| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 12575  [Dalších 12535 >>]
Jáňa+tři sluníčka 29413
20.10.2015 9:12:53
Ahoj holky, vypadlo na mne ze slevomatu toto: https://www.slevomat.cz/sleva/951269-3-hodiny-hlidani-v-detskem-koutku-time-out
co vy na to? Je to sice trochu z ruky, ale třeba na ten Smíchov by to některé z nás měly docela blízko, ne? ~:-D Jinak to cestování Miky moc nebaví, ale snad už to teď byl na delší dobu poslední výjezd. Celkově ta její práce je strašný žrout času, navíc fyzicky hodně náročná, má chudák už druhý týden zablokovaný krk ~a~ , ale strašně ji to baví a bere to jako výzvu, tak musíme vydržet. ~d~ Je ale fakt, že otvíračka 10-21 hod. je při malém dítěti dost nanic, i když má někdy volno(teď třeba víkend :-) ), ale většinu všedních dní přijíždí před desátou, takže malého vidí tak hodinu ráno. ~d~ Pondělky má sice kratší, ale zase v podvečer volejbal, tak to je ještě horší, protože mi to u malého narušuje odchod do postele, když se zjeví v půl osmé a chtějí se oba užít... no uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Napadlo mne, co se vidět tuhle neděli, jak jste na tom?
Aefik 18295
18.10.2015 19:30:48
Ahoj,

holky mate samozrejme pravdu s tou hernou!!!Deti se vyblbnou a bude od nich klid a my aspon v klidu pokecame,tak ted jen najit termin a misto~:-D
Jani,ta hodinova sazba je teda spatna~l~minule bysme se nedoplatily,co?~t~
Minor garantuju,ze stoji za to,garantuju!~s~Ten dame taky casem~z~

Jani,jak sis uzila vikend bez deti?A Miky se teda pekne nacestuje,no mozna by me to obcas taky bavilo~k~

Lefff,to je sila s tou alergii.Tak hlavne at je klid~;((
Jo,mas pravdu s tim rodicakem,ja jsem se vlasne strasne divila,kdyz mi prestaly chodit davky,bo jsem ho precerpala~:-D
Jáňa+tři sluníčka 29413
16.10.2015 20:37:03
Jinak divadlo za nás O.K., ale herna znamená větší relax a pokec, v tom souhlasím s Leff. ~R^ U nás v herně, kde jsme byli naposledy zavedli teď od září bezva novinku, platí se hodinová sazba ~o~ , takže se pobyt dost prodraží. Na Minor jsem koukala, jsou tam tedy o dost dražší vstupenky, než jsme zvyklí, ale pro jednou by nás to nezruinovalo a šli bychom s vámi. ~j~
Jáňa+tři sluníčka 29413
16.10.2015 20:34:06
tedy Leff to je tedy síla, s tou alergií ~a~ . Jinak nemoci koukám řádí všude, my řešili koncem minulého týdne, naštěstí mu na "vyléčení" stačily 4 dny, tak to pokryla Miky dvěma dny volna(náhoda, zrovna to vyšlo) a zbytek já volným víkendem. No a v pondělí už zase šel, naštěstí už bez "zelené nudle" , ale ještě mu trochu z nosu teklo, jak to odeznívalo. U nás ve školce jsou problém právě ta "zelená rýma" a pak samozřejmě hnusný kašel, ale ten naštěstí neměl vůbec. Miky je teď pro změnu pracovně v Bratislavě, malého si odvezl dneska ráno tatínek a prostřední odjela taktéž k tatínkovi, takže já mám volnýýý víkend bez dětí ~z~ . Tedy dorazila nejstarší, ale ta už je jednak dospělá, a stejně má celý víkend brigádu, takže se potkáme asi až v neděli večer. Docela se těším na lenošení, ale už mám cukání, co bych podnikla, abych si ten víkend co nejvíc užila. ~;)
Lefff 13513
16.10.2015 18:02:31
Ne, jablko to nebylo. Lískáč ~Rv
RD už není na počet let, ale na dobu, po kterou pobíráš RP. Zbrzdila jsem si to na pár stovek měsíčně a prý jsem na RD, než to vyberu. Což mě mile překvapilo a teď se to hodí, protože K. je zase nemocná, má rýmu a kašel (podle zvuku bude něco možná sedět na průduškách, rychleji se zadýchá, když tu poskakuje, a odpoledne odpadá a spí), takže do školky zase nechodí. Bez hlídání bych do práce fakt nemohla a neumím si představit, že bych platila cizím, aby ji tu, nemocnou, hlídali ~d~ Prostě zatím budu na RD/v domácnosti, než si to sedne.

Do divadla v případě zdraví klidně, ale možná lépe i do nějaké herny, protože v divadle si nepokecáme. Já radši děti vypustím, ať si řádí, a sama si dřepnu ke kafi a na kus řeči ~f~
Aefik 18295
15.10.2015 17:12:35
Lefff,

tak to je mazec,co ti způsobilo takovy problemy,jablko?~7~~6~
ty nemoci jsou taky strasny,Tobik ma zatim 2.rymu od zari a kvuli 1.jsme meli menší výstup ve skolce,vypada to,ze letos uz deti s rymou do skolky nemůžou(loni nebyl problem)-coz bude u Tobika problem,ma ji na podzim a v zimě v podstatě kontinuálně~a~

Pocasi nam vubec nepřeje,tak navrhuju divadlo,minule to bylo moc fajn~R^Jen teda doufam,ze letos uz Tobik zvladne dokoukat cely predstaveni a vetsi jistota je asi prece jen v Minoru~t~

