| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Matánku - díky. Mě zajímá jestli je nějaké omezení po zákroku, jak dlouho se dostáváš zase do formy - mám totiž malé děti, které zatím nosím, tak mi někdo říkal, že to ještě nejde, že se pak nesmí nic nosit. Je to tak? A taky jak moc je to bolestivé, jak dlouho to potom bolí? Cenu jsi napsala, to jsem tak nějak počítala. A pak ještě jsem chtěla vědět, jestli není nějaký velký rozdíl mezi tím, kde je to odsáté a kde není, jestli tam prostě není nějaký viditelný rozdíl nebo jak to říct.
A taky jsem vcelku štíhlá, chci udělat jen pas, ale taky si říkám, aby se mi třeba nevysmáli, že to dělají až při velkém břichu. To já teda mám, mám obvod břicha skoro 90cm, přes boky mám 96, takže jsem fakt jak březí žížala. A kde jsi si to nechala dělat?
Díky moc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.