- spinava cekarna - dlouhe cekani v prazdne cekarne - ordinace od 7:30 ale prvni pacient v 8:30 - pulhodinove tlachani uvnitr ordinace o nicem, pomlouvani jinych maminek - nebyt meho upozorneni dostala by dcera spatnou vakcinu (dve misto jedne - posledni davka uz nevim ceho) - kdyz jsem pro starsi dite pozadala o preventivni doporuceni k detskemu psychologovi kvuli slozite situaci v rodine (nekolikanasobne umrti velmi blizkych osob) trochu se mi pri tom vehnaly slzy do oci a ona na me hned vyjela, ze to ja nejsem v poradku
no a posledni kapka byla, kdyz jsem si sama vybehala specialni skolku pro deti s vadami sluchu, zajistila vsechny odborne posudky (zdravotni, pedagogicke) a ona mi nechtela dat svoje doporucujici razitko. Tahle situace byla vrcholem meho asertivniho chovani - typ gramofonova deska - bez razitka jsem neodesla a do tydne uz jsme byli jinde. Rozhodovala jsem se zbytecne dlouho. Ted mame prijemnou pani doktorku, cekarnu ma narvanou, ale organizacne ji zvlada vyborne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.