| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ino, sama na sobě vidím, že míň dětí u mě opravdu o pohodlnosti rodičů... Prostě děti, hlavně ty malý, jsou náročný na údržbu a servis, sežerou spoustu času a peněz a energie. S jedním tříleťákem to byla pohoda, nic nás netlačilo. Přesto jsme si udělali násilí a máme dvě děti a do třetice jsme se ještě jednou zatli a čekáme třetí. Protože bez toho, aniž bychom se přinutili, bychom prostě děti neměli. Chybí mi takové to nadšení z miminek, okouzlují mne leda, když si je můžu na 5 minut pochovat a pak vrátit. Mateřství je pro mne vydřené, nepřišlo jako něco samozřejmého.
Přesto vidím smysl v tom mít děti a v našem případě mít 3. A proto se přemáhám a rodím ~;) i když mi mateřství přirozeně není dáno a musím si to oddřít a vynutit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.