Pikkolo 2 hodiny je dost. Já tedy tak 2 hodiny denně i s přípravou jídel. Nežehlím, okna meju jednou do roka...teda ne já, někoho si na ně vždy pozvem a bordel tu někdy mám slušný...prostě mám třeba nějaký záchvat apatie, ležím a koukám jak dítě drobí a cintá šťávu po bytě, manžel pohazuje oblečení, drobí, odhazuje posmrkané kapesníčky a já to tu tak nechám někdy i dva dny. Prostě kolem toho znechuceně chodím a nejsem schopná s tím nic dělat, raději prchnem ven, nebo na návštěvu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.