Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rebeka+2 | 138793 |
19.12.2013 10:57:58
San, to vám držím palce, ať to bydlení stihnete dodělat - doufej, že radši dřív než úplně do května. Nevím, jak jsi to měla minule, ale já vždycky poslední měsíc totálně hnízdím, uklízím, peru a žehlím jak zjednaná, všude musí být čisto... normálně takové věci vůbec neřeším :) To se mi na tom líbí, jak je to fakt jiný stav, člověka to hodí úplně na jinou kolej :)
|
děti 3roky a 7let a 0 | 136458 |
11.12.2013 9:14:26
ahojky, také čekáme třetí! okolí reaguje zvláštně...udiveně, nechápavě. až mne to dost mrzí, ale třetí jsme si přáli a tak jsme moc štastní! i když přesně jak píšeš, manžel má někdy obavy, zda to v této době dobře zvládneme? máme nejstarší ve druhé třídě a je to fakt makačka
|
Sanxxx | 89837 |
8.12.2013 8:02:41
Já pohyby cítím také každý den, stačí jeden dny, kdy mám tolik práce, že se nesoustředím a pak mám strach, jestli vůbec nějaké byly, jestli je vše v pořádku a druhý den se soustředím a zase je vše OK . Kočárek neřešíme, na první mimčo jsem si koupila univezální a ještě takový, se kterým jsem naprosto spokojená, takže nebudu určitě měnit a zůstanu věrná tomu, co mám uložený a zabalený ve sklepě . Jinak s bydlením to máme jinak - my se v současné době postupně stěhujeme do nového, prostoru je tam sice dost, ale dostavěno nebo-li hotovo máme pouze přízemí, kde máme jen jeden pokoj a v něm budeme přebývat všichni tři i se synem. Pevně doufám, že do toho května se už podaří udělat i pokoje nahoře, abychom do narození už mohli všichni být v klidu každý ve svém pokoji .
|
Rebeka+2 | 138793 |
4.12.2013 10:23:41
Ahoj všem, co sem občas zavítají Doufám, že vám miminka hezky rostou. Už cítíte pohyby? Já už teď každý den, moc jsem se těšila, takhle můžu miminko pořád kontrolovat, že tam ještě pořád je Ven to ještě cítit není, když přiložím ruku, necítím to, taky teda většinou přestane.
Koukala jsem se do vedlejších měsíců, tam už se řeší kočárky Tak na to zatím moc nemyslím, ani zatím pořád nevím, kam vlastně mimi dáme, máme dost malý byt - ale spoléhám na to, že postýlka zas tolik místa nezabere, přes léto budeme spíš venku, a na podzim se to nějak samo (manžel) vyřeší Hezký adventní den!!! |
Rebeka+2 | 138793 |
25.11.2013 13:16:19
Ahoj kolegyně
Byla jsem dnes na tripple testu, výsledky budou za týden, ale vypadá vše dobře. Miminko stále vypadá o něco větší (jsem 16+2, mimi vypadá na 17+0) - ale to je stále v pořádku, protože jsem si fakt nebyla úplně jistá tím datem PM, navíc mimi pravděpodobně vzniklo hodně brzy v cyklu, nespadám do těch tabulkových 28 - 14 dní. Bříško taky vypadá dost velké Na velký ultrazvuk do Gennetu jdu 23.12., tak snad budeme mít hezký dárek pod stromeček, to si snad i fotku nechám udělat, žádnou ještě nemám - i když v tuto dobu už to bude tak maximálně ufounský obličej Hezký den všem bříškům a miminkám :) Hergot, teď jsem se prala s tím skloňováním a nejsem si jistá, jestli to je dobře, holt těhotenská demence |
Rebeka+2 | 138793 |
21.11.2013 10:04:38
Ahoj, to je dobře, taky se připojuji s gratulací, jen ať mimi dál pěkně roste!
Já jdu na další kontrolu (tripple test) v pondělí, tak mi prosím držte palce, díky :) Včera mi nebylo vůbec dobře, měla jsem břicho ještě mnohem větší než obvykle, přijde mi divné, že k tak velkému břichu necítím ještě pohyby. I když nějaké náznaky už jsou. Jsem v 16. týdnu, tak myslím, že by to už mohlo být poznat. Taky mi mudr minule říkala, že mám placentu šikovně na zadní stěně, tak budu moci pohyby cítit dobře. Už se mi o tom i zdálo |
Sanxxx | 89837 |
20.11.2013 7:37:43
gratuluji .
|
Lea+Denielek+// | 101724 |
19.11.2013 12:17:40
Ahojky holky tak včera jsem byla na kontrole a je vše ok.Miminko je velké 8cm a jsem 13+6 :)Mám krásné fotečky :) I 4D :) prostě nádhera.Přítel tam mohl být semnou a bzl moc nadšený.Teď jdu na kontrolu ke svému dr až 3.prosince a na velký UTZ až v 6.ledna už se moooc těším a vypadá to,že se mi i odběr plodové vody vyhne..
|
Rebeka+2 | 138793 |
19.11.2013 10:51:53
Ahoj, chodí sem ještě někdo kromě mě a Sanxxx? Nebo se všichni odstěhovali na fb? Ach jo, stýská se mi po sdílení
|
Sanxxx | 89837 |
12.11.2013 8:12:56
Rebelko, nepustili ho tam proto, protože šlo o vaginální UZ a to je prostě asi u nás problém :-(. Nechápu, ale nezbývá mi než respektovat.
Když to v našich končinách máme složité s doktorem a četností UZ, tak máme alespoň výhodu v té porodnici. Já chvátat nemusím. V okolí máme ve velkých městech dostupné 2 a registrovat se budu muset až někdy kolem 36 tt, takže času dost . |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.