Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Půlka psa | 24064 |
5.1.2023 20:41:08
"Je to porucha, nebo jsou fitness náramky prostě podvod?"
Spíš porucha. Můj nehlásí nic, pokud ho nemám na sobě. Hlásí N/A nebo něco v tom smyslu. |
Žžena | 83005 |
5.1.2023 20:20:50
Dostala jsem fitness náramek. Vypadá fajn, je k němu báječná apka, měří kroky, tep, tělesnou teplotu a plno dalších věcí... no a dneska jsem ho na odpoledne odložila na stůl... a po celou dobu se v appce objevovaly nové hodnoty naměřeného tepu a dalších veličin. I teď, když ho položím na desku stolu, na postel apod., tak si "z prstu vycucá" aktuální tělesnou teplotu 36,6 stupňů, tepovou frekvenci a spol... a každých 5 minut v appce přibude nová naměřená hodnota (v reálně vypadajících, měnících se číslech... mít to na ruce, tak tomu věřím, akorát že náramek je na stole).
Je to porucha, nebo jsou fitness náramky prostě podvod? |
ALL | 4469 |
20.7.2022 0:35:43
Díky za tip, metodu SM jsem neznala, už si to hledám. Vypadá to zajímavě.
|
apo-lena | 159305 |
19.7.2022 20:33:33
Nejlepší efekt pro mě má SM metoda. Začínala jsem v situaci, kdy jsem se nedokázala narovnat v ramenou a vzpažit levačku, zlobila mě esíčka a dloubalo pod lopatkou. Dokonce se mi udělal náznak klemby na nohou. Ploché nohy mám od dětství.
Jsou z toho i slušné svaly na zádech i břiše. Bohužel pod vrstvou tuku nejsou u mě viditelné. |
Abigail* | 76789 |
19.7.2022 17:11:35
S tímto cvičením zkušenost nemám, ale za sebe můžu doporučit cvičení SM systém. A taky pilates mi na záda dělá dobře- tedy jen některé cviky.
|
Ekaterina | 67693 |
19.7.2022 17:08:22
Hnula jsem si v zimě se zádama, když se nelepšilo, napsala mi dr. RHB. Fyzioterapeutka se mnou cvičila mimo jiné cviky z metody DNS podle Koláře. Pomáhá to postupně, je třeba fakt denně cvičit, aspoň teda v mém případě. Na RHB jsem byla 10x a rozhodně to po jejím absolvování nebylo ok. Ale postupně se to lepší. Mně se ta metoda líbí, dává mi to smysl.
|
Janinka a dvě princezny | 132403 |
19.7.2022 16:13:12
K tvé otázce ještě tenhle konkrétně neznám, ale u nás v obci občas probíhá praktická přednáška od rehabilitační sestry a ta učí právě návyky proti bolesti zad, byla jsem jen jednou a jsem zatím mladá a sportuji hodně jinak, ale tohle je podle mě super mít zažité nějaké vzorce, které si pak pravidelně cvičiš sama. Učila i cviky v posteli
|
Janinka a dvě princezny | 132403 |
19.7.2022 16:09:15
Zázraky v oblasti bolesti zad se dějí na základě tvé píle a vytrvalosti. Jakmile se bolesti vrací je třeba si uvědomit, že je nutné s tím pravidelně něco dělat tj. začít se hýbat. Pod odborným dohledem je to samozřejmě značka ideál ale i tak. Masáž ne až když to bolí, ale i preventivně třeba 1x za 2 měsíce, rovnou se před odchodem objednat na další.
Lidi to strašně podceňují a pravidelně cvičí jen málokdo ale fakt to chce,pokud by tě kurz dokopal k pravidelnosti spíš než sama doma jdi do toho. |
ALL | 4469 |
19.7.2022 15:32:16
Poslední dobou mne často bolí záda a kolena. Vždycky jednou za čas záda svépomocí či masáží rozhýbu a vzápětí zase zničím zátěží při úklidu nebo práci na zahradě... Na internetu na mne vyskočil Kurz zdravých pohybových návyků, prý DNS podle Koláře. Máte s tím někdo zkušenosti? Pomohlo vám to? Zní to dobře, ale a druhou stranu je mi jasné, že zázraky se nedějí...
|
VčelkaMája | 32837 |
8.6.2022 20:54:31
Máme ETA Vital Body asi 3 roky, přesný typ nevím, není to na váze napsané. K tomu jsme si do mobilu stáhli aplikaci Vital Body Plus. S fitnes náramkem spárování nemáme, možná proto, že to nejde.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.