Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jana Z. | 4110 |
18.4.2010 21:50:44
Zdravim)
Aido, to jsem zvedava co bude, jestli kluk nebo holka a je ti uz aspon lepe? Bo, krasne vyjadrene, s tim hledanim pravdy! Pro mne je to velmi zajimava debata, kterou tady s vama vede Stepanka. Vsak taky odpovidam na dotaz na Religion, ze jsem "bez Religion" (a zamerne nepouzivam ateista apod). O cem Stepanka pise, s tim se sama taky casto setkavam. |
Cipora | 96758 |
18.4.2010 21:48:11
že aby mohl Bůh milovat, je potřeba, aby přímo v Něm byl obsažen vztah.
Tak tohle jsem nepochopila., mam otazku jak z prvni tridy nechapu |
Cipora | 96758 |
18.4.2010 21:46:12
Ester ma taky nabozensky vyznam
A jestli mas pochyby - tak Hadassa, to to vyresi Co treba Rejcha? |
Ráchel, 3 děti | 76748 |
18.4.2010 21:45:55
ne, Boha nikdo nedělí, to je naprosté nepochopení věci
Shodou okolností jsem se v minulém roce z nějakého důvodu "musela" otázkou Trojice zabývat docela podrobně a díky tomu jsem znovu viděla, jak je to složité a jednoduché zároveň... ale těžko to tady nějak stručně vysvětlovat, zvlášť, když nechci házet biblickými verši Pojem "Trojice" nikde v Bibli není uveden a není dokonalý, a může zavádět - svádět k tomu si myslet, že považujeme Boha za "dělitelného". Ale tak to skutečně není. ...jinak jeden z argumentů pro trojjediné pojetí Boha, který je mi hodně blízký, je ten, že aby mohl Bůh milovat, je potřeba, aby přímo v Něm byl obsažen vztah. Asi nejobsažnější trojiční vyznání víry, které existuje, je tzv. Atanášské vyznání - pokud by to někoho zajímalo. (Kdybyste to někdo četl, nenechte se zmást slovem církev "katolická" - není tím myšleno "římskokatolická", ale "obecná") |
*Aida* | 5732 |
18.4.2010 21:43:22
Elleez,
heh, to jmeno by melo mit nejaky nabozensky vyznam. Jako Sara a Hagar treba. Vsechna ta klucici jmena jsou jmena Proroku. Jdu ukladat deticky, uz mame zpozdeni. |
Cipora | 96758 |
18.4.2010 21:41:18
Stejna frekvence
Hallo over there |
Cipora | 96758 |
18.4.2010 21:40:03
Aido
my Toru nemenime, my ji vykladame. Ty vyklady uz jsou tam / v ustnu Tore / zakomponovane, jen je treba je umet hledat. |
Cipora | 96758 |
18.4.2010 21:38:37
Bo o ctyri
Jinak naprosty souhlas s tim, co pise Bohunka |
bohunak | 5775 |
18.4.2010 21:37:55
Ach jo, ja pisu jak tatar. Doufam, ze me nekdo chape.
|
*Aida* | 5732 |
18.4.2010 21:37:43
Elleez,
a nemas obavy, ze behem tech docela dost tisic let treba nekdo neco spatne pochopil a predal dal jinak? Jazyk se taky neustale vyvyji, nektera slovni spojeni muzou byt dalsim generacim nesrozumitelna atd. Ja se jen ptam. Ja jsem si spis myslela, ze vse je "psano a dano". My to tak mame teda. Nejvetsi zazrak Koranu je ten, ze ho nelze zmenit. Proto se za Koran povazuje jen ten psany arabsky, ostatni jsou jen preklady a a ni se na ne nevztahuji stejna pravidla pri zachazeni s nimi treba. Mame samozrejme i tafsir, coz jsou vysvetlivky, ale to pismo samotne je jen jedno a nemenne. Jinak je to tedy svata kniha stejne tak jako Stary a Novy Zakon. Zide a Krestane jsou tedy "lide knihy", kterym bylo to same poselstvi tez zjeveno. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.