| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dnes mám nějakou depresi , asi počasí a nějak vše dohormady,tak me napadla tahle diskuze. Minulý týden jsem byla s kamarádkou a jejím chlapečkem na dovče. Já mám mladšího a ona o rok a půl staršího, normálně to klape a vše je v pohodě, ale tento týden byl očistec její ,, miláček,, škodil mému kde se dalo , ten můj malý prcek se neumí ještě bránit , takže já celý týden trnula, aby přežil a kamrádka to vždy okomentovala ,, Patričku musíš pomalu je to mimi,, pohlavky , braní hraček ani nepočítám, pro klid jsem mlčela , ale vřelo to ve mě . Kdyby tohle dělalo moje dítě seřezala bych ho jak žito, protože fakt škodil, ale ona mu plácla jen symbolicky. Další příklad seděla jsem na koupališti a jeden ,, výrostek :-),, tam cákal na všechny děti a maminka jedné holčičky mu řekla ať necáká , maminka toho cákala hned vystartovala, proč tedy chodí na koupiliště , když jim vadí voda. Další příklad dítě mé kamarádky nesnáší když na něj někdo cizí mluví a nebo šahá, takže když mu někdo řekne ty jsi hezky chlaoeček malý se rozpláče, kamarádka to komentuje : ježíš proč na něj ta bába mluví :-) .Kolegyně v práci má vyloženého lempla , který by už mohl chodit do práce nebo na brigádu, ale válí se od maturity doma, ale on není líný :-), jen nemůže najít co by ho bavilo :-). A perlička nakonec kamarádka má kamarádku a to její zlatíčko klidně kopne venku cizího člověka do nohy , ale on není hajzlík :-) je jen malý a až dostane rozum tak to dělat přestane sám :-).....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.