Vydala som sa v 17.r a priviedla som na svet dcerku ...Milovla som muža a snžila som sa vytvoriť rodinu a zazemie a proste biť štasna .Po piatich rokoch sa mi narodila druhá dcerka ale manžel bol ku mne chladny ..snažila som sa mu dávať lasku ...odmietal to ale staral sa o rodinu a prispieval finančne .nikdy mi nepovedal že ma nemiluje tvari sa že je všetko v poriadku...ale cítila som že niečo nieni v poriadku ....tužila som mu dať syna ...ah až teraz chapem aká som bola sprosta....Otehotnela som ale celé tehotenstvo som stravila v nemocnici...narodil sa mi syn a žil pol hodinu ....pri pôrode som prišla o maternicu ...a skoro aj o život dostala som na stole šok a môžem biť štasna že som tu...potom boli dva roky plaču a nevedela som sa s tým vyrovnať tak som si zobrala z krízoveho centra chlapca ...prešli roky a manžel začal behat a piť...stale sa nevedel vyjadriť az ked som ho našla zo slučkov na krku a zabranila som muu v tom a potom to zopakoval dva krat...ani si nik nevie pradstaviť ako som sa bála spať a chodila za nim aby to nespavil znova ..A potom po 17.r mi konečne povedal čo je vo veci ...zrutil sa mi svet cele roky striedal ženy a vlasne ma nakazil pohlavnou chorobou na zakoade ktorej som stratila syna ponižuje ma uráža ma a čim dalej ma niči...mám pocit že to už nezvladnem a majetky si ponechal nemám narok na nič ....keby som aj niečo chcela mám peklo ..Už som rozvedena ale byvam stale s nim a stale rieši so mou intymnosti čo robi s milenkamy fuj nechutne....odmietm ho počuval ...ale tvri ved ty ma pochopíš bola si moja žena ....nerozumiem asi je chory....začínam ho neskutočne nenavideť....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.