| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no.. sojko, nemyslím že je to o věku dětí - měli jsme dvojčata miminka... a manžel je manžel - nekojil a babička je super na noční chování, ale neošetřovala, léky nepodávala...

spíš o pocitu tj. o tvém pocitu, jaký z toho všeho máš.

Prď na to, že je někde binec, nejsi zvyklá, měla jsi čas průběžně likvidovat... teď holt nemáš, tak drobky jsou a budou a podstatný je, že se někdy uklidí, až bude nálada, ale spokojená i když unavená máma je víc, nestresuj se kravinama, že jsou v kuchyni drobky...

manžel se nedávno ptal, jestli bude cukroví /nějak nestihl si všimnout, že jsem zadělávala půl noci o víkendu /, protože je zvyklý, že pracuju, nebo relaxuju s Váma. Další noc jsem pekla, užívala jsem si to docela hezky a pak přes noc snědl skoro všechny rohlíčky :-)))

a mmch, mně rajchla blbá, takže jsem umyla okna v celém bytě a vyleštila (s pomocí myčky- i sklo na policích) a pak prosila Ježíška, že jestli to chce vidět, ať se staví hned teď... manžela jsem nutila vyfotit, že máme uklizeno :-)) a jak to může vypadat :-))), manžel je super, dva dny pak vařil, smažil, restoval

jdu do jiné rubriky... obkládám sporák alobalem :-)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.