Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Sanxxx | 89837 |
8.10.2013 12:02:14
Děkuji za rozbor jména, ani jsem to prozatím nezjišťovala, tak už ani nemusím, srdce si vybralo správně . Vy tedy toho máte taky pořádně za sebou, hlavně, že vše dobře dopadlo a hrozně moc moc to přeji všem, aby byla jen zdravá a veselá miminka . Pa Sandra
|
Atalanta | 138762 |
8.10.2013 10:59:20
Milá San, přeji, ať to vyjde: kolem mě se to jen hemží novorozenými holčičkami Tak za dvacet let očekávám průlom ve světodění, snad opět nástup matriarchátu ale v dobrém... Sára je "kněžna, vznešená" a je to jedno z nejhezčích jmen: v Bibli je coby vzor statečnosti a víry. My máme doma Anastázii, znamená "znovuzrozená", to proto, že jsme o ni při porodu málem přišli: díky briskní reakci pana primáře se ji i po dvou dnech bez vody a natřikrát omotanou pupečníkovou šňůrou podařilo vytáhnout zdravou a úžasně nádhernou! Tu radost přeju všem, co si zoufají a mají obavy o svého drobečka
|
Rebeka+2 | 138793 |
8.10.2013 10:53:51
Ahoj všem, zatím tu padají samá krásná jména! Já jsem si včera oddychla poprvé, na ultrazvuku vše OK, růst v pořádku, jsem v 10.tt. Tak ještě ty testy, za tři týdny doufám v druhý balvan ze srdce :) Nevím, proč to tentokrát tak prožívám, vždycky jsem byla naprosto v pohodě. Asi je to jednak vyšším věkem, jednak tím, že se nám dvakrát povedlo pěkně úplně všechno, a letos je kolem mě nějak více holek, kterým se nezadařilo :( což je mi moc líto, až mám z toho zlý sny. Asi je to normální, a v podstatě i přes obavy věřím v dobrý konec :) Držím vám všem palce, ať jste v pohodě a veselé, žádný stres! Sama si to taky pořád říkám :)
|
Sanxxx | 89837 |
8.10.2013 8:54:02
Atalanto, já mám termín 8.5., tak jsme skoro stejně . Moje sestra nyní oznámila na rodinné oslavě, že čekají chlapečka a bude se jmenovat Vojta. Já pevně doufám, že my posílíme tu křehčí část obyvatelstva, proto naši už mají ze sedmy vnoučat šestého kluka :-D. Jen jedna holčička, tak snad budeme my konečně průlomový :-D. Jinak bych si přála Sárinku a koukám, že zítra by měla svátek ....
|
Atalanta | 138762 |
8.10.2013 8:22:07
Zdravím všechny maminky, začátečnice i pokročilé těhulky Já čekám mimíška koncem května (jsem si myslela), ale na posledním UZ byl pan doktor překvapen růstem, tak stanovil datum už na 9.5. Máte taky pořád vlčí hlad??? První dcerka má šest a při ní jsem spíše hubla, teď se zas nemůžu dosjíst: myslíte že by to ukazovalo na klučíka? Taky vítám tipy na chlapecké jméno, vítám všechny milé návrhy! Kdyby to byla napodruhé taky holčička, měla by se jmenovat po prababičce: Angelika Byla vynikající porodní bába a bylinkářka. Díky a krásné pohodové dny s bříškem
|
Sanxxx | 89837 |
4.10.2013 16:39:10
Rebelko, my jsme si první taky nenechali říct. Byla to docela psina u porodu, kdy jsem se manžela ptala, co tedy máme a on, že tam nevidí , pak až na dotaz sestřička překvapeně odpověděla, nečekala, že to nevíme . No a byl to kluk, jak jsme chtěli, no a teď bych si přála holčičku do páru. A kdyby mi to vyšlo, tak případné to třetí, o kterém uvažujeme, ale s jistotou ještě netvrdíme, že bude , tak to by jsme si potom zase nechali jako překvapení :-D.
Jinak holky, na únavu mi pomáhá Magnézie.... na mě tedy zapůsobila až překvapivě kouzelně, v práci to zvládám v pohodě, oproti před tím. |
Lea+Denielek+// | 101724 |
4.10.2013 14:05:36
Ahojky :) Tak jsem dnes byla na kontrole sice jsem měla jít až 11,ale dva dny mě trápila bolest břicha(Občas dost nesnesitelná)Tak jsem si tam cinkla a že mám dorazit.Vše je naštěstí v pořádku a srdíčko buší jako o život.Jen je miminko mladší než jsme si mysleli :) jsem 6+2 A PTP je zatím na 28 května :)Dr mě doporučil zajít si ve 13tt na Screening který nehradí pojištovna a bude to i s nahrávkou na CD stát 650kč Tohle jsem u prvního neměla.To mě poslali hned na pl vodu tak mě zarazilo,že se to platí,ale pro zdravé miminko všeTak doufám,že vše bude v pořádku a budeme se těšit ze zdravého a krásného miminka
|
Rebeka+2 | 138793 |
4.10.2013 10:25:20
Zdravím nové přírůstky :) Já jsem teda asi v dnešní době jedna z mála, ale ani minule a předminule jsem si nenechala dopředu prozradit pohlaví, chci být překvapená :) Pořád jsem teda hlavně dost napjatá, jestli bude vše v pořádku, jdu v pondělí na kontrolu a pak mě čekají nějaké ty testy, pak si teprve dovolím nějaké myšlenky směrem k jaru :)
|
Rebeka+2 | 138793 |
4.10.2013 10:22:54
Ahoj, to s tím podle mě nesouvisí. Kyselina listová je myslím důležitá pro štěpení a dělení buněk a pro správnou krvetvorbu, aspoň si to tak pamatuju. Proto se bere hlavně zpočátku. Už před otěhotněním ideální, nebo se to tak minimálně traduje. Já jsem ji hned na začátku taky brala, ale v posledních dnech už jsem na to nějaká línější. Pořád si říkám, že si koupím nějaké vitamíny, nejím totiž moc dobře :( Jen pro ten začátek, taky abych nebyla tak unavená. Jenže jelikož jsme to taky ještě neprozradili, nechci mít doma vystavenou lahvičku s nějakým "mami" nebo "těhu" nápisem... A když to nosím po kabelkách, zapomínám, viz chudinka kyselina, leží na dně batohu, s kterým jsem byla minulý víkend pryč... :)
|
Lea+Denielek+// | 101724 |
3.10.2013 17:39:39
Jo tak to já nevydržím :D
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.