Ten rodičák do února je fajn,ja myslela,ze mas taky jen na tri roky.Mmch ani mne se do práce moc nechce~f~Uplne se děsím toho každodenního vstávání a povinnosti.Ten čtvrtuvazek mi bude nakonec dost chybet,uz ted se mi strasne styska~n~
Lefff 13513
13.10.2015 18:31:38
Děkuju!! ~x~
Už je trochu líp. Akorát jdeme z nemoci do nemoci. K. chodila týden do školky, než chytla "ruce, noha, ústa", s čímž byla doma 2 týdny, pak po 3 dnech chytla SBčko a já za dva dny to chytla od ní. Teď v pátek jsem omylem sežrala potravinu obsahující alergen, který mě jako jediný může zabít, načež jsem musela sežrat 2 x 16 mg medrolu a 5 mg Aeriusu - a stejně jsem o 15 hodin později skončila v nemocnici na kapačce. Takže já fakt myšlenky na práci nemám. Nemám energii, nemám hlídání, co chvíli někdo nemocný a nevím, co s tím. RD mi končí v únoru, snad se do té doby trochu vzpamatuju.
Aefik 18295
13.10.2015 14:29:59
A myslim na novopecenou maminku Lucijanu,snad jsem to moc nepomotala,ale myslim,ze mela TP na zacatku rijna~;)~;((~p~
Aefik 18295
13.10.2015 14:28:56
Ahoj,

jsem hrozna a ozyvam se az ted~f~~x~

Lefff,prijmi mou soustrast,doufam,ze uz je Ti o neco lepe~s~

Jak to mas s praci?

Ja uz nastupuju 2.11. na plny uvazek,tak mame par tydnu doladit tu ZOO,pripadne koutek nebo prochazku...

Jani,to jste meli doma teda veselo,ale uz mate Miky doma a zvladli jste to nakonec v pohode,vid~x~
Jáňa+tři sluníčka 29413
11.9.2015 15:43:15
Je mi to líto Leff,
přijmi mou upřímnou soustrast, vím jak je to těžké a trvá dlouho, než se člověk psychicky dostane z nejhoršího. ~6~
Jsem ráda, že jste si užili fajn prázdniny a Váš program vypadá fakt zajímavě.~R^
U nás se to ještě trochu zašmodrchalo tím, že Maty dostal ve středu ortézu na pravou nožku, špatně došlápl a pochroumal si nějaké drobné kůstky v nártu(naštěstí nic není zlomené, uff ), nicméně Miky tu byla jen úterý+středa, takže jsme spolu zvládli doktory a ve čtvrtek ráno zase odfrčela do Brna. ~d~ Naštěstí mám teď doma Verču, takže malej zůstal doma s ní, já finišuji s uzávěrkou, takže tento týden jsem nepoužitelná ~a~ , no když se to s.re, tak na jednu hromadu... Dnes večer s ním jednu žluťákem do Brna za Miky na víkend, tedy s kočárkem, protože nesmí chodit(naštěstí tam máme taťku s autem, tak budeme po Brně mobilní) no a v pondělí zase nastoupí Verča. Úterý, středa tu bude Miky, čtvrtek splichtíme s Verčou napůl(má ranní směnu) a pátek taky tak (to má zase odpolko doktora, preventivku po přechodu k dospěláckému doktorovi), no a víkend budu mít zase já... hlavně že jsem trnula, aby nedostal rýmu a nezůstal doma, že mi na něj nedají OČR, když je vlastně "cizí" ~t~ No a další pondělí se Verčí stěhuje do Ústí, vezmu si dovču a pojedeme všichni, Miky s Verčou budou malovat její pokoj a já s Matym půjdeme okouknout ústeckou ZOO ~b~ . Takže na naši ZOO to u nás vidím nejdřív koncem září, dřív jsme nepoužitelní. ~d~ Jinak školku zvládl fakt skvěle, včetně spaní(no po návratu z nemoci budeme asi začínat znovu ~a~ )i učitelky ho chválí, že nemá s ničím problém. Jinak kroužky mne naštěstí zatím míjí, cvičení jsme omluvila a plavání zvládne Miky o svých volných útercích, takže vlastně pohoda. ~z~ Přes prázdniny se v něm úžasně zlepšil, začal skákat super šipky(loví přitom ze dna kroužky, pro mne nepředstavitelné, nikdo by mne k tomu nepřinutil ~;) ), splývá, uplave nějakých 5 m, sice pod vodou, ale s vynořením na nádechy, navíc prý bezvadně plní pokyny plavčice, takže to vypadá, že od příštího pololetí by mohl přejít do skupiny bez rodičů, kde už se pilují jednotlivé plavecké styly, máme z něj fakt radost. ~p~
Jinak díky za pochvalu za jízdu na kole, přičítám si to neskromně sobě ~t~ , Miky se zdálo, že je brzy mu to zkusit nabídnout, ale jak jsem zjistila, že dosáhne na zem alespoň částečně oběma nohama, tak to šlo fakt úžasně rychle, stačilo ho postrčit z mírného kopečka (šlapat se naučil na jaře na tříkolce) a průprava z koloodrážedla (rovnováha) udělala zbytek za mne. ~;) Ze začátku se rozjížděl stejně, jako na koloodrážedle a až při určité rychlosti dal nohy na šlapky, teď už to zvládá z místa, ale to je jen otázka cviku. Jen to brždění je zatím trochu o strach(z většího kopce, na rovince pohoda), brzdí podrážkami, ruční brzdu nemáme a nějak nemůžu přijít na to, jak mu vysvětlit, že má během jízdy šlápnout "dozadu", aby přibrzdil ~:( .
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 12575  [Dalších 12535 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.