| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 50077  [Dalších 50067 >>]
ver 77409

Pekny vecer

6.10.2008 21:53:49
Tak je zase chlapska koupaci jizda a ja mam chvilku.

dnes se Tonik prekulil z briska na zada. Myslela jsem, ze je to nahoda, ale opakoval to jeste nekolikrat. Teda on mi brzy utece. Snad se bude i vracet a ja budu mit sanci ho objimat.

Na brisku mi maly nespi. Spi hlavne na boku, na zadech sebou moc cuka.
Paradox 15600

Re: Ahoj

6.10.2008 21:18:14
Hezký večer!
Kukám, jak hezky tady řešíte bříško. Já malou na dávám spát na záda, protože si hlavičku vždycky točí na jeden nebo na druhý bok. A má ji krásnou:-)~s~. Nějaké pasení koníků nehrozí, pokud si dám na bříško, tak jen zobe do podložky.~:-D A nakonec si ji stejně otočí na bok.
Dnes jsme spali na posteli ve čtyřech.~g~ Petrušce něco bzučelo v pokojíčku, tak přišla za námi.~g~
Gábina75+Kubík a Filípek 08/08 36770

Re: Ahoj

6.10.2008 18:29:25
JInak monitory mam Nanny, a jsem s nima moc spokojena. V porodnici meli Baby sense, a taky byly dobry. Na brisko v porodnici mimca pokladali bezne, a i ty, co na monitorech nebyli, ale zalezelo na sestricce, jak ktera - nektera davala na zada, a jine zase pokladali ma brisko.
Gábina75+Kubík a Filípek 08/08 36770

Re: Ahoj

6.10.2008 18:25:44
Ahoj holky, nestiham moc psat, jen sem tam nekdy doctu, ale uz nemam kdy reagovat. Klukum se stale jeste neustalil rezim ( jak nekdo rika ze po sestinedeli je to lepsi ), pres den hodne malo spi, spis si daji jen par " slofiku " tak max. na pul hodinku, a jinak jsou vzhuru. vyzaduji pozornost, nevydrzi sami, hlavne teda Filipek, Kubicek uz chvili vydrzi koukat na hrazdicku na hracky atd..
Vcera oba trapilo brisko, asi jsem neco snedla, nevim :-( Meli zacpu a zarazeny prdiky, tak pres den nespali vubec, a v noci usnuli az kolem pulnoci. Ale musim zatukat, ze co davam ty probioticke kapicky, tak na boleni briska teemr netrpi, uz fakt temer nevime co je kolika a boleni, uz uzivame treti baleni, a jeste jim urcite dalsi koupim, i kdyz teda ta cena je zavratna, jedny skoro za 700 Kc :-( ale pro kluky vsechno, hlavne ze jim to pomaha.
JInak Filipek se mi predevcirem osypal, mel na tele i na obliceji vyrazku - cervena mista a v tom pupinky- bylo to cele takove " hrube ". Uz jsem myslela ze denska pujdem k doktorce, ale uz je to pryc.
JInak jsme byli dnes na kyclich a na kontrole jizvy po ockovani, tak oboje ok, jak kycle, tak rekace na ockovani, tak jsem rada.
Ve stredu jedeme s klukama na 3 dny na ryby, tak snad to tam vsichni ve zdravi prezijeme, he he. :-)

Jo a zitra jedeme do Prahy do toho metabolickeho centra, v noci budu od obou sbirat moc, chteji teda ranni, ale to technicky asi neni moc mozne, kdyz mimco cura prubezne porad, tak zacnu nekdy tak ve 2 hodiny v noci, a zitra je budou " zkoumat ", a asi brat krev, jak nas v porodnici strasili u obou tou metabolickou poruchou. Tak drzte palecky .
agatha2 74661

Re: Ahoj

6.10.2008 17:54:02
Deno, abych totiž pravdu řekla, tak my máme hned dva - takoví jsme magoři, resp. Zdeněk ( a to původně tvrdil, že je to zbytečnost, ale když si přečetl o SIDS, tak změnil názor )- v koši máme Nanny a v pokojíčku v postýlce máme Baby sense...., v postlýlce malá zatím nespí, jen přes den jí tam dávám, ať může čučet na kolotoč a když to Z. zjistil, tak druhý den přišel z práce s dalším monitorem...jsem myslela, že mě klepne~;)~;)...ale zase je to hezkém, že se tak stará...s oběma jsem amximálnš spokojená, více je mi ale sympatický ten Baby sense, ale to je možná tím, že jsme ho měli v porodce a zvykla jsem si na něj dříve než na Nanny....
Dokonce si pamatuji, že i v porodce nám několikrát opakovali, že pokud chceme dávat mimi spát na bříško, tak jedině na monitor....

Jinak na ko na gyndě vše ok, a poprvé za 15 let, co tam chodím, jsem byla hotová za 20 min~;)~;)
Sengam 24288

Re: Ahoj

6.10.2008 14:07:23
Meegy já v noci na břicho taky nepokládám,ale to zatím ani není třeba.
Staronová.luc 34895

Re: Ahoj

6.10.2008 13:55:58
Denuš mám monitor. Tenhle: http://www.angelcare.cz/

Na bříško ho dávám, ale jen přes den, na noc jsem si zatím netroufla, resp. P. se bojí a nedovolí to. Joo, přestože máme monitor, tak to nedovolí. Přes den tu velím já ~j~~j~
Jednou teda v noci na bříšku spal a spal v kuse 6!! hodin. Tatínek to nezaregistroval, jinak by ho šel otočit.

Jdeme na procházku a na nákup. Moje mamina už odešla :-), užívá si malého jako žádné jiné vnouče před tím, protože už je v důchodu a má na něj čas a je fakt, že to s Vojtíškem umí a on na ní může oči nechat, dnes se na ní řehtal až se zajíkal, to ani na mě se tak nesměje.

Ale je tu pěkná zima a velkej vítr, brr, vůbec se mi nechce ven, ale musíííím.
Sengam 24288

Re: Ahoj

6.10.2008 13:25:03
Tak mamka šla vozit malého a já jdu pracovat.

Meegy a jaký máš monitor?A pokládáš teda na bříško?:-)Nebo jen když jste sami bez taťky?:-)
A Vojtíšek je hodňoučký, že maminku další noc netrápil:-)
Staronová.luc 34895

Re: Ahoj

6.10.2008 12:20:17
Ahoj :-)
Dnes jsem se docela vyspala, prcek mi vynahradil tu včerejší noc. Večer se kojil ve 20,30, pak ve 3 a v sedm, ještě jsem oba usnuli a v 10 nás vzbudila moje mamina. Teď spí zas.
Ovšem v noci mě teklo mlíko tak, že musím převlíct prostěradlo ~j~

Denuš, já bych ten monitor dechu na tvém místě rozhodně koupila. Budeš klidnější (já jsem) a potom ho zase prodáš, o nic nejde.
Pravda je, že na děti jsem ho neměla, tenkrát to nebylo, ale v noci jsem se budila a chodila poslouchat, jestli dýchají.
Kámošky kamarádce zemřel chlapeček ve spaní před lety. Nic neslyšela, nic jí neprobudilo. Nechci sem psát takové hrůzy, ale stalo se... ~;((

Taky musím na gyndu po šestinedělí. Potkala jsem gyndařku, když jsem byla na prochajdě a tak řikala, ať přijdu i s malym, že mi hned vezmou a sestřička pohlídá. No nevim, ženský v čekárně mi sežerou zaživa. Ale musim, jednak mám pocit, že mám mykozu a za druhé potřebuju napsat antikoncepci.

Jdu uklízet.
wall123+Jiřík8/08 73574

Re: Ahoj

6.10.2008 11:58:49
Deni, ještě má v pravé ruce usínáčka. fotku nemám. jdu odložit prdolku.
 Názory 110 z 50077  [Dalších 50067 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.