| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 8992  [Dalších 8822 >>]
trestidlo 124082
22.10.2013 9:21:41
Tak scenu s nozem uz jsem se Sarkou zvladla taky. Mam vsechny noze az na jeden s cernou rukojeti. A Sarka se mnou rada vyndava mycku. Tak ji dycky rychle otevru, vyndam noze a zbytek uz delam se Sarkou. A nejak jsem tam proste opomela ten jediny nuz se stribrnou rukojeti. Tak rikam Sarce: tak uz muzes?
A co myslite, provni co chytla, byl ten nuz. Ale jen mi ho zpusobne podala stejne jako to dela s dalsimi pribory. Tak to bylo takove pouceni pro me.
Petra75+3 kluci 123532
21.10.2013 21:50:54
Gab, laryngitida a rovnou dvojmo, to je děs, to jste si užili. Tak ať už jsou obaprckové fit.
Mufi, taky máte doma veselo. Tu scénu s nožem si umím velice živě představit. A banda nachcípaných dětiček, co nemůžou do školky nebo ven se vyřádit, to je na mašli- nebo aspoň na panáka.
U nás naštěstí všichni zdraví, užíváme si pěkných dní, dnes kluci běhali na fotbale jen v tričkách, pohodička, malej pobíhal kolem. Škoda, že už to končí, přijde změna času, brzo tma, budem muset ze hřiště do sokolovny, což je pruda.
Mufina + 4 rarášci 5426
21.10.2013 21:26:27
Gab., já bych byla taky strachy bez sebe, ještě že už je vám líp.
Co se týče pobytu doma s dětmi, jsme doma týden a už mi to i stačí. Do toho hučí Katka, že jen ona musí do školy a pak si to doma vynahrazuje a všechny zlobí.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
21.10.2013 20:56:29
Mufi, to si užíváte teda. ~6~
U nás se taky marodí, Filípek byl tejden ve školce a hned oba laryngitida, Eminka měla ATB. Dvě noci jsem měla sbaleno, že budeme volat sanitku, protože Eminka jen sípala. Filípek prokašlal půl noci. Spali jsme v sedě, já Emču na ruce, Fildu vedle sebe. Celkem jsme se báli. Nakonec jsem to od nich chytla já, ale jen mě to tak šmrnclo. Navíc dva týdny s nima doma zavřená byl OČISTEC!!! Filípek už jde ve středu zase do školky po dvou týdnech, tak jsem zvědavá, jak dlouho vydrží. ~d~
Mufina + 4 rarášci 5426
21.10.2013 20:00:16
Ahoj, u nás se honí bacily, děti kuckají (Mart. se v noci až poblinkal), teče jim z nosu, dva nejmladší mají zánět v očích a teče jim z nich. Dnes jsem je s sebou mosela vzít na nákup, tak kdoví co jsme ještě pochytali, mart. spustil alarm v marketu, věčně se doma perou a žduchají, pořád něco rozlito, všude drobky, i když se to snažím likvidovat, udělají ještě před dokončením mé snahy ještě větší binec. A oblíbená hra - houkání jako mašinka, večer mi hučí v hlavě ~l~ A Mart. se dnes dostal k noži, jsem myslela, že mě klepne, jsem na něj nemohla ani zařvat, aby se nelekl a ještě nepíchl sebe nebo dva bráchy, co přihlíželi, co to má zajímavého. Chjo, jsem si postěžovala aspoň ~a~
Andrýsek + 2 109157
21.10.2013 12:39:02
"Supr" byl můj bývalý gynekolog, už jsem nechtěla čekat na jeho neaktivu v léčbě mé "neplodnosti", tak jsem se bez jeho vědomí objednala do CAR, oni mi řekl, že on je doktora já jsem účetní a stejně jako on mi nemluví do práce, tak já do práce nemám zasahovat jemu, to byl arogant samolibý ~o~ tak to tehdy byla i moje poslední návštěva u něj ~j~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
21.10.2013 10:48:02
Péťo, přesně, ironická poznámka "a to jste našla kde, na internetu?" se objevila několikrát. Ale co slyším kolem, ještě to není nejhorší...
Petra75+3 kluci 123532
21.10.2013 10:41:17
Gab, tak ironie a sarkasmus u dr., to musí být moc fajn, asi si říká něco o příliš všetečných matkách, co si našly na netu pár informací a teď si myslí, že všemu rozumí. Naše dr. mi přijde spíš taková starostlivá, jako že to s náma myslí fakt dobře, asi není zvyklá, že to někdo odmítá, mám tu kolem sebe spíš lidi, co očkují i všechno nepovinné, i kámošky, co mají děti alergiky astmatiky, věčně nemocné, tak vždycky počkají, až je dítko chvilku fit a prásk, klíšťovku, meningokoka, žloutenku, hned odmala a všechno, co jde. Já jsem divná, že jsem odmítla rotaviry a pneumokoka, tak teď budu ještě divnější.

