| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Krémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 3628  [Dalších 3508 >>]
Bára + 4 20280
13.2.2023 9:01:58
Apo-leno, já o tom uvažuju kvůli odrostům. Šedou pěšinu mám vidět po třech týdnech. A to ze světlení beru jako první krok, aby si okolí zvyklo. Druhý krok bude šedá barva ~f~
Rigel 156451
13.2.2023 8:58:31
já jsem měla středně hnědošedé vlasy, světle zelené oči, teď už vlasy barvím. mám obavu, že kdybych vlasy nechala víc zesvětlit ( nebyly by tak vidět šedé ), tak už budu úplně neviditelná :-)
apo-lena 159305
13.2.2023 8:51:31
Báro, dej vědět, jak se ti zesvětlení osvědčilo. Taky o tom uvažuji.
Bývala jsem Sněhurka, světlá pleť a tmavě hnědé vlasy a oči. Teď jsem dost jednobarevná, třeba by mi světlejší vlasy slušely.
Rodinová 140078
13.2.2023 8:40:35
Taky jsem byvala tmavovlaska se svetlyma ocima a svetlou pleti, opaluju se do pih a tak vubec nic moc ~d~
Bára + 4 20280
13.2.2023 8:34:14
Rigel, jsem zvědavá, jestli ti někdo poradí. Mám ten stejný problém. Nikdy jsem se neopálila. I po třech týdnech u moře jsem se kdysi vrátila neopálená. Ale tmavé kruhy pod očima jsou čím dál výraznější. A taky jsem tmavovláska. Tedy teď už maskovaná, asi bych byla úplně šedá. Chystám se proto na výrazné zesvětlení vlasů, jen se toho kroku bojím.
apo-lena 159305
13.2.2023 8:09:47
Před hodně lety u mých kolegyň letěla kosmetika FC. Třeba collagenceutical. Tam ty výsledky byly fakt vidět brzy (za pár týdnů), ale taky bylo vidět, když to přestaly používat.
Já byla mladá, tak jsem to nezkoušela. Pořád se ještě prodává.

Existuje i spousta přípravků na vnitřní užívání zaměřených na kůži, vlasy, nehty. Ještě lepší je pestrá strava, semínka, ryby a jiné zdroje nenasycených mastných kyselin.

Neteř mě naučila používat séra s kyselinou hyaluronovou, mám Revitalift od Loreal. Když jsem to začala používat, tak se mi pleť trochu zlepšila. Krémy používám různé, mám lupénku na obličeji, takže mi časem každý vadí. Sérum kupodivu snáším dobře.
Rigel 156451
12.2.2023 23:07:09
Marťasíno, opálím se velmi málo. To už se spíš spálím, když bych se snažila opalovat dlouho. Na střední jsem chtěla být krásně snědá a opalovala se horským sluncem :-) akorát jsem to vždycky přehnala a zapáchala spáleninou :-) Tmavé kruhy nad i pod očima mám od dětství, má je moje mamka, taky hodně tmavohnědé kruhy a takovou jako jinou kůžičku kolem, poskládanou do malinkých vráseček. Tím pádem to ani nejde moc zamaskovat nějakým korektorem. Kosmetička mi jednou říkala, že takovou pleť kolem očí neviděla. člověk zdědí po rodičích to lepší :-))
JsemMlsoun 159912
12.2.2023 23:06:06
Já na tu péči taky zapomínám, není mi tedy 50+ ale taky už jsem ve věku, kdy se hojně tvoří vrásky, mám jich plno okolí očí. Hledala jsem, pátrala a opravdu dobrá značka je prý Medik8, zkuste na to mrknout na netu a něco si o tom najít. Prý je to jednička a opravdu funguje. Je to lékařská kosmetika, já to doma mám, jen se dokopat k tomu to používat pravidelně.:(
Martina Bergerová 70170
12.2.2023 22:57:05
Rigel, a jak snášíš opalování? Já jsem totiž taky bledule s tmavými vlasy, no a za dva týdny v květnu u moře, zpravidla jen ve stínu, vypadám jako horník, o x odstínů jinde než původně, ale fakt o celou paletu. Když se k nám připojil MM, tak v prvních dnech, kdykoli se na mě podíval, tlemil se. Zároveň mi to opálení vydrží.

A kdybys víc pila, nemělo by to na ty kruhy pod očima vliv? Tu nezdravost asi netvoří tolik bledost, ale ty kruhy....

Eva + Klárka2/07 93216
12.2.2023 22:06:56
Jak někdo psal, jen krém nestačí. Pokud ti je 55+ a najednou si vzpomeneš, co jsi celý život zanedbavala, tak to už je fakt pozdě.

Každopádně můžu doporučit doplňky stravy i krém, který má opravdu skvělé výsledky. Ale chce to dodržovat i pitný režim atd.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 3628  [Dalších 3508 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.