jako mimino všechny zuby venku, tak asi o to dřív jdou ven
Rasala 107719
29.9.2015 18:30:59
Víkend jsme si užili krásně. Jela jsem jenom já s malýma a to bylo v takovém klidu, že jsem to pojala jako dovolenou. Zlatá svatba a velké rodinné setkání se povedlo a vždycky mám takový krásný pocit, do jaké rodiny jsem se narodila. I když i tady jsou neporozumění a ostré hrany v některých vztazích.

Manžel pracuje na baráku, přijeli brigádnící, abychom to do konce října stihli. Hodně fotek mám na Modré střeše.
Rasala 107719
29.9.2015 18:27:34
Ahoj Jani, tak na tebe jsem myselal hodně často. Taky jsem přestala vidět profil na FB, že jsi ho asi zrušila nebo pozastavila. Myslela jsem, že máš hodně práce a na internet nechodíš a ty jsi zatím prožila takové trápení. Ale podle všeho, co píšeš, máš skvělého muže i holčičky a malému přeji hodně zdraví.
A moc mě potěšilo, že se svetříky líbí. Jestli máš ještě můj mail, tak napiš.
Balcirka+E+P+T 104116
27.9.2015 19:08:42
Ahojky holky,
Jani moooc tě zdravím a jsi hodná,že jsi se ozvala~s~,je mi moc líto,co se vám stalo~6~
gratuluju mooc k vašemu chlapečkovi~x~~x~~x~
hlavně hooodně mooc zdravíčka a štěstíčka vám všem!!!~;((
my jsme včera byli na Národní dni železnice v HK,mooc jsme si to užili,děti nadšené
dnes jsme byli u našich a pouštěli jsme draka
zítra volno v práci,tak pojedeme do vedlejšího města na svatováclavské oslavy s programem zaměřený dětem,tak se těšíme,snad vyjde počasí
pěkný zbytek neděle a užijte si zítřejší volno~3~
janinka
  • 
27.9.2015 10:09:28
Ahoj holky, jsou vás všechny moc pozdravit. Už je to moc dlouho, co jsem sem nepsala. Dost jsme toho prožily. Bohužel i nepříjemného..:( Haničce bude příští týden už 5. Pořád to vidím, jak se 3.10. narodila...:) Už je druhým rokem ve školce. Od letoška i se Simonkou. Dali jsme je do lesní školy.Jsou tam moc spokojené. Jen je to velká honíčka pro mne. Mají jen dopoledne školku a pak pro ne musíme jet. 24.1. se nám narodil chlapeček Kryštufek. Je to naše zlatíčko. Za odměnu jak říkáme. ....Měli jsme totiž velky nezdar, který mne hodně zasáhl.Chtěli jsme třetí miminko. Když byl Simonce rok otěhotněla jsem. Počali jsme jednovajčná dvojčátka- holčičky. Od 12. týdne začaly problémy. Byla jsem pozdě odeslaná na kvalifikované pracoviště do Hradce. Jezdili jsme tam co týden na kontroli, pokaždé jiné zpravy...jednou lepší pak horši. Jedna z holčiček neměla mozeček, podezření na rozštěp páteře...ještě byl mezi nimi trasfůzní syndrom. Druhá byla dle lékařů OK. V 19. týdnu jsem nastoupila do Hradce do nemocnice, kde mi měli udělat zákrok, kdy by nechali jen tu zdravou. Ta nemocná,by stejně zemřela. Jenže se ukázalo, že zákrok je tam ohrožující na životě pro mne, že mi doporučili těhu ukončit. Bolelo to moc. Dvojčátka se ale rozhodla sama. Obě mi v bříšku umřela. Takže POROD. Vyvolali mi ho, nacpali mne epidurálem a za 22 hodin byl konec. Měla jsem štěstí, že jsem rodila po třetí. Bylo to rychlé, vedle mne rodila paní tři dny. Doma jsem se zhroutila....
A pak po všech výsledcíc jsme se rozhodli, že třetí mimčo chceme a podařilo se hned. Těhu bylo úplně jiné než předchozí s holkama. Narodil se o týden dřív s váhou 4,02 a 52 cm opět v Nymburce. Do hodiny po příjezdu. První porod, při kterém jsem nekřičela ,ale zvládla vše prodýchat, poprvé jsme s mužem věděli, co od toho chceme. Poprvé nám miminko ze sálu neodnesli, ale měla jsem ho pořád u sebe. Holky jdou šťastné, že mají brášku. Hanička už moc pomáhá.
Ráda bych ještě jedno miminko, ale uvidíme. Věk na to mám dobrý. V únoru mi bude 30. Ale už mi občas hrabe :) všem moc držím palce. Myslím na vas. Rasal od tebe mám pořád světříky...holky je zbožnujou. Nejdříb ho nosila 3 roky hanička a teď už simonka. Potřebovala bych znovu takový pro Haninku, vůbec se ho nechtěla vzdát.

Ať máte stále tak šikovné děti, ať jsou zdravé, ať se daří vám a jste šťastné.
Chtěla jsem vás pozdravit. Občas nakukuju..