Náš malý partyzán ještě stále nemluví, zato lumpačí o sto šest. Jezdí tu na motorce, běhá s raketou nebo hokejkou a honí balonky, pořád někde leze a žduchá se s bráchama. A ráno řve, když jdou do školy a on musí zůstat doma sám, šel by hned s nima. Asi ho šupnu do jeslí.~;) A furt nespí~n~, budí se několikrát za noc i přesto, že spí se mnou, v postýlce vydrží tak půl hodiny.

Babičku máme už 6. týden v nemocnici. V půlce září šla na operaci žlučníku a nějak se furt nedaří, aby už byla v pořádku doma. Už dvakrát ji propustili, jednou se vracela po dvou dnech s teplotou, to jí zjistili tekutinu v břiše, přeléčili, po dvou týdnech pustili a to vydržela doma jen do druhého dne, špatně se jí dýchalo. tak ji vzal brácha na alergo- je astmatik -, dr. ji prohlídla, zjistila, že dýchá jen půlkou plic, tak se svezla do nemocnice rychlou. Našli jí pro změnu tekutinu na plicích, vytáhli, přeléčili a teď všichni doufáme, že už doma vydrží.

Tak nic, kluci jsou ve škole, prcek s tatínkem venku, tak já se přemůžu a půjdu dělat něco užitečného, pořád nějak nestíhám likvidovat binec po tolika chlapech, všude se něco válí, na všech vyvýšených místech leží něco, co se nesmí dostat do ruky likvidátorovi, koš na prádlo je plnej, a tak normálka.
Andrýsek + 2 109157
21.10.2013 9:17:47
Tak IgG4 je deficitní, IgG2 tam je, byť pod hranicí.
No ale musím zaklepat, že ten ekzém je teď zvladatelný, takže fakt nevidím důvod píchat nějaké sajrajty, byť jsem se dočetla, že imunoglobuliny nezpůsobují obvykle žádné reakce, ale nic není tak jednobarevné, protože výjimečnou reakcí může být anafylaktický šok ( což je jasný, to hrozí u všech očkování), takže proč zbytečně...~d~
Andrýsek + 2 109157
21.10.2013 8:59:02
Díky holky, Gab, jj, pak kouknu i na FB ~;) Ono jde právě o to, že já si asi vždycky beru osobně řeči sestry, doktorky, ale spíš se mi zdá, že více na očkování lpí sestra...děs.
Takže Honzíkovi vyšlo v podtřídách toto: deficit IgG4 a myslím IgG2, ale vše ostatní v normě. Trošku jsem lezla po netu a dočetla se, že imunita v podstatě se tvoří až do 36 měsíců, či-li jako já stejně nevidím to, že by bylo nutné mu píchat imunoglobuliny na srovnání podtříd. Dávám mu probiotika a objednala jsem rybí tuk. A ještě jsem ho objednala na jinou imunologii do prahy na Prosek k MUDr. Štádlerové, ale máme přijít až 9.12., s tím že ho prohlédne, koukne na ty výsledky z Mělníka a uvidíme. Vybrala jsem jí, protože ona se mimo jiné zabývá i homeopatickou léčbou.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 8992  [Dalších 8822 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.