| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mirko, to mi taky vždycky vytočí, že se nemůžu ani v klidu....
ale pak to hned zase zapomenu :-)
A taky mi přijde, že pořád ječím, občas je mi to pak líto - ale asi to jinak nejde, už mi to vyčetl i manžel, že na ANičku furt ječím, tak jsem (uražená) jeden den neječela - no do půl hodiny začal ječet manžel~t~
Malej je zatím docela hodnej, tak naivně doufám, že mě to období co popisujete mine~t~ když má hlad, tak si vyndá přesnídávku a křičí hamham a cpe se do jídelní židličky....
no, snad mu to vydrží~R^ jinak je to lumpík a co jsem byla zvyklá, že Anička poslechla (nelézt do el. zásuvek apod.), tak to na něj neplatí....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.