Přidat odpověď
Já mám také syna, kterému bude v zimě 6 let. Příští týden s ním jedu do lázní, má vývojovou dysfázii a opožděnou hrubou motoriku. Věř mi Hroudo, že poslat ho samotného, tak je to obrovský skok zpět. Po těžkých peripetiích jsme pro něj i mladší dceru sehnali speciální školku, která mu prospěla a dělá pokroky, za které jsem nesmírně vděčná. Proto jsem ráda, že s ním do těch lázní mohu jet. A opravdu to nebude levná záležitost. Mladší dceru s sebou nemohu vzít, pro nás by to byl docela luxus, jen za ni bych za těch 6 týdnů zaplatila asi tak kolem 13000,- kč. Plus já a syn, zatím je to asi tak 6000 až 7000,-.Takže dcera bude nějakou dobu u babičky a dědečka. Manžel má směny, takže chození do školky je nemyslitelné, ale školné se holt bude muset platit. Jsme i jedni z těch co se odstěhovali za praci, ale no to si nestěžiji, holt jinak to nešlo. Jenže rodina je rozházená po Čechách i Moravě. Tak už teď jsem zvědavá co bude stát nafta. Jelikož já ani manžel by jsme bez obou děti nemohli tak dlouho být. A jak už tu někdo psal dovolenou si představuji s celou rodinou. A to jsem se nezmínila, jaké komplikace mi to způsobilo v práci, naštěstí jsem se domluvila, že z části si vyberu dovolenou a část budu mít nemocenskou. Holt tuhle dovolenou "platí stát", že tak proč ji nevyužít. Nikdo neví co bych dala za to, abych tohle s klukem nemusela podstupovat a vyvýjel se jako každé jiné ZDRAVÉ dítě.
Předchozí