| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

maminka prodělala před 4 měsíci těžký úraz hlavy, kdy byla delší dobu v komatu, pak 2 operace.
Nyní je asi 2 měsíce doma, ale je z ní úplně jiný člověk.
Tak jak byla vždycky veselá, společenská a komunikativní se nyní uzavřela do sebe, je bez života, v podstatě rezignovala na celý svět. Nic jí nebaví, o nic nemá zájem, bere teda dost prášků denně na mozek apod., ale je stále unavená.
Navíc svůj stav začala řešit alkoholem, což pochopitelně vzhledem k tomu, že bere prášky je dost zlé.Také začala kouřit.
Všichni se snažíme dělat pro ní maximum, ona však o nic nemá zájem, jen tupě zírá "doblbla"a stroze odpovídá.
Ted čeká na invalidní důchod. Se sestrou jsme jí nabízely, že bychom jí objednaly k psychologovi, ona to však zamítla se slovy, že přeci není blázen.
Vím, že se z toho sama asi nedostane. Nejvíc je mi líto táty, který to s ní nemá lehké.Prý spolu ani nespí.
Nevím, jestli se její stav zlepší až přestane brát všechny ty prášky.
Bojím se, že ač jí náš táta miluje tak to psychicky taky nevydrží a najde si jinou.I o vnoučata již nemá zájem. Sestra má 2 chlapce, které máma vždycky strašně milovala, nyní však její zájem o ně ustal, prý jí jen zlobí.
Můžete mi někdo poradit, pokud máte stejnou či podobnou zkušenost, co dělat, jak jí pomoci?
Všichni jsme z toho už dost na nervy.Chtěli jsme s manželem "zadělat" na miminko, ale já nějak nemůžu, pořád na ní musím myslet a je mi to všechno strašně líto.
Díky všem, com i napíší!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.