| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

:)) to jsem se pobavila jak z našeho života,sice mám zatím jedno dítě,ale pracuju na 100% + musím zvládat psa,domácnost a ještě jedno dospělé dítě doma ,které chodí na 8hodin do práce a je strhané.
Když si večer opovážím říct,že nemůžu že jsem hrozně unavená je oheň na střeše na celý týden.
Jednou jsem si celý den zapisovala od 8hodin co jsem vstala až do půl druhé co jsem šla spát a 24hodin je pro mě tedy hodně málo.
a výsledek?Ukázala jsem to hlavě rodiny a on mi na to řekl,jo ,ale já to mám fyzicky i psychicky náročný(svářeč na 8hodin zbytek gaučing)
Vážně nevím za co pochválit chlapa ,ale sebe chválím a chválím každý den jinak bych se asi zbláznila

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.