| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemůžu nereagovat!!!Bohužel:o(((

Já momentálně doma bojuji s moly!!!Už asi tři měsíce,vyházela jsem všechno načaté i nenačaté a vše dokoupené přesypávám do dóz.Ale ty mrchy tu jsou pořád....je mi jasný,že v tom nejsem,jako obyvatelka paneláku,sama,ale jediná,koho jsem se vyptávala,přítomnost molů potvrdila jen jediná sousedka.Zahlédli jsme moly lítat i po chodbách,takže asi nebudeme jediné...ale jak s tím máme bojovat my dvě,když ostatní na to kašlou.Stoupačkama se dostane vše,ale vůbec nevím jak tomu zamezit.

Před lety jsme měli doma i zmíněné rusáky,ale manžel tehdy udělal takový humbuk(čekali jsme první mimčo),že hned přijeli pověření pracovníci a vše desinfikovali a byl pokoj.Samozřejmě jich bylo nejvíc v bytě,kde prohlašovali,že tam nic nemají~Rv

Já nevím,myslím si,že se není za co stydět,každý si tu havěť může přinést z obchodu a jediný způsob jak se jí zbavit,je přiznat to,aby se mohly poskytnout další kroky.Bez spolupráce sousedů je to nanic!!!!!~;((

S hlodavci bojujeme na chalupě každý začátek podzimu a každý konec zimy...z toho jsem taky zoufalá,protože pokud někde objevím jejich trus,tak hned vytahuji všechny hrnce a vše s čím přišly do styku a myji savem a peru a čistím......fůůůůůůůůůj!!!!!!!!!!

Já si teda normální přijdu,protože si nedokážu představit jíst z něčeho a spát v něčem po čem lezly myši!!!!!!!A hlavně ten typyckej smrad!!!Bléééé

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.