| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Neřekla bych, že divná..

jen je prostě teď jiná doba a spousta lidí to tak asi vnímá. přece jen popravdě-je to dost neobvyklé v tuto dobu mít dítě ve dvaceti,s tím nic nenaděláš~;). Většina prvorodiček tu hranici o několik let posunula a člověk to tak prostě bere a kdo vybočí, je pro společnost prostě jiný..divný-jak ty to nazýváš. moc lidí asi nevěří tomu,že manželství lidem od dvaceti vydrží na celý život,že ještě nemá rozum,není kam spěchat atd. atd.

je to každopádně jen tvá věc a pokud jsi spokojená,nelituješ např. toho,že sis neužila mládí,je to pochopitelně vpořádku!!! na ostatní bych se pak neohlížela,pokud ty sama o sobě pochyby nemáš,nemáš co řešit!!!!!

já musím říct,že v okolí mám známé,co dítě měli v necelých 23 letech-jedna dobrovolně a mluvila o něm také zhruba od dvaceti,jedna nečekaně a přiznávám,že divné mi to připadalo~y~.já měla první dítě ve 27 a přišlo mi to akorát. v té době bych na to rozhodně připravená nebyla a měla jiné myšlenky než na dítě-ikdyž miminka mě brala,ale zkrátka jsem cítila,že ještě chci život trochu užít-cestovat,pracovat, nejdříve hlavně mít kde bydlet a být zabezpečená a teprve pak si dítě pořídit a nestresovat se pak tím,že nemám to nebo ono a bydlet např. u rodičů,nemít soukromí a tak..zkrátka pro mě to bylo tak akorát~;) a neměnila bych.

a pokud to pro tebe bylo akorát ve 20,tak pak to neřeš.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.