Janča, Hanička, Simonka a Kryštůfek.
Balcirka+E+P+T 104116
25.9.2015 16:31:26
Rasal no uvidíme co pan ředitel s paní učitelkou vyřeší
jinak děláme novinku Lego city,ale ještě není v nabídce na prodej ani jako novinka v katalogu~:(
co se týká Toníka,neboj bude to lepší,ale je mi jasné,že máš nervy na pochodu,vůbec se ti nedivím~6~
užijte si návštěvu u rodičů~3~
Darja + 2 11626
25.9.2015 16:29:58
Ahoj holky také preji vsem nasim zlatíčkům krásné narozeniny, at si to ohromně užijí a mají spoustu dárků!

My jsme už narozky oslavili, Neli byla štastná, přála si dort s Minnie tak se mi celkem povedl, byla to fuška ale za její rozzářené oči to stálo :-)

Anni a kdy se chystáte k neurologovi? Možná jen porovnáš s holčičkama, které byly vždy ve všem rychlejší? Držím palce!!

Ras držím palce at si Toník a školu brzy zvykne, podobné scény jsem zažívala také často se synem, on jak se mu něco nechce tak to dá "vyžrat" okolí, ale naučila jsem se to přecházet a on toho postupně nechal.

Syn je na nové škole, dostal s k dobrému učiteli tak mám radost a on už konečně nemá nervy z výtvarky, protože od první třídy vždy slyšel od učitelky, že se jí z toho chce zvracet :-( Takže má radost, že pan učitel mu říká, že je důležité že se snaží. On tedy neumí fakt kreslit, ale byl z výtvarky chudák cely zpocený jak se snažil a nešlo mu to :-)

Já mám ted šílené fofry v práci, vůbec nic nestíhám, už aby to přešlo :-(
Rasala 107719
25.9.2015 15:07:21
Jéé, konečně tolik příspěvků.
balci, to je blbý s tím průšvihem. Ale třeba hlavy pedagogů vychladnou a bude dobře. I když i po večerce přece někdo za děti zodpovídá, co kdyby bylo někomu špatně? To by tam celou noc třeba zvracel, nebo co? My sjem na školách v přírodě maly jednu paní vychovatelku (většinou kolegyně v důchodu), které tam byly jako na noční. Skoro do půlnoci byla vzhůru a pak si šla lehnout, ale na chodbě svítilo světlo a pokoj měla co nejblíž k dětem.
A jaké novinky se chystají na podzim v Legu?~;) Abych se podívala před Vánocemi...

Toník je čím dál horší, školu nenávidí, úkoly nesnáší, včera jsme psali trojky hodinu a půl. byly to dva krátké řádky. Kňučel, brečel, vyhrožoval sebevraždou. Já nervy na pochodu. Ale něco napsal, ale krásy a pohledného tvaru to moc nepobralo, ale to píšu jenom sem. ~:-D Asi mě to dítě brzy dožene k paní psycholožce.
Balci, oni píšou tiskace, protože se učí podle genetické metody a tam se nejdřív učí tiskací písmena velká číst i psaát a teprve skoro po Vánocích začínají s psacími. Ale to už děti čtou a píšou v krátkých větách.

Honza nastoupí do školky od října, tak jsem na něho zvědavá.

teď jedeme k našim, ale jenom já, Honza a Kuba.
Balcirka+E+P+T 104116
24.9.2015 21:03:50
Ahojky holky,
Monči Erik je v šesté třídě,takže ještě máme čas,i když to letí jako voda,vám držím palečky na výběr školy~;((
Ivo Klárka je velká šikulka,já to říkám pořád~R^ a i vám přejeme štastný výběr škol~;((
já jsem byla dnes s Tobíškem na logopedii,dostal velkou pochvalu,každý týden dělá velké pokroky,tak snad mu to vydrží
jinak řešíme průšvih,který 6.A udělala na seznamovacím pobytu,haranti nedodržely večerku,dělali bordel o půl čtvrté v noci
učitelky je od deseti hodin,kdy měla být večerka nekontrolovaly a děti toho využily,výsledkem jsou třídní důtky
tak jasně děti neměly dělat bordel,navštěvovat se na pokojích,koukat na horory,hrát s prostěradly na strašidla (byli ubytovaní v broumovském klášteře),takže večerní atmosféra už jen z toho názvu sálá),ječet na chodbě atd..
na druhou stránku jsou to děti,chtěli se seznámit,pobyt si užít a učitelky je přece měly hlídat!!!
takže jsme nikdo třídní důtku nepodepsal,protože se nám to zdá přes čáru
jasně potrestat děti např. úklidem na pozemku,vyčistit pelíšky zvířátkům,které tam mají,pomoci v kuchyni s nádobím atd..
ale dát jim důtky?
takže se to řeší a ředitel postupně obvolává rodiče co a jak..
děti jsou nově na druhém stupni,jsou nový kolektiv,nová třídní,třída,učitelé,předměty atd.
a takhle blbě to všechno začít? ~:(
děti se učitelkám několikrát omluvily,druhá noc tam už byla naprosto v klidu a v pohodě,takže si to děti uvědomily,trápí je to i ted a navíc je blbé,že se to řeší až ted,když už jsou skoro 14dní doma :(
no uvidíme..
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 19970  [Dalších 19880 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.