Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
sarka |
• |
1.9.2008 10:05:22
hhh
|
Renka766 | 86116 |
25.8.2008 16:45:54
Ahojky maminy.Vybirame s manzelem vhodne misto v Australii. Mame na vyber Sydney, Melbourne, Perth:gold couast atd.Poradi mi nekdo ktera oblast je vhodna na studium anglictiny a na cestovani s triletou holcickou.Dale jak tam chodi system skolek, ci nejakych zarizeni kam bych ji mohla dat,kdyz budu chodit do skoly? je to vubec mozne dat dite do skolky tam? dekuju moc za rady.
|
Hudba Ainur | 3111 |
2.7.2008 23:50:52
Milé zahraniční maminky,
chodíte se svými miminky a batolátky na kurzy plavání kojenců? Píšu o tom diplomku a potřebovala bych získat co nejvíc informací, jak se kde ve světě plave. A vy jste jako přímé účastnice ty nejpovolanější osoby. Najde se tu někdo, ochotný si se mnou vyměnit pár mailíků? Opravdu vás nezdržím dlouho. Moc děkuji za pomoc, Camm |
Lucyena | 16495 |
30.6.2008 21:02:49
Cau Andreo, jak se vede? Jak se ma Ferda? Vypada to, ze se asi budem vracet v rijnu, tak koukam ze to akorat vcas na mimino. Ale nechce se mi tam ani za mak, asi Timovi zlomim obe nohy, aby nemohl letet zpatky !
|
Rea,Maddie03,Alex*,Bianca 1/10 | 7250 |
20.5.2008 13:16:06
Prosim prihlaste se nam, je nas 5 rodicovskych paru (s detma) a shanime dalsi duse, aby jsme se trosku rozrostli, tady v Zapadni Ausralii je nas tak malo, vitame kazdeho,kdo ma nejake deti:) Tesim se na zpravu od Vas:)
|
20.5.2008 13:13:10
Ahoj Evo, nevi jestli ti na tvou otazku nekdo odpovedel, ale urcite se vezmete v Australii 9jako ny) TADY TI STACI JEN PLATNY PAS A PRELOZENY OVERENY ROZVODOVY PAPIR, POKUD JSI PO ROZVODU, ale v CZ je to neskutecny papirovani, ptala jsem se na matrice a kdyz mi zacali vyjmenovavat kam vsude budu muset zajit(dokonce i MZV!), tak jsme vypnula poslech. Tady je to za chvili, Hodne stesti:)
|
20.5.2008 13:13:09
Ahoj Evo, nevi jestli ti na tvou otazku nekdo odpovedel, ale urcite se vezmete v Australii 9jako ny) TADY TI STACI JEN PLATNY PAS A PRELOZENY OVERENY ROZVODOVY PAPIR, POKUD JSI PO ROZVODU, ale v CZ je to neskutecny papirovani, ptala jsem se na matrice a kdyz mi zacali vyjmenovavat kam vsude budu muset zajit(dokonce i MZV!), tak jsme vypnula poslech. Tady je to za chvili, Hodne stesti:)
|
Lenka Kaňová | 67926 |
13.5.2008 2:59:50
Ahoj, bezlepkove potraviny prodavaji temer vsude. V retezcich Coles je vyber a take spousta kavaren a pekaren ma bezlepkove potraviny. Balene potraviny se dovezt daji, ale musi se declare na listku, ktery ti daji v letadle. Pokud jim je nahlasis a ukazes, nechaji ti je dovezt. V zadnem pripade nedoporucuji neco vezt a nepriznat. Rentgen to pozna a pokuty jsou vysoke.
|
Karin, Eliska 2rocky |
• |
3.5.2008 14:34:44
Ahoj Heidi, promin, ze jsem se dlouho neozvala.. nejak mame nabito.. a ted je ke vsemu venku, tak krasne, tak se porad nekde toulame.. popravde, abych rekla, trosku nas "zabrzdila" informace, ze to je docela tezke zit tam, myslim ohledne povoleni. Manzelovi se ted jeste "hrnou" dobre pracovni moznosti v CR, takze uvidime, jak se to vyvine.. ale australii mame porad schovanou "v koutecku".. hlavne to vsechno chceme stihnout nez pujde mala do skolky.. Neni to jednoduche, ale my se nebojime, jen musime zvazit vsechny okolnosti, hlavne s ohledem na malou.. Jsi moc hodna a urcite bych byla rada, kdyby jsi mi napsala vice info. Muzes sem nebo na muj mailik Karinfufi@seznam.cz papa
|
BaBaBa+Zoe28.6.04+Max19.10.07 | 25786 |
1.5.2008 4:08:03
Ahoj uplne nahodou jsem nedavno narazila ne tenhle clanek http://coeliac.cz/cestovani/jak-se-zije-jinde (dole Australie). Snad ti to pomuze. Nakolik je pravdivy jsem nezkoumala, nebot my tyhle problemy nastesti nemame.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.