| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Potřebuju se jen vykecat a poznat, že nejsem úplný magor...

Dnes jsme byli na kontrole s angínou. Po návratu domů jsem si chtěla ohrát oběd a když jsem otevřela a automaticky nabrala sůl, mé zorné pole zaregistrovalo pohyb. Bohužel. Rus se mi zjevil v kuchyňské lince zcela záhadně a stejně jako se rychle objevil, byl zprovozen ze světa celou tubou biolitu. Smrad v celém bytě, ale hlavně, že je po škůdci. Bohužel se zmetek ráčil usídlit mezi moukou a podobnou stravou, což mne vedlo k vyházení všeho co bylo v kuchyni jen trochu načaté a celkové desinfekci kuchyně nejsilnějším savem co jsme sehnala. Nádobí umívám znovu, biolit stříkám preventivně i do nejmenších škvír. Podotýkám že se u nás dělají postřiky a od doby co jsme s enastěhovali se u nás ani jeden neobjevil. V bytě mám pořádek a o to víc mě to vyděsilo. V hysterickém záchvatu jsem ho tím biolitem zalila dokud nezaklepal nohama a nespadl na krovky na sporák. Normálně jsem to ořvala, že jsem musela někde udělat chybu, ale mám tu uklizeno. Nemají odkud čerpat potravu. 95% věcí mám zavřených tak aby se mi do toho nic nedostalo. Takže z ložnice likviduju ty malé hajzliky moučné brouky a z kuchyně dneska toho rusa. Jsem taková že se snažím mít co nejmíň věcí na poličkách a pod, abych tomu nedávala skrýše. Takže jsem dobrovolně opět všechno co nepoužívám vyházela, koše vynese večer manžel...

Přijde mi to jako vcelku normální reakce na něco tak hnusného v čisté domácnosti. Jenže jsem asi divná... Tuhle mi do mouky nakladli vajíčka moli. Byli tam takové ty pavučinky :-© Tak jsem celé 5kg balení chytla a vyhodila, stejně jako ty další, protože tam to bylo taky. Nemám to prostě kam nasypat a zavřít, aby tam nic nevlezlo. Mě to přišlo jako samozřejmost. Potom jsem se dozvěděla, že manželova maminka, by to normálně vzala, přesyla a použila :-© No to je věc každého, ale zarazilo mne, že to doporučili i v kuchařském pořadu v TV. :-©

Taky nesnášíte tak havěť hmyzí? Jak reagujete vy? Co snesete a co už je moc? Dík.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.