| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1940  [Dalších 1730 >>]
Senedra 14756
29.10.2016 21:07:09
Bouřko, tiše závidím - tenhle týden mám nějakou krizi, nejde mi se do práce moc dokopat. Chtěla jsem s dcerou upéct linecké na Halloween - a co myslíš - nemám ani těsto.

Minulý víkend byl hektický, ale tak nějak jsem stíhala, říkala jsem si, co všechno udělám až budu mít prázdniny... a prdlajs. Před chvílí jsme přijeli z nákupů. tak ještě musím vybalit a pořád nemám vyžehleno. No nic, jdu si užít večer bez dětí - bůhví, za jak dlouho se zase zadaří a oba kousky někam vyexpedujeme.
Bouřka 7675
29.10.2016 20:37:36
Mám po letech umytá všechny okna (teda až na velkou světnici, kde se rekonstruuje), heč ~;). Aneb po týdnu dnes odjela mamka. Okna jsou průhledná, domácnost uklizená, hadry vytříděný a mám nasušeno 3,5l hub. Jinak to ale veselý týden nebyl. Odešel disk u počítače, nutno koupit nový, zatím jedu na nějakém starém a pomalém. Syn po 3 dnech ve školce zůstal opět doma s rýmou, slezlo mu to klasicky na průdušky a včera došlo na dávku kortikoidů ~:(. A přišli jsme o kocoura ~n~, nějaký hovado ho srazilo přímo před domem, jezdí tu jak blázni, náves nenáves, jeden umělec málem srazil i mě, mámu a děti ~q~, normálně jsme přecházeli u obecního úřadu a on se vyřítil z nepřehledné zatáčky plnou parou a ještě si zatroubil ~4~. Už dlouho toužím, po tom, aby tam bylo zrcadlo, značka před zatáčkou je evidentně na nic, asi se půjdu zmínit na obec.
Zůstaly mi tu nějaké nedodělky. Pořád ještě potřebuju vytřídit plenky, je třeba dotáhnout uložení oblečení do beden, douklidit koupelnu včetně přeuspořádání skříňky, uklidit z gruntu kredenc a ze sekretář odklidit všechny nepotřebné krámy (to mě docela mrzí, že se to nestihlo, ale lítalo se kolem rozmrzelého nemocného dítěte). A velký úklid špajzky. Plus potřebuju vyřídit něco v práci a na pracáku. A objednat dítě k tomu psychologovi, jsem se pořád nerozhodla ke komu. Takže velké úkoly na pondělí - práce a psycholog. Velký úkol na další 2 měsíce - do Vánoc udržet aktuální stav (chci to vidět).
Senedra 14756
28.10.2016 22:30:45
My teda ořech nevedeme ( nevešel by se nám už na pozemek), ale hned za plotem máme stromořadí. Navíc každý strom jiný druh, takže listí likvidujeme už od září. Teď se rozhodl jasan, že shodí listí. Než jsem se dostala s hrabáním na konec zahrady, tak na začátku už zase listí leželo. Zase mám už dost připraveno před zimou. Jen se mi nepovedlo ještě vysadit česnek a cibuloviny, hlína byla dost mokrá a teď do ní ještě navíc zase prší.
Slonisko 65085
28.10.2016 19:12:09
Já dneska hrabala listí z pod ořechu, mám tak třetinu. Vzhledem k tomu, že letos jsme sebrali přesně 20 KUSŮ ořechů je poměr opruz/zisk teda obzvláště nevýhodný.

Kluci mezitím zaházeli jeden výkop, slíbila jsem jim za to doplatit co jim chybí na monitor k počítači (teda až to udělaj všechno)
Senedra 14756
28.10.2016 9:03:03
Zahradu nakonec shrabal manžel, ale během dvou hodin nebylo vůbec poznat, že se trávy dotkly hrábě. Tak jdeme dneska znova. Já se snažím trochu relaxovat ( i za cenu bordelu v baráku). Mám toho hodně v práci i mimo, teď jsme teda zjistili, že se puberťačce budeme muset věnovat víc, než jsme si mysleli, tak využívám pár dnů klidu. Dneska chci něco udělat venku, i doma, možná půjdu s mladší na nějaký pidivýlet.
Senedra 14756
27.10.2016 8:40:58
Já ani nemusím mít těch 37.

Doma čurbes, ale aspoň jsem se vyspala. Včera jsme přijeli docela pozdě, tak se na domácnost musím vrhnout dneska. Taky chci na zahradu - něco zasadit, shrabat listí ( vdle pozemku máme stromořadí) a večer žehlit. Cio mi pár kousků vyžehlila mamka, tak jsem na žehličku nesáhla. A zítra chci třídit oblečení. Myslela jsem, že pojedu s mladší do bazénu, ale pokašlává, tak jí jen vyženu na zahradu.

Koukla jsme do elektronické žákovské a puberťačka má jediné štěstí, že je 60 kilometrů daleko. Nějak se nenaučila slovíčka.
Evelyn1968,2děti 6269
26.10.2016 20:06:21
Já umírám už při 37°C
Len 108740
26.10.2016 19:57:19
Evelyn, muj manzel je horecnatej, v posteli lezi az od jednactyricitky a jakmile srazi teplotu leky, tak vyleze. Ja pri 37 nevstanu a pri 38 omdlevam. Ale zlobim se s nim kvuli tomu hodne, neposlechne, ze ma byt v posteli nebo alespon v klidu.
Evelyn1968,2děti 6269
26.10.2016 19:27:10
Se čtyřicítkou horečkou jsme nedolezla ani na WC, dávala jsem si na to půl hodiny~:(
Len 108740
26.10.2016 18:47:49
Lassie, at je maly ok~x~ A fenka, to jsou trable~6~

Chlap, ac nemocen, odjel fotit, protoze mel na dnesek naplanovanou dulezitou spolupraci. Takze se ctyricitkou horeckou beha po Richmond Parku. Strasny~q~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1940  [Dalších 1730 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.