| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 36632  [Dalších 36492 >>]
Káťa,2 kluci 2562
7.12.2013 20:46:00
Lído - díky moc. A nevyplatí se mi vrátit se od Palladia k hlaváku a jet odtamtud tou - tuším - pětkou, co s ní jezdím, když "nemusím" na obhlídku Palladia :o)))???
Ne že bych si chtěla dobrovolně střihnout adventní stánek konzumu, ale v jednom spodním patře je na ploše stánek sladkostí od Robertsona a naše děti zbožňují Nerds bonbóny z Wonkovy kolekce.~;)něco podobného u nás, kde se večer loučíme s liškami, nemám šanci koupit.~a~
Lída+4 138596
7.12.2013 17:38:02
Káťo, přímo ti tam nejede nic, vždycky je to s přestupem. Metro na Národní nezastavuje, ale mohla bys třeba na Karlák a odtud k divadlu tramvají.
Káťa,2 kluci 2562
7.12.2013 17:03:51
Bejbino - neznám, ale slyšela jsem, Jestli si dobře pamatuju, tak je to vysloveně fiktivní. Já dávám přednost aspoň špetce reality, nejlépe historické.
Ale viděla jsem naposledy About Time a to se mi líbilo moc. Režišér Lásky nebeské se nezapřel.
A dneska jdu na Křídla Vánoc. Mužské osazenstvo večer zasedne k Transformers 3, tak si udělám s kamarádkou příjemný večer.

mmch potomci objevili půvab Laser Game, tak mám aspoň tip na vánoční dárek, dají se u nás koupit permanentky.

Eli, nejsi tu někde??? Potřebuju radu ohledně velkoměstské MHD - jede nějaká tramvaj od Palladia k Národnímu divadlu?? Případně, staví metro na Národní třídě?? Zaslechla jsem, že to tam nějak haprovalo....
bejbina 40948
6.12.2013 22:09:53
Erži, profil na FB mám, ale nějak ho nevyužívám. ~d~

Hra o trůny. Viděly jste, četly?
Káťa,2 kluci 2562
6.12.2013 16:07:14
Bejbino - jakýpak sama!! Já tady budu!!
Eržika. 36295
6.12.2013 13:38:26
Krása, u nás hitovka lžičky s FIMO.

MMCH, Bejbino, pojď na FCB, je tam živěji. ~;)
bejbina 40948
6.12.2013 11:25:02
No, tak si tu budu psát sama. ~t~

Včera dostala Lucka Fimo. Tak ať se taky trochu zasmějete.




bejbina 40948
2.12.2013 15:07:38
No tak, já si připadám hezčí než ve dvaceti. Ale ono je to taky hlavně proto, že se dokážu mnohem lépe bavit. A mnohem lépe se umím bavit proto, že je mi jedno co si o mě cizí lidé myslí. Nebo Ti na kterých mi až tolik nezáleží. ~d~

S úklidem je to teď doma opravdu zajímavé. Já se do ničeho nehrnu, ani nejsem do ničeho hrnuta. Odpočívám, válím se a nechávám se obskakovat. Včera můj choť dokonce vydesinfikoval celou koupelnu. ~8~
Akorát s dětičkama je to boj. Ale to je naše chyba. Jsou zvyklí, že musí mít pokojík v pořádku a to je ještě závislé na naší důslednosti. Kolikrát se nám nechce oblézat skříně, koukat do různých zákoutí a beden s hračkami, kam si zase co schovaly, aby to nemusely dávat tam, kam to patří. To bude ještě asi běh na dlouhou trať.

Čarodějka... 29409
2.12.2013 12:50:06
Tak já nevím, zda šedivím.. pro jistotu mám stále melírky, tak se to tak nějak ztratí…
Tloustnu furt… a pak zas těžce hubnu.. a zas tloustnu.. to je můj celoživotní boj s kily… ale je vidět, že mé sádlo se se mnou natolik skamarádilo, že se ode mě nemůže odpoutat.. 
Ale není to ještě nijaká megatrága, tak to neřeším…
Děti a bordel – nejhorších je prvních 18-20 let.. pak si člověk tak nějak zvykne… 

I když musím říct, že teď si už Míša uklízí v pokojíčku sám a dvojčata si taky uklidí – občas s pomocí Mišáka, občas jim pomůže Ríša… a takovej ten větší úklid včetně třídění hraček jim semo tamo pomůžeme všichni…
Takže to mě taky netrápí… 
Jo.. a apendix taky nemám…
A osmičky… asi né, onehdá mi je v HK na klinice všechny vyškubli – v plné narozen tedy!  

A včera jsme se shodli s Milanem, jak je to pro nás v té Praze těžké – neosobní –nikde nikdo na pokec, nikde nepotkáváš kámoše, známý atd… 
Njn… megaměsto… a naše vesnice je zas přesně ten typ, kde je nádherně jaro+léto, když si vylezu na terásku, sednu s kafíčkem, bazén, děti tam poletují, Míša je venku… tak to člověku ani nechybí, že se s nikým nevidím, protože na ostatních zahradách jsou sousedi a slyšíme se přes nízké ploty, můžeme na sebe houknout a jít na kafe a tááák..
Ale ten podzim a zima… brrr…

No, naštěstí už napadl sníh – už jsme byli aj v sobotu lyžovat, tak teď budeme jezdit do Vrch. každou chvíli.. 
Káťa,2 kluci 2562
2.12.2013 9:12:23
Marťo, tohle se mi na stárnutí líbí, že si člověk (pokud má všech pět pohromadě), uvědomí (a nemalé životní zkušenosti ho k tomu dovedou), že to opravdový "žití" je v něčem jiným, než v bezchybné pleti, dokonalé figuře, katalogovém bydlení, sterilním pořádku apod. (čímž teda nechci tvrdit, že je každej ve dvaceti sebestředný narcis a v padesáti ezoterická múza~t~).

ad vesnické poměry - jo, jo, tohle znám, dorazím do pekárny a vyslechnu, KDO, CO, KDE, KDY..... A s hodně lidma se známe tak dlouho, že když se zrovna naši momentální psi nemají rádi, zdravíme se (se psema po boku) jen hodně z dálky a vše potřebné si řekneme, až když se sejdeme za absence jednoho z rozlícených čtyřnožců~;)

Ale třeba v létě, když nejsme ve městě, máme na skoro-samotě u rybníka vztahy jiné, ten, kdo je tam "jen" deset let, je prostě pořád "ten novej, co má chatu po Novákovic". Lidi jsou k sobě slušní, ale mezi starousedlíky a těmi ostatními bývá znát odstup.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 36632  [Dalších 36492 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.