Misacku a ano, on je na sebe hrdý, protože postupuje na žebříčku. protože už má několik vesnic. protože přestoupil k výkonnějšímu kmeni, kterým už nestačí "jen" ta hra, ale už si o strategii vykládají i po skypu. je to šílené.
sice třeba v sobotu byl u našich pomáhat tatkovi stavět pergolu. byl tam celé odpo od 12 do osmi večer. ale kolikrát řekl, že kdoví co jeho vesnice. jsem se tak styděla za něho. fakt. je to normální magor.
nechci dopadnout jak jeho matka, chlap od ní odešel, a a když přijede na návštěvu, prosedí u pc třeba tři dny v kuse, nespí. a ona na něho mluví a on jí odpovídá, co se děje ve hře....

právě proto mi to taky asi tak vadí, protože vidím v něm toho jeho fotra, co ho tak nesnáším. my si nemůžeme přijít s jeho tatou na jméno.

nebo třeba jedem do aquaparku nebo včera na oběd - bo jsme měli to výročí, on dokáže od toho se odtrhnout. ale podle mě to je tím, že má to odhráno a ted má třeba nějakou hodinu čas na útok, bránění apod.
ale prostě vím, že jen otevřem dvřed od baráku, tak že se ani nesvlíká, ani nemá hlad najednou, a utíká k počítači.
tohle se nedá zvládnout.
a příměry k dortu apod. na to za mnou nechoďte, fakt. misacku, máš to taky v hlavě už dost vybrakované fakt těma hrama.