Před asi 8 lety jsem asi rok dělala v obchodě u kasy a stalo se mi něco podobného.Natahovala jsem se pro zboží a přitom jsem i spustila pás a vtáhlo mi to docela dost kůže s ruky pod pás. Nijak jsme to tenkrát neřešili,nechápu dodnes jak se to mohlo stát ale od tý doby to mám na paměti a dávám si na malého pozor aby nestrkal ruce kam nemá.Jenže fakt stačí chvilka nepozornost a je to hned. Ruku jsem tenkrát měla pěkně pohmožděnou a byla jsem trošku v šoku
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.