| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 1940  [Dalších 1890 >>]
Bouřka 7675
26.8.2021 20:41:31
Proti krokodýlovi jsou ti kalhoty na nic, ale jsou i jiné krvelačné mrchy ~t~ A čím mrňavější, tím horší.
Bouřka 7675
26.8.2021 20:38:07
Mariko, kupodivu to není nic dramatického a jako velký rozdíl oproti lehčímu oblečení a obutí to nepociťuji. Po pár hodinách práce v takovém počasí z tebe leje, ať máš na sobě cokoliv.
Marika Letní 140743
26.8.2021 19:58:50
Ba ne, plíseň se vytvoří sama. Já si ji vyrobila na rukou, z gumových rukavic. Myslela jsem že je to ekzém ale nešlo to léčit obvyklou mastičkou, pak jsem zkusila protiplísňovou a zmizelo to. A jednou jsem plíseň na nohou měla asi z balerín, co jsem měla na doma a nosila je i v létě. Ani nevím proč, obvykle mám v létě doma žabky.
Marika Letní 140743
26.8.2021 19:55:15
Bouřka "Tam kde se pohybuju fakt nechceš nechráněné nohy."

Jo aha, jestli v zoo mezi krokodýly, tak chápu. :-)
monam 158013
26.8.2021 19:54:26
"Plíseň je nakažlivá záležitost, tu chytíš třeba v bazénu, ale těžko se vytvoří sama od sebe v tvých vlastních botách a v tvých ponožkách, který si s nikým nepůjčuješ"

divila by ses, co si dokážeš vytvořit ve svých vlastních botách nebo na svém vlastním zadku.
Marika Letní 140743
26.8.2021 19:50:46
Bouřka "V 30stupňových vedrech normálně nosím vysoké, uzavřené pohory, v nich silné ponožky a dlouhé kalhoty. Není to nic nepřežitelného:-)"

Tak přežít se dá i trhání nehtů, ale proč to dobrovolně podstupovat je mi záhadou. ~;)
Tante Bante 147015
26.8.2021 19:23:04
Jestli tě to může potěšit, podobné věci se mi dějí pořád. Dneska jsem nechala na parkovišti v autě na místě spolujezdce otevřenou a roztahanou peněženku s větší hotovostí. Zjistila jsem to asi za tři hodiny po opuštění auta. Kupodivu, když jsem se vrátila, byla stále ještě v zamčeném autě, do kterého se nikdo nevloupal, takže štěstí. Ale je to furt něco, poslala jsem do práce místo didaktického videa video se svými dětmi, jak blbnou s hudebními nástroji. Vzhledem k tomu, že téma toho, co jsem měla poslat, bylo také hraní dětí na nástrojích, vypadalo to obzvlášť blbě a nezjistila jsem to VUBEC, až když mi šéf psal, jestli to můžu víc rozvést, že tomu nerozumí. Tašku bych koupila novou a učebnice holt taky, naštěstí jsou koupit. Až to budeš mít doma, zjistíš, že taška leží na nejfrekventovanějším místě v bytě, ale do učebnic už prohnila svačina, takže v podstatě OK ~t~.
babi_ 48341
26.8.2021 18:45:11
monam, ale ty bys ji přeci neposlala, ona by tak šla o své vůli, a buď by jí to vyhovovalo, nebo ne, a příště by šla jinak (není to batole, a ostatně i to jsem nechala např. jít lesem bosé, když si to přálo).

Nechápu, proč bys měla řešit "kozare, gyndu a bůhví co ještě" jen proto, že dítě absolvuje letní výlet v teplákách a podzimních teniskách (pokud to tedy všechno není čistej plast úplně neprodyšnej, a dítě není náchylné na kdeco).

O plísni na nohou jsem slyšela, že prý ze sprch u bazénů (tam tedy nikdo asi pevnou obuv nenosí, tak z ní to nebude).

Z kvalitních pohorek, ve kterých jsme častokrát v parném létě strávili mnoho dnů při přechodech hor, nikdo plíseň neměl, ani jiné újmy, leda nějaký puchýř.
Bouřka 7675
26.8.2021 18:42:31
monam, jako někdo, kdo tráví půl života letní horka v těžkých uzavřených botách a dlouhých kalhotách můžu konstatovat, že přímá příčina plísní ani gynekologických problémů to není. Nikdy jsem tyto problémy neměla a kolegyně taky ne. Ty nohy nemívám ani zapařený, to víc trpí, když je mokro a prosáknu od shora.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
26.8.2021 18:37:11
Plíseň je nakažlivá záležitost, tu chytíš třeba v bazénu, ale těžko se vytvoří sama od sebe v tvých vlastních botách a v tvých ponožkách, který si s nikým nepůjčuješ.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 1940  [Dalších 1890 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.