| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky :-(
to mě mrzí, když jsem takhle četla Tvůj příspěvek :-(
Já jsem takhle taky "protrpěla" 1.rok na mateřské. :-(
Žiju daleko od své rodiny (3000km), s rodinou manžela nevycházím (jen ve slušných mezích,ale že bych s nimi trávila dobrovolně volný čas,to ne), kamarádky jsem tu 1.rok vůbec neměla, bydleli jsme v takové malinké vesničce u města (špatný přístup pěsky do města, žádné chodníky, žádný park), a ještě zima byla mega dlouhá, pršelo.... STRAŠNÝ!!!! Dostala jsme se do šílených depresí, byla jsem tak MOC zavřená doma, že jsem se už pak bála vycházet :-( Třeba 14dní jsem nevylezla z domů, a klidně jsem se s manžou pohádala, protože nás chtěl někam vytáhnout a já si našla 1000důvodů, proč nikam nejít, i za cenu vyvolání hádky...
Můj 1.rok s miminkem byl DOST hrabárna.
Do toho klasicé problémy s manželem, kdy jsem se cítila strašně sama (bez rodiny a žádné pomoci), kdy on pracoval od rána do rána (měl hodně dluhů) apod.
Pak jsem si řekla DOST a začala měnit vše od začátku- stěhování do města, začala jsem navštěvovat holky, co jsem znala až se z nás staly kamarádky a scházíme se pravidelně....
A když se někdy stane, že nemám kam jít, nikdo nemá čas, jdu si jen tak sednout do parku s malou, nebo se projdu sama někam, a koukám po kšeftech, našla jsem si dětský kavárničky kam chodíme se Sofinkou...
Ono je to pak lepší a lepší čím jsou děti větší.....
ted se i chystám podnikat, protože taky nejsem schopná sedět na zadku a čekat jak ubíhá mateřská :-D

Jen jsem ti chtěla říct,že jsem si prošla něčím podobným, totálně jsem se uzavřela před světem a nikam nechodila-a byla to fakt blbost... :-( snaž se někam chodit, i sama, a pokud máš kamarádky, tak je to výhra úplně největší...

A Prahu ti závidím, je tam tolik věcí k dělání.. co třeba plavčo s mimčama apod? Ať máte nějaký pravidelný režim? Pak na jaře už budeš mít mimčo dost velké a můžete chodit do ZOO apod. To je úplně parádička. Ne jak tady u nás v malým městě,kde není nic, a ani chodníky :-(
Držím pěsti :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.