| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 3318  [Dalších 3278 >>]
A & D 120788
19.11.2012 17:14:57
Leniku, tak zdravime skorosousedy do Slatinan. :-)
A & D 120788
19.11.2012 17:13:13
Koupit zuby Šarlotce... ~t~~t~ Tobik je borec. ~:-D
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
19.11.2012 16:30:45
Luci Šarlotka je tak o měsíc napřed, já si u dr. četla že to přetáčení je až mezi 4-5měsícem~g~.

Heli, Hanička je zlatíčko teda~R^ Vašík řve u každého oblíkání a´t jde o oblíkání po koupání, nebo na ven, byl by nejraději nahatý. A stále u nás platí, že v kočárku řve pokud nespí, koukat prostě nebude.

Lenča byla taky šikulka ale začala taky až po 4.měsíci chytat hračky, přetáčet..všechno najednou, do té doby hodně brečela, tak neměla zájem o okolí. V 7.měsíci lezla a v10. chodila. Malý je asi trošku šikovnější ale je spokojený jen tak na zádech a pozoruje. Na bok se otočí jen bez plínky.

V deníčku máte fotku, jak moc Vašíka zajímají hračky~:-D
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
19.11.2012 16:21:41
tak já mám ze sebe dnes po dlouhé době dobrý pocit, dopoledne byl Vašík hodný, hrál si, tak jsem upekla perníčky, udělala oběd a po polední jsme byli courat venku, sice jsem ho musela hodně nutit ale nakonec spinkal 3hodiny v kočárku, teda nesměla jsem zastavit že, ale bylo tak nádherně, že už to bylo potřeba se takhle vyvětrat.
Stihla jsem něco pofackovat na zahradě a sousedi zabíjeli, tak jsem i trošku ochutnávala.

Jinak od včera zkouším probiotika, jsou na 14dní tak snad to bude trošku lepší.
http://www.zbozi.cz/vyrobek/bifiform-kapky-7ml/

Byla jsem rozhodnutá koupit ty bio gaia, nebo jak se to píše a oni je neměli, tak mi nabídla tyto.
-Leník- 106699
19.11.2012 12:54:37
Ahoj zdravím po dlouhé odmlce. Občas čtu, ale absolutně nestíhám všechno...Jak to děláte, že jste tady furt a kecáte~b~?
Tak u nás zaklepu, ale zatím se drží oba raraši bez nemocí. (já to sem napíšu a zítra něco určitě chytnou)~8~

Jani to bydlíš kousek od nás (Slatiňany):-)

Všem co mají nějaké nemoce, tak ať je brzo lépe!!!~x~ Já padám na hubu takhle a ještě, kdyby byl někdo nemocný - to už by se mnou asi švihlo.
O víkendu tady byli tchánovci, jooo to byla pohoda, když je 2x denně člověk vyhnal s kočárem...jenže jezdí tak 4x do roka (bydlí přes celou republiku) takže o nějakém hlídání si můžu nechat zdát...
Závidím (v dobrém) všem co jim někdo občas prcky povozí/pohlídá. Já se toho nedočkám, protože naši jsou furt v práci a někoho cizího nechci.

Mějte se krásně a užívejte krásné, zatím teplé, zimy. Tady svítí dneska krásně sluníčko~3~~3~~3~
HelenaPa 48800
19.11.2012 12:47:27
Ahoj,
dneska máme za sebou 3-měsíční prohlídku. Takže: 61 cm, 5450 g. Doktorku neustále uváděla v úžas. Při pasení koníčků si vystačila s jednou rukou, druhou ohla v lokti a ležérně roztaženými prstíčky si podepřela bradu. Pak se přetočila na bok a začala si něco povídat a řehtat se. Při oblíkání ani nefňukla.
Dostala druhou dávku očkování proti rotavirům. Tentokrát jí to nechutnalo tak jako minule. Hexa a Pneumokoky se odkládá za 2 týdny, protože ještě není dost dlouho po té rýmě.
A & D 120788
19.11.2012 11:26:03
Tak jsem byla s Bělí u dr kvuli tomu chrchlani, kychani... nastesti to nechytlo prudusky, bude uzivat Tussin. A hlasim, ze prelezla vahu 5kg, minimimi je pryc.
Lucka, 1/06Anetka, 8/12Nikolka 42961
19.11.2012 11:07:41
Já koupu v oleji Oilatum nebo Linola a promazávám tak 7krát denně Lenienskou udělanou v lékárně a Excipialem. To samé měla i 1.dcera, takže už z toho nejsem tak vyplašená a vím, že nakonec nejlepší je stejně modrá Indulona
katka2m 87862
19.11.2012 9:11:36
Lucko nám u Matěje zabírá krém linola a koupeme v Oilatum když se nám objeví atopicky exem..
Lucka, 1/06Anetka, 8/12Nikolka 42961
19.11.2012 8:42:28
Tak reakce na 1.hexu . očkovaná byla kolem 12h a večer kolem 19 začala tak neskutečně řvát, že jsme ji tak nikdy neslyšeli. Byla absolutně k neutišení, dudlík nechtěla, jem ohromný řev. Tak jsem ji dávala po troškách Nurofen sirup a pak usnula manželovi na ruce. Myslela jsem,že ten Nurofen nebudeme potřebovat,protože byla bez teplot,ale asi měla bolesti. Noc pak byla dobrá a víkend už úsměv. Jen se mi začala po tom očkování budit v noci po 3 hodinách.
Zítra jdeme naposledy na kontrolu kyčlí.
A taky se jí zhoršil ekzém, má úplně hrubé a pupínkaté bříško,tvářičky a čelo.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 3318  [Dalších 3278 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.