| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pawllo,
proč bych měla mít nějakou povinnost k někomu, kdo se ke mně neumí chovat slušně?
Moje sestra má dost děsnou povahu. Dokonce to sama ví a nadává svému otci (máme každá jiného) za to, že ji zdědila po něm. Společně s mojí matkou se domnívají, že mám jakousi podivnou povinnost podílet se na jejich životním standardu, takže např. pokud sestra veze mne, syna a matku autem, je pro ně normální, že budu platit benzín, protože "bych to stejně dala za vlak" a "co to pro mne je, těch pár stovek".
Je zvláštní, že kamarádi si ode mne prachy za benzín obvykle nevezmou, i když jim je sama nabízím, protože by jim to přišlo trapné. Mojí matce a sestře není trapné nic, na čem mohou vydělat nebo ušetřit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.