Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kousavá | 149529 |
13.1.2016 14:28:47
Tragiko - pro mě je dobře slyšet i to, jak to může dopadnout. Zeptám se - jak to kamarádka nesla? Máma po léčebnách, špatný stav, táta pryč? (možná se ptám jak bezcitný idiot, ale fakt mě to zajímá)
|
kousavá | 149529 |
13.1.2016 14:25:48
Piggy, díky za názor Já se psychiatričky ptala, zkušenosti s jinými mi neříkala, ale říkala, že pokud budou léky snesitelné s těhotenstvím, v tomto ohledu nevidí problém. Ale podmínkou je dlouhodobá stabilizace stavu. Jinak mi nemůže radit a ani bych to po ní nechtěla (ale takto jsi to asi nemyslela).
Co se týče starání o dítě a obživy - takové ty reálné věci máme právě tak nějak pořešené - muž vydělává z domova, peníze jsou slušné, takže by se postarat mohl, babičky by taky event. přiložily ruku k dílu kdyby něco. Takže takové ty praktické, provozní věci jsou pořešené, spíš jde o ten můj niterní pocit a to vědomí, že je tam i nějaká dědičnost. Právě proto bych ráda slyšela i názory cizích, kamarádky, babičky a muž mi k tomu své řekli. Ne že by viděli jen to růžové, aby to nevypadalo, že mě do toho někdo tlačí. |
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
13.1.2016 14:25:33
No ona to nemusí být zděděná bipolárka, ale myslím jiná porucha. Dědí se sklon. Třeba může mít fobie nebo úzkostné poruchy..
U nás teda OCD dominantní vada. Neboť mám 2 děti s různými otci a obě děti po mně ten sklon mají. My jsme se sestrou 2 a obě to máme po své matce a ta po svojí... Ještě že se množíme docela málo - já mám jen 2, ségra 1 dítě. Nebo by tahle nemoc zamořila planetu |
kousavá | 149529 |
13.1.2016 14:24:04
mandelinko, myslím, že s bap by mi nedal nikdo dítě do péče. Paradoxně. Vlastní si pořídit můžu, nechtěné mít nemůžu...
|
Pavla |
• |
13.1.2016 14:20:54
Mam kamaradku se stejnou diagnozou taky je diky tomu v ID, na adobci nema sanci. Jeji lekarka rika, ze riziko dedicnosti neni tak velke.
|
Pavla |
• |
13.1.2016 14:19:07
Tak jeji lekarka rika ji to nevyvraci, ale ty vis jiste, ze dite bude nemocne. Diky nemoci, jim adobci nepovili.
|
Chloé | 102783 |
13.1.2016 14:18:29
Adoptovane dite muze mit genetickou zatez, o ktere vubec nemusis vedet, nehlede na jine problemy.
U sveho ditete aspon vis, s cim se bude/budes eventulene potykat. |
kousavá | 149529 |
13.1.2016 14:16:33
ano, potřetí od včerejška, všechny ode mě - se omlouvám, chyba ve vkládání
|
Piggy | 5422 |
13.1.2016 14:07:50
Já bych se na tvém místě poradila s doktorkou, zeptala se jí, jaké má zkušenosti s jinými pacientkami...Píšeš, že se ti stav ale pomalu zhoršuje, musí ti měnit léky, po kterých je ti nějakou dobu dobře, ale pak je to nanovo... Péče o dítě je na 24 hod denně, hlavně v prvních letech, možnost odpočinku občas není.
Dále mít něco jako krizový scénář, pokud by se ti stav shoršil natolik, že bys nebyla schopna se o dítě starat, kdo by se staral o něj? Manžel, širší rodina - ví o tom a akceptuje to hlavně?! Co finance, pokud by manžel musel být dlouhodobě doma? Také by mohla být možnost, že by nebylo vlastní dítě, ale hlídala a chvíli pečovala bys pravidelně o synovce či neteř nebo dítě kamarádky..?? Musíte si to dobře zvážit, riziko je opravdu nezanedbatelné Tak dobré rozhodnutí přeji. |
...j.a.s... | 81911 |
13.1.2016 14:06:41
Mandelinko, zas s ne každým adoptovaným dítětem je to procházka růžovým sadem. To ji může psychicky taky dost rozsekat.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.