| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Předchozí témata jsem nečetla,tak snad se nebudu opakovat.Chtěla jsem se zeptat,jak byste reagovali na své dítě,když máte pocit,že už vážně žádné domlouvání,tresty i plácnutí přes zadek,zkrátka nic nefunguje.Jedná se hlavně o to,že když není něco po našem mazánkovi(píšu schválně,jinak mám kluky 2),tak se začne vztekat-v tom lepším případě,v horším mi jde kousnout nebo si do mě bouchnout nebo mi vytrhnout kus vlasů.Abych ho nemusela mlátit,i když se někdy jedná jen o plácnutí přes ruku,tak ho odtahnu do pokoje,tam ho nechám ať se uklidní,jenže on se nevzdává a aby mi naštval ještě víc,začne tam na just házet s hračkami o zeď nebo se věšet za závěsy,takže to nakonec nevydržím a stejně mu jdu vynadat znovu~o~.Mám ale strach,abych svým jednáním nevyvolala v něm,že on se pak bude chovat stejně jako já,když jsem naštvaná,tak prosím poraďte,co by jste s takovým dítětem dělali.Obzvláště jestli máte vlastní zkušenosti,protože některé maminky s hodňoučkými dětmi mi zde vždycky ničí jak jsou děsně chytré,ale sytý hladovému nevěří a kdyby zažili to samé,nevím nevím,jak by se chovali.Já už mám někdy nervy v kýblu.~RvDíky

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.