| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Naši i manželova maminka bydlí 50 km od nás, takže je to celkem daleko. Ale mm maminka nehlídala nikdy, nikdy neřekla. Jednou jsme šli na dřevo a nechala malou na zahradě s otevřenou studnou, takže manžel řekl, že už nikdy ani na chvíli. Pro ni je hodně i 1x za měsíc návštěva, že musí uvařit oběd. Asi by byla fakt i z jednoho dne hlídání na nervy. Moje mamka jezdila několik let 1x týdně, když jsem šla do školy. Od té doby (je to rok) zde byla snad 3x, jinak má moc práce (je doma). Takže tak. Ale je pravda, že jsem to nikdy nebrala jako samozřejmost. Myslím, že kdyby naši bydleli ve stejném městě, tak by mamka občas s tím kočárem nebo na hřiště šla. I když na jaře hlídala výjimečně jeden den oba dva a řekla, že je už nikdy dohromady hlídat nebude :-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.