| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1940  [Dalších 1740 >>]
Senedra 14756
10.11.2016 21:07:15
Šuplíku, naši starší ve školce se sádrou nechtěli, přímo nám řekli, že dokud nezvládne samoosluhu, tak do školy nesmí.

No jo, je to o lidech, že jo...
Evelyn1968,2děti 6269
9.11.2016 15:25:55
Jejda, ať se brzy uzdraví.
magrata1 95172
9.11.2016 8:43:08
Je to blbé. Babičky daleko, teď je u našich (od včerejška) a je jí hodně smutno po Evelince. sama ještě nikde nebyla. Příští týden asi pošlu obě ke tchyni. Školu prostě doženeme. a pak jde bez milosti do školky. když bude něco namítat ředitelka, půjdu to řešit se starostkou. S tou vycházím dobře a navíc od nás chtějí kupovat kus pozemku, tak mi vycházejí vstříc.
Senedra 14756
8.11.2016 15:34:27
Magráto, to je teda mazec.
Naši starší ( kdysi) se zlomeným zápěstím taky do školky nepustili.

Jak to máte s hlídáním?
magrata1 95172
7.11.2016 8:17:10
tak jsem to přechválila. Nejmladší si zlomila malíček na levé ruce, má sádru pod loket, nechali jí volný ukazovák a palec. Sádra na měsíc. Teď mi volali ze školky, že tam se sádrou nemůže být, že by mohla spadnout ze schodů nebo něco...~n~
magrata1 95172
5.11.2016 10:57:35
Ahoj holky. Tak jsem měsíc v práci a zatím je to fajn. Mám režim, nikdo po mně nechce uklízení, protože po návratu z práce ještě šiju, rodina si rozdělila povinnosti a 2x týdně mi bude vyzvedávat malou ze školky dcera kámošky a rovnou zůstane 2 hodinyuklízet. Byla tu včera poprvé a spokojenost.
Senedra 14756
1.11.2016 19:23:33
Dýni máme jednu vydlabanou ( včera), jednu keramickou.
Nějak mě rozhodila i příjemná změna času, prostě jsem pocitově o hodinu jinde, než kde se nacházím fyzicky.

Chtěla jsem žehlit, ale puberťačka potřebuje pomoc s přípravou do školy. takže jí pomůžu, pak udělám něco do práce a půjdu spát.
Evelyn1968,2děti 6269
31.10.2016 23:46:56
Dýně máme keramický~;) na čajovou svíčku, tady už se to nechce nikomu dlabat.
Evelyn1968,2děti 6269
31.10.2016 23:46:05
Vy jste dobrý, jsem šťastná, že děti už se o oblečení starají samy, to bylo vždycky hrozný~t~.

Okna jsem myla o letních prázdninách, tak zas až koncem listopadu, už na Vánoce.
Len 108740
31.10.2016 15:20:04
Bourko, to je hrozny s temi auty~:( Ja jsem pro kamery v obcich, u nasich pred domem taky jezdi mnohem rychleji nez padesat, neni duvod to poradne nepokutovat. My tu kamery mame, teda ne primo v nasi ulici, ale ve vedlejsi, kde je skola a od te doby, co tam jsou, jsme o zadnou kocku neprisli. Nehlede na to, ze se snadneji prechazi.

Ja ted mela super chaoticky moment. Brala jsem psa do parku, zavrela jsem za sebou dvere a pak jsem zpanikarila, ze jsem zapomnela klice. Manzel je ve Walesu, mobil jsem samozrejme nechala doma, pred odchodem jsem zamkla dvoje dvere na zahradu, proste nebylo, jak se dostat zpatky nebo privolat treba tchyni s nahradnimi klici. 5 minut totalni paniky. No a zhruba po peti minutach jsem se prastila rukou do hlavy, jako, ze by se mi mohlo rozsvitit a tim jsem si rozrazila celo klicemi, ktere jsem celou tu dobu drzela v ruce~8~~t~~t~ Ach jo, infarktova situace~t~

Az prijde dite ze skoly, tak musime vydloubat dyni, delam to poprve v zivote. Potrebujeme ji pred dvere, aby mohly deti rozdavat kolednikum sladkosti. Nechapu, ze je to bavi~t~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1940  [Dalších 1740 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.