Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Anthea | 47738 |
11.2.2023 18:10:11
Ta posedlost elektronickým dokumentovanim mi připomněla i ze jsem kdysi, kdyz byla dcera mala chodila do diskuse podle věku, tam se hodne hrálo prave na elektronicke dokumentovani. Členky diskuse dodavaly tisíce fotek, psaly jsme clanecky o dětech a jejich vývoji.
A dneska, co z toho je? Diskuse je zanikla a clanecky a alba? Dneska bych se k nim neuměla ani dostat, pokud vůbec jeste existují. Stejne tak jsem chodila na diskusní server dáma, dávala jsem si tam fotky svých kreativních výtvorů, abych se pochlubila. No a jak to dopadlo? Damu predelali tak, ze tam uz nikdo nechodí a alba neexistují. Takže jsem rada, ze nemam jen veci v elektronické podobě, fotky vyvolavam a dokonce i přehrávač DVD mame. Jsem stará skola a i s vyhazováním dalších věcí bych se neunahlovala. Např. Na čtečku knih bych se taky nespolehlivé. |
Anthea | 47738 |
11.2.2023 17:58:16
Inspirovala mne vedlejší diskuse o vyhazování.
Přijde mi, ze se většina lidí strasne spoleha na elektroniku, foti všechno jen na mobil a pak ve fotkách uz ani nemají přehled a nekoukaji se na ne. My vedeme jeste klasická fotoalba a i se k nim vracíme a prohlizime. |
klíčnice | 125670 |
23.1.2023 20:25:23
Vranice to mne už taky napadlo
|
holkamodroočka | 156337 |
23.1.2023 20:13:52
Díky 🙂
|
Vranice | 21600 |
23.1.2023 20:09:16
Klíčnice, záleží taky na nastavení mobilu a foťáku, v jakém rozlišení fotí. Možná máš v mobilu nastaveno menší rozlišení kvůli úspoře místa. Dále se dají fotky upravovat - vylepšovat, ať už přímo v mobilu anebo v počítači některým z programů na úpravu fotek.
|
klíčnice | 125670 |
23.1.2023 19:34:13
Žženo a prozradíš značku mobilu?
|
Žžena | 83005 |
23.1.2023 19:14:08
My to máme doma tak, že manžel má foťák (digi zrcadlovku, pracuje s ní profi) a já fotím na mobil. Fotky každoročně tiskneme (a rozdáváme babičkám) a prostě to vychází, že cca 90% fotek je ode mne z mobilu, protože je pořád po ruce, a taky se mi daří zachycovat ty prchavější okamžiky, co na donesení foťáku nepočkají.
Kvalita fotek z obojího je srovnatelná i po vytištění. Ono udělat momentku, když zrovna dítě dvě vteřiny visí hlavou dolů ze skříně, má svou nevýhodu v tom, že fakt nemáš čas aranžovat a štelovat, takže ta kvalita není vždycky ideální, ale to nesouvisí tolik s použitým přístrojem, jako se situací, ve které bylo potřeba rychle jednat a člověk si se záběrem nemohl pohrát. |
klíčnice | 125670 |
23.1.2023 19:03:43
Všem děkuji za reakce - je to přesně tak - nemám žádné umělecké ambice, máme to čistě pro rodinné fotky
O zrcadlovce jsem nemluvila - to tady tak nějak vyplynulo z diskuze Ten klasický foťák mně napadl proto, že jsem si po dlouhé době prohlížela fotky jak v PC, tak vyvolané ale focené právě klasickým foťákem a přišly mi lepší. No tak jsem si tak zauvažovala |
Marika Letní | 140743 |
23.1.2023 18:38:46
Foťák jsem dostala asi před 6 lety a použila ho jednou. Nebavilo mě řešit jestli je nabitý, kde je atd. Mobil je při ruce.
Ale já už ani nevyvolávám fotky. Nějak mě to přestalo bavit. Mám tu spoustu alb z mládí žiješ ještě fotila někdy i na černobílý kinofilm, pak barevný, nosila to dát vyvolat, čekala až to bude hotové… byla to vzácnost. Teď je fotek ke koukání plno přímo na displeji… |
Žžena | 83005 |
23.1.2023 15:57:09
Na focení momentek a rodiny je foťák mimo. Nebude se Ti chtít všude vláčet a pořád vytahovat.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.