| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 73  [Dalších 23 >>]
Petrab33 19343
26.11.2013 10:13:47
Ahojky, mám na vás další dotaz :) řešily jste některá, kdy říct o těhotenství v práci? 10.12. jdu na kontrolu k doktorce a budu se s ní domlouvat na nemocenské pravděpodobně od nového roku. Pracuji jako ekonomka na škole a konec roku je to nejhorší období ... Pan ředitel ze mě rozhodně nebude nadšený :( nevím kdy a jak mu to říct ...~a~
prakashatko 78067
24.11.2013 9:23:34
Ahoj

zuzi tak to jsme na tom stejne. Me je neustale zle. Jen kdyz spim, je mi fajn :-) jinak neudrzim zadne dlo a vse ze ne vzdy leti ven :-(
V pondeli jdu poprve k dr tak jsem zvedava. Mela bych byt 7+1 ale uvidime co na to dr. Jak to urci on
Jsem z toho lehce nervozni. Nesnasim kdyz dr dlouho koukam na utz a nic nerika. To se vzdy desne bojim :-)
Taky jsem unavena, ale mam doma obe decka. Syn je nachlazeny. Tak misto klidu furt resim nejake spory decek :-( navic dnes je vzhuru uz od pul 4 rano :-( mel hodinovy zachvat kasle a uz neusnul :-(
Zuza a Vojtinek +1
  • 
24.11.2013 8:34:06
Ahoj holky, tak jak jsem se radovala že mi ranni nevolnosti zmizely, tak jsme se mílila :-©~Rv Je mi pořád blbě, je jedno jakou je to hodinu.. Chjo, tak douvám že nás to brzy přejde. Taky me dost často pobolívá podbříšek a jsem hodne unavená. Většinou bych v 17hod odpadla, ale nejde to, syn mě nenechá ~k~ jinak už se těším na pondělí snad bude videt srdíčko~s~.
Tak se mějte pěkně~3~
Gabro 23787
22.11.2013 13:38:48
I já jsem rozvedená (čerstvě)a miminko čekám s přítelem... Co jsem tak koukala na diskuse, je to teď nějaké "moderní" čekat třetí s novým partnerem...

Jinak mám za sebou kontrolu. Miminko je tam, kde má být, jen je o týden mladší (to tak vychází :-)), takže 5.12. na kontrolu...

Hezký den!
Petrab33 19343
22.11.2013 6:50:06
Ahojky holčiny :), u nás to ví snad už všichni, i když je dcerka už starší tak to tajemství také neudrží ... včera na třídních schůzkách mi přála její paní učitelka a známá z kuchyně ve škole na mě taky halekala, prostě madam to řekla úplně každému :)) a vzhledem k tomu, jak je mi neustále zle, stejně jsme nemohli dlouho mlžit.
U nás byly reakce zprvu velice rozpačité, ale po rozhovoru si myslím, že se všichni těší. Jsme totiž oba dva s partnerem rozvedení a dohromady máme 3 dětičky(16,13,8 let) a tohle bude naše 4.:) a naši blízcí to nemohli pochopit, že do toho ještě jdeme. Moje mamka si dělala hlavu s financemi, bydlením, prací a vším okolo. Měla jsem jí snahu vysvětlit, aby starosti přenechala nám a ona se mohla jen těšit na další vnouče ... tak snad "poslechne" :)
Jinak jsme z Tábora. Přeji pěkný den
Gabro 23787
21.11.2013 18:54:48
Jo a u nás už to ví docela dost lidí. Moje mladší dcerka moc neumí udržet tajemství. Ta už hlásila před šéfovou v práci, že mám v bříšku miminko, když jsem to ještě sama nevěděla :-D. Test jsem si dělala až druhý den ráno a byla tam...

Takže rodina už to ví a blízcí přátelé také. A mimochodem to je na mě i dost znát, že ani nemusím nic říkat. Včera mi moje vlastní máma nevěřila, že jsem v 6 týdnu. Tak jsem jí ubezpečovala, že snad vím, kdy jsem otěhotněla... Ale je fakt, že večer mám bříško pěkně těhotensky vyvalené. Jako špek to nevypadá...
Gabro 23787
21.11.2013 18:42:46
Ahoj holky, tak jsem měla jít k doktorce až za týden, ale dnes mi volala, že mám přijít zítra ráno :-). Těším se! Budu přesně 7+0.

Je mi naštěstí stále dobře a tak nějak funguji jako dřív. Chtěla jsem napsat, že moje práce není moc náročná, ale vlastně nevím... Hlídám děti ve školičce a fotím... Snad to budu dávat dál tak v pohodě jako teď.

A jsem z Prahy :-)
Zuza a Vojtinek +1
  • 
21.11.2013 10:23:24
Peti, já při prvním jsem si řekla o neschopenku, bylo mi blbě a hlavně já mela fyzicky namáhavou práci a hlevně jsme dělala 12hod směny, i když v práci řekli že by mi umožnily pracovat ,,lehčeji,, ale zase byl by to na ukor kolegu.. Jinak ještě nikomu krom našeho syna, a maminek listopadáčku 2011 ( seznámili jsem se tu na rodině, pak přesídlili na facebook a pravidelně se setkáváme, děláme srazy) tak to nikdo neví a zatím to nechci ani říct rodine. Momentálně se nám to tak rochu nehodí do krámu, stavíme domeček, a asi to do porodu ani nestihnem dodělat, a taky jsem se těšila do práce aby jsme se trochu vzpamatovaly z dluhů... ale co se dá dělat na miminko se těším. V pondělí jdu na kontrolu a jestli to bude vše v pořádku tak musím na sociálku aby mi zvýšili rodičák na co nejvíce.

Jinak já jsme od Přelouče,okr. Pardubice~3~
prakashatko 78067
20.11.2013 13:18:24
Ja to rekla jen nasi logopedce-psycholozce. Potrebovala jsem se poradit jak na to pripravit syna a kdy. Jinak doma to vsichni vedi. Mamka na to prisla sama, kdyz videla jak je mi zle. Na primou otazku bych nelhala. A babicce to vyzvonila dcerka. Babicka ji rikala ze az maminka prijede, ze si se mnou bude hrat. A ona ji rekla ze ne, ze maminka musi spinkat protoze ma miminko v brisku :-) jinak to zatim nikdo nevi a asi s tim pocakm do ukonceneho 3. Mesice.
Odkud vlastne holky jste ?
Petrab33 19343
20.11.2013 6:47:23
Dobré ránko, děkuji za odpověď, asi to fakt budu muset zkusit ... Zrovna včera jsem se tak neskutečně pohádala v práci, že mi z toho bylo až zle :-( potom jsem si říkala, jestli mi to za to stojí!
Z jiného soudku už jste řekli okolí, že čekáte miminko, nebo ještě vyčkáváte? A jaké byly reakce?
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 73  [Dalších 23 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.