| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Třináctá komnata

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 483  [Dalších 403 >>]
jak 39257
11.9.2021 16:42:16
No jo, ale zase je zdatna obchodnice, vyuzije vse, co ma. Je sikovna, no...
nordica 81215
11.9.2021 16:40:50
Mariko, samozřejmě, že alimenty má platit otec, ale když má milenka tak vysoké požadavky (a Brožová se kdysi dávno vyjádřila, že ona by s chudným nikdy.... - to je taky známka charakteru, že?), tak někde pro ni nevěrný otec rodiny ty peníze sehnat musí. Plus - aby to tu nezapadlo - tajně se rozprodávají některé věci ze sbírek. Ale zase se asi dozvím, že bezcharakterní je pouze ten chlap, ona Brožová s laníma očima přece za nic nemůže...Ona šla jen tak kolem a osudově se zamilovala~a~
Martina Bergerová 70170
11.9.2021 16:40:33
nordico, když já nerada odsuzuju~d~ Jsem nemanželské dítě a moje máma si na vesnici docela užila svoje od vážených vdaných paniček~d~ Ano, její jediná naplněná láska s velkým L byla, že se zamilovala do ženatého pána, který měl doma dítě. Fakt se bezhlavně zamilovala ~d~ Poprvé v životě, naplněně, naprosto, živelně.
Každý svého štěstí strůjcem, po letech štěstí ji opustil kvůli mladší single matce~d~ Netřeba odsuzovat, přijde mi.~d~
jak 39257
11.9.2021 16:38:52
Nordico, jsem od vedle:). Je to verejne tajemstvi.
nordica 81215
11.9.2021 16:37:12
Jak - bingo. jen jsem nechtěla uvádět konkrétní jméno.
nordica 81215
11.9.2021 16:35:52
Jeho charakter vůbec neobhajuji a co s tím má společné p.Brožová? Že se s ním tahá a nevykašle se na to,, rozvrací rodinu atd. atd - to je málo? Takže její charakter je OK? Kdyby se to stalo Tobě v roli podváděné manželky, taky by ses někoho jako je Brožová zastávala? Já teda nevím, ale celá léta tady na Rodině ču úplně jiné názory. Nebýt to zrovna tahle "celebrita", tak byste takovou osobu všechny odsoudily.
Martina Bergerová 70170
11.9.2021 16:32:40
když já nevim, "nejnákladnější eskort svého života" označuje chlap při rozvodu svou ženu docela často, snad by to udělal i MM~:-D, kdyby našel na našem zápraží kožené botky vel.46~d~ Sám má 44/45~t~ A vypovídá to víc o něm, než o ní, ne?
Marika Letní 140743
11.9.2021 16:31:13
Asi takhle. Kateřina je sice průměrná herečka (i zpěvačka) ale zahrát citlivou duši co potřebuje ochranu movitého staršího / ošklivého pána uměla vždycky dobře.

Netřeba ji litovat ta své přednosti umí využít. Nejen ministr Toman a kontroverzní lobbista Kovarčík, taky Soukup ….Kateřina jede po boháčích a je jí fuk jestli jsou ženatí či zadaní.
Při bouračce neměla zapnutý pás mimochodem.
P.T. Cruiser 139258
11.9.2021 16:20:18
Já jsem ji měla ráda po jednom dávném (hodně dávném) rozhovoru, kde mimo jiné vzpomínala jak s otcem od dětství chodila na ryby.
Ale pak přišel sňatek s panem Tomanem (nikdy bych si nevzala chudého muže), eskapáda s pánem, který ji nazval nejdražším eskortem svého života.. tak teď fakt nevím.
jak 39257
11.9.2021 16:13:59
Teda, co to s tou Rodinou je. Z telefonu sem clovek uz nevleze.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 483  [Dalších 403 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.