Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Petrab33 | 19343 |
26.11.2013 10:13:47
Ahojky, mám na vás další dotaz :) řešily jste některá, kdy říct o těhotenství v práci? 10.12. jdu na kontrolu k doktorce a budu se s ní domlouvat na nemocenské pravděpodobně od nového roku. Pracuji jako ekonomka na škole a konec roku je to nejhorší období ... Pan ředitel ze mě rozhodně nebude nadšený :( nevím kdy a jak mu to říct ...
|
prakashatko | 78067 |
24.11.2013 9:23:34
Ahoj
zuzi tak to jsme na tom stejne. Me je neustale zle. Jen kdyz spim, je mi fajn jinak neudrzim zadne dlo a vse ze ne vzdy leti ven :-( V pondeli jdu poprve k dr tak jsem zvedava. Mela bych byt 7+1 ale uvidime co na to dr. Jak to urci on Jsem z toho lehce nervozni. Nesnasim kdyz dr dlouho koukam na utz a nic nerika. To se vzdy desne bojim Taky jsem unavena, ale mam doma obe decka. Syn je nachlazeny. Tak misto klidu furt resim nejake spory decek :-( navic dnes je vzhuru uz od pul 4 rano :-( mel hodinovy zachvat kasle a uz neusnul :-( |
Zuza a Vojtinek +1 |
• |
24.11.2013 8:34:06
Ahoj holky, tak jak jsem se radovala že mi ranni nevolnosti zmizely, tak jsme se mílila Je mi pořád blbě, je jedno jakou je to hodinu.. Chjo, tak douvám že nás to brzy přejde. Taky me dost často pobolívá podbříšek a jsem hodne unavená. Většinou bych v 17hod odpadla, ale nejde to, syn mě nenechá jinak už se těším na pondělí snad bude videt srdíčko.
Tak se mějte pěkně |
Gabro | 23787 |
22.11.2013 13:38:48
I já jsem rozvedená (čerstvě)a miminko čekám s přítelem... Co jsem tak koukala na diskuse, je to teď nějaké "moderní" čekat třetí s novým partnerem...
Jinak mám za sebou kontrolu. Miminko je tam, kde má být, jen je o týden mladší (to tak vychází ), takže 5.12. na kontrolu... Hezký den! |
Petrab33 | 19343 |
22.11.2013 6:50:06
Ahojky holčiny :), u nás to ví snad už všichni, i když je dcerka už starší tak to tajemství také neudrží ... včera na třídních schůzkách mi přála její paní učitelka a známá z kuchyně ve škole na mě taky halekala, prostě madam to řekla úplně každému :)) a vzhledem k tomu, jak je mi neustále zle, stejně jsme nemohli dlouho mlžit.
U nás byly reakce zprvu velice rozpačité, ale po rozhovoru si myslím, že se všichni těší. Jsme totiž oba dva s partnerem rozvedení a dohromady máme 3 dětičky(16,13,8 let) a tohle bude naše 4.:) a naši blízcí to nemohli pochopit, že do toho ještě jdeme. Moje mamka si dělala hlavu s financemi, bydlením, prací a vším okolo. Měla jsem jí snahu vysvětlit, aby starosti přenechala nám a ona se mohla jen těšit na další vnouče ... tak snad "poslechne" :) Jinak jsme z Tábora. Přeji pěkný den |
Gabro | 23787 |
21.11.2013 18:54:48
Jo a u nás už to ví docela dost lidí. Moje mladší dcerka moc neumí udržet tajemství. Ta už hlásila před šéfovou v práci, že mám v bříšku miminko, když jsem to ještě sama nevěděla :-D. Test jsem si dělala až druhý den ráno a byla tam...
Takže rodina už to ví a blízcí přátelé také. A mimochodem to je na mě i dost znát, že ani nemusím nic říkat. Včera mi moje vlastní máma nevěřila, že jsem v 6 týdnu. Tak jsem jí ubezpečovala, že snad vím, kdy jsem otěhotněla... Ale je fakt, že večer mám bříško pěkně těhotensky vyvalené. Jako špek to nevypadá... |
Gabro | 23787 |
21.11.2013 18:42:46
Ahoj holky, tak jsem měla jít k doktorce až za týden, ale dnes mi volala, že mám přijít zítra ráno . Těším se! Budu přesně 7+0.
Je mi naštěstí stále dobře a tak nějak funguji jako dřív. Chtěla jsem napsat, že moje práce není moc náročná, ale vlastně nevím... Hlídám děti ve školičce a fotím... Snad to budu dávat dál tak v pohodě jako teď. A jsem z Prahy |
Zuza a Vojtinek +1 |
• |
21.11.2013 10:23:24
Peti, já při prvním jsem si řekla o neschopenku, bylo mi blbě a hlavně já mela fyzicky namáhavou práci a hlevně jsme dělala 12hod směny, i když v práci řekli že by mi umožnily pracovat ,,lehčeji,, ale zase byl by to na ukor kolegu.. Jinak ještě nikomu krom našeho syna, a maminek listopadáčku 2011 ( seznámili jsem se tu na rodině, pak přesídlili na facebook a pravidelně se setkáváme, děláme srazy) tak to nikdo neví a zatím to nechci ani říct rodine. Momentálně se nám to tak rochu nehodí do krámu, stavíme domeček, a asi to do porodu ani nestihnem dodělat, a taky jsem se těšila do práce aby jsme se trochu vzpamatovaly z dluhů... ale co se dá dělat na miminko se těším. V pondělí jdu na kontrolu a jestli to bude vše v pořádku tak musím na sociálku aby mi zvýšili rodičák na co nejvíce.
Jinak já jsme od Přelouče,okr. Pardubice |
prakashatko | 78067 |
20.11.2013 13:18:24
Ja to rekla jen nasi logopedce-psycholozce. Potrebovala jsem se poradit jak na to pripravit syna a kdy. Jinak doma to vsichni vedi. Mamka na to prisla sama, kdyz videla jak je mi zle. Na primou otazku bych nelhala. A babicce to vyzvonila dcerka. Babicka ji rikala ze az maminka prijede, ze si se mnou bude hrat. A ona ji rekla ze ne, ze maminka musi spinkat protoze ma miminko v brisku jinak to zatim nikdo nevi a asi s tim pocakm do ukonceneho 3. Mesice.
Odkud vlastne holky jste ? |
Petrab33 | 19343 |
20.11.2013 6:47:23
Dobré ránko, děkuji za odpověď, asi to fakt budu muset zkusit ... Zrovna včera jsem se tak neskutečně pohádala v práci, že mi z toho bylo až zle :-( potom jsem si říkala, jestli mi to za to stojí!
Z jiného soudku už jste řekli okolí, že čekáte miminko, nebo ještě vyčkáváte? A jaké byly reakce? